نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: انتقال xml به datagrid

  1. #1

    انتقال xml به datagrid

    سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان گرامی

    لطفا کمک کنید اطلاعات فایل xml پیوست رو به datagrid و یا اکسس انتقال بدم
    نمونه کدی پیدا کردم ولی فقط روی فایل xml خودش کار میکنه اونم پیوست میکنم
    کمک کنید خیلی واجبه با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    تو رو خدا یکی کمک کنه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    خب عزیزم اون فایل بالا xml درست هست
    ولی چیزی که شما گذاشته اید شبیه xml هست در واقع یک جورایی میشه گفت شبیه json است.

    تنها کاری که فقط از نظر (بنده) میتونم پیشنهاد کنم این هست که خودت بشینی بنویسی
    نکته ای که هست برای این کار فایلت 79kb هست ولی اگر میخواهی توی textbox لود کنی 64kb بیشتر نمیتونی لود کنی.
    که یا مجبوری یک جورایی فایلت را ۲ تا کنی یا از Reichtextbox استفاده کنی!

    حالا نظرت چیه؟ تا ادامه بدیم؟
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : چهارشنبه 12 دی 1397 در 16:40 عصر

  4. #4

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    ممنون دوست عزیز

    راستش این فایل میخوام توی یک دیتا گرید داشته باشم چون میخوام فیلترش کنم توی تکست باکس به دردم نمیخوره اگر بتونید کمکم کنید ممنون میشم

    اگر راه بهتری سراغ دارید که بتونم به صورت جدول داشته باشمش ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر فراوان

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    والا چی بگم، (من فعلا کامپیوتر ندارم و با گوشی دارم کمکت میکنم)
    اول باید دیتا را بخونی و تفسیرش و بعد بیایی توی دیتا گرید یا هر چیزی دیگه ای بزاری.
    ببین عزیزم این اطلاعات شما هست.

    <Report_List AccCode="11005" SummaryProgressDeptor="129929836" SummaryProgressCreditor="10024546" SourceType="0" SourceEssence="0" OtherSourceType="0" CreditType="0" TransferalType="0" CreditInfo="2" RankNumber="0" CreditCode="0" ExpenseArticle="0" ExpenseDetailArticle="0" ConstructArticle="0" IncomeCode="0" IncomeSubject="0" Governmental="0" TaxSeason="0" DebentureSenderRank="0" DebentureReceiverRank="0" CostCenter="" AwardArticle="0" SecuritiesType="0" Year="0 " NomineeCode="0" Nominee="0" GuaranteeEssence="0" DemandStatus="0" TempPaymentType="0" LeakageSubject="0" AssuranceType="0" AssuranceSubject="0" CurrencyType="0" AccountNumber="IR810170000002171144915004" InsuranceType="0" DebitSubject="0" FixedAssetType="0" InventoryType="0" Quantity="0" DueDate="0" SecuritiesProperties="0" ContractProperties="0" InvestmentType="0" AnnualAdjustmentSubject="0" TransferalItems="0" /><Report_List AccCode="11005" SummaryProgressDeptor="0" SummaryProgressCreditor="119905290" SourceType="0" SourceEssence="0" OtherSourceType="0" CreditType="0" TransferalType="0" CreditInfo="2" RankNumber="0" CreditCode="0" ExpenseArticle="0" ExpenseDetailArticle="0" ConstructArticle="0" IncomeCode="0" IncomeSubject="0" Governmental="0" TaxSeason="0" DebentureSenderRank="0" DebentureReceiverRank="0" CostCenter="" AwardArticle="0" SecuritiesType="0" Year="0 " NomineeCode="0" Nominee="0" GuaranteeEssence="0" DemandStatus="0" TempPaymentType="0" LeakageSubject="0" AssuranceType="0" AssuranceSubject="0" CurrencyType="1" AccountNumber="IR810170000002171144915004" InsuranceType="0" DebitSubject="0" FixedAssetType="0" InventoryType="0" Quantity="0" DueDate="0" SecuritiesProperties="0" ContractProperties="0" InvestmentType="0" AnnualAdjustmentSubject="0" TransferalItems="0" />


    حالا اگر توجه کنی توی هر ردیف مجزا که بخواهی پیدا کنی این نوشتار هست
    <Report_List
    یک دستور داریم به نام split که کار جدا سازی را به خوبی برات انجام میده
    کدش هم

    bbb=split(text1.text,"<")

    با این کد میتونی متن را جدا کنی
    و برای نمایشش هم فقط

    Print bbb(1)

    کافیه

    ببین تست کن این روشو دوست داری؟

  6. #6

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    والا دوست عزیز خیلی سخت بود اصلا متوجه نشدم اگر امکانش هست نمونه ای برام بزارید

    با تشکر فراوان

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    سخت بود؟؟؟؟؟ چی چیش سخت بود.؟

    ببینن خیلی دلم میخواد کمکت کنم ولی تا۴ روز مسافرت هستم و دسترسی به کامپیوتر ندارم اون هم اینکه وی بی روش نصب شده باشه.

    شما اول کل اون متن بالا ردیف اولی که گذاشتم را کپی کنید
    و بعد داخل وی بی یک تکس باکس بذار و کل اون متنو توش پیست(paste) کن.

    حالا بعدش یک دکمه بزار و کد منو

    bbb=split(text1.text,"<")
    Print bbb(0)
    Print bbb(1)

    توش کپی کن
    و حالا برنامه اجرا کن.
    میبینی که جداسازی کرده.
    (انجام بده تا بعدش بهت بگم چه کار کنی)
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : یک شنبه 16 دی 1397 در 11:16 صبح

  8. #8

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    اره انجام شد حالا چکار کنم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    خب بعدش اگر ادامه بدیم ما بعدش باید بیاییم داخل هر ردیف را که در آوردیم گزینه های اونو باز هم جدا کنید.
    که تعدادش حدود ۴۴ تا هست

    که میتونی ادامه اون کد این را بنویسی
    یعنی دوبار مثل بالا که report جدا کردی ، ستون ها را جدا کنی
    فقط باید هوشمندی که خودت به خرج بدی این هست که به دنبال تقسیم بندی مشترک بگردی
    که میشه به فاصله/اسپس/Space که استفاده شده ازش بهره ببری.
    به این شکل

    Radif=split(bbb(1)," ")
    For a=0 to 44
    Print radif(a)
    'یا
    Print radif(a);
    Next a

    یا اگر نخواستی چاپ کنی میتونی به لیست باکس هم اضافه کنی
    که به جای پرینت
    List1.additem Radif(a)

    بزن نتیجه را بگو
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : یک شنبه 16 دی 1397 در 16:50 عصر

  10. #10

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    این انجام شد یکی از مشکلاتش اینه که تو بعضی از موارد داخل اون مقدارشون فاصله هست اونا رو هم در نظر میگیره
    یکی هم اینه که میخوام یک جوری باشه مثلا اگر مقدارش از 44 کمتر یا بیشتر بود اونا رو هم حساب کنه
    در ضمن تکست باکس هم جا نشد گذاشتمش تو ریچ تکست

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    1. جای گذاری ۱ یک اسپیس به جای ۲ اسپیس

    ZZ=replace(text1.text, " ", " ")

    ۲. نمی‌دونم یادم نیست درست ولی ببین کار میده یا نه
    ۲ تا دستور مجزا هست که میاد بیشتر و کمترین می‌تونه حساب کنه ، حالا اگر املأ اَش را درست نوشته باشم
    یکیش ، Ubound و یکی، Lbound
    حالا مثل متغیر بالا که Radif تعریف کردیم. به این شکل اعلام می‌کنه

    For a=1 to Ubound(Radif)
    Print Radif(a)
    Next a

    ۳. توی جواب سوال دوم که قبلاً بهت گفتم که


    حالا این سازگار را انجام بده و اینجا اعلام کن وتا بعد بهت بگم چه جوری به نمایشش دربیاری
    حتی مثلا در صفحه web
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : سه شنبه 18 دی 1397 در 00:13 صبح

  12. #12

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    ممنونم که وقت میذاری

    این هم انجام شد

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    خب الحمدالله ، امید وارم ماهی گیری را یادگرفتی باشی تا اینجا
    اگر میخواهی بیشتر یاد بگیری، کار روی متن اینجا را کلیک کن

    خب می‌رسیم حالا برای به نمایش در آوردنش
    حالا باید چه کار کرد؟؟؟؟؟ هاااااا

    ببین عزیزم همان‌طور که میامدی تک‌تک ردیف ها را جدا میکردی و بعدش دوباره تک‌تک حروف ها را دوباره جدا میکردی حالا میتونی با استفاده از همین قابلیت برای خودت یک نمایش جدولی بزاری .
    نکته ای اینجا که هست اینکه شما میتونی هم توری مرورگر وب اینکارو بکنی و یا هم توی اکسل و یا توی هر نرم افزاری که در این جهان برای نمایش ساخته شده باشه.

    فقط فقط باید دانش پیاده سازی نمایش اونو را همراه با قانونش بلد باشی.
    مثلا برای نمایش در Html را به شکل خیلی بهت میگم ، شاید برای بیشتر کسانی که هم میخوانند هم جالب باشه و برای اولین بار سوم باشه که اینکارو میکنند.


    از اول همه قانون ساخت جدول در html اینطوریه
    کد HTML:
    <table border=4>
    <tr><td>ali</td><td>milad</td></tr>
    <tr><td>reza</td><td>behnam</td></tr>
    </table>
    ادامه دارد که می‌نویسم
    فعلا تا پنجشنبه صبر کن
    آخرین ویرایش به وسیله www.pc3enter.tk : چهارشنبه 19 دی 1397 در 14:48 عصر

  14. #14

    نقل قول: انتقال xml به datagrid

    لطفا توضیح بده چطور ببرمش تو دیتا گرید طوری که اون عناوین بشن ستون مقدارشون هم بشه رکورد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اسفند 1392, 19:56 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1391, 18:45 عصر
  3. سوال: بایند مجدد Datagrid
    نوشته شده توسط Program.net در بخش WPF
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1390, 09:24 صبح
  4. نمایش رکورد دلخواه در datagrid بر روی datagrid دیگه
    نوشته شده توسط amir zahed در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1389, 09:09 صبح
  5. مشکل با datagrid
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1385, 22:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •