نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطای سینتکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    73

    خطای سینتکس

    سلام این کد من خطای سینتکس میده در حالیکه بارها و بارها چک کردم مشکلی نداره جاهای دییگه تو همین رم استفاده کردم جواب داده


    private void checkedListBox1_ItemCheck(object sender, ItemCheckEventArgs e)
    {
    string tab1="", tab2="" ,onvan;

    onvan = checkedListBox1.SelectedItem.ToString();
    // MessageBox.Show(onvan);


    SQLiteCommand command = new SQLiteCommand("SELECT * FROM Mezaj WHERE name_t = " + onvan + "", con);
    SQLiteDataReader dr = null;
    con.Open();
    dr = command.ExecuteReader();


  2. #2

    نقل قول: خطای سینتکس

    سینتکس چی؟ سی شارپ یا sql؟

    اگر name_t رشته هست بایست دو طرف onvan تک کوتیشن بزارید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 09 دی 1397 در 10:31 صبح

  3. #3

    نقل قول: خطای سینتکس

    فکر کنم قسمت command باید حروف کوچک باشد (حروف دستوری مانند select *from

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خطای سینتکس

    نقل قول نوشته شده توسط User_Soual مشاهده تاپیک
    فکر کنم قسمت command باید حروف کوچک باشد (حروف دستوری مانند select *from
    نه ربطی نداره.
    الان این سوال دوستمون عین اینه که من بگم به نظرتون بلوزم قشنگه؟ از خطا عکس بدید تا بدونیم خطای چی میده.

  5. #5

    نقل قول: خطای سینتکس

    نقل قول نوشته شده توسط ma_dy_930 مشاهده تاپیک
    سلام این کد من خطای سینتکس میده در حالیکه بارها و بارها چک کردم مشکلی نداره جاهای دییگه تو همین رم استفاده کردم جواب داده


    private void checkedListBox1_ItemCheck(object sender, ItemCheckEventArgs e)
    {
    string tab1="", tab2="" ,onvan;

    onvan = checkedListBox1.SelectedItem.ToString();
    // MessageBox.Show(onvan);


    SQLiteCommand command = new SQLiteCommand("SELECT * FROM Mezaj WHERE name_t = " + onvan + "", con);
    SQLiteDataReader dr = null;
    con.Open();
    dr = command.ExecuteReader();

    معمولا وقتی Connection را که ایجاد میکنند بعد open میکنند بعد ارتباط باز شده را پاس میدن به SQLiteCommand .
    و درانتها هم حتما کانکشن را باید close کرد ویا از دستور using /Idisposable استفاده کنید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    73

    نقل قول: خطای سینتکس

    12345.jpg
    این کدها جاهای دیگه جواب میده ولی اینجا جواب نمیده

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    73

    نقل قول: خطای سینتکس

    کد تغییر دادم بازم جواب نداد

    void chek()
    {



    // onvan = checkedListBox1.SelectedItem;

    SQLiteCommand command = new SQLiteCommand("SELECT * FROM Mezaj WHERE name_t ="+checkedListBox1.SelectedItem.ToString() +"", con);
    SQLiteDataReader dr = null;


    con.Open();
    dr = command.ExecuteReader();
    // if (dr.Read()) MessageBox.Show("jhfdghdfhgd");
    tab1 = dr["tab"].ToString();
    tab2 = dr["tab1"].ToString();
    con.Close();


    DynamicChartCreation_Load(tab1, tab2);


    // while (dr.Read())
    }

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    73

    نقل قول: خطای سینتکس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    سینتکس چی؟ سی شارپ یا sql؟

    اگر name_t رشته هست بایست دو طرف onvan تک کوتیشن بزارید
    تشکر مشکل همین بود

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1392, 01:59 صبح
  2. رسم توابع سینوسی و کسینوس و ... در vb6
    نوشته شده توسط ahmadii در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 15:28 عصر
  3. سوال: استفاده از یک روتر بی سیم بجای کارت شبکه بی سیم
    نوشته شده توسط mhapackage در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 مهر 1390, 15:21 عصر
  4. مبتدی: ماکسیمم ، ماکسیمم دو فیلد از دو تیبل متفاوت
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 10:16 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1388, 13:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •