نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتقال اطلاعات اکسس به اسکیوال

  1. #1

    انتقال اطلاعات اکسس به اسکیوال

    سلام خدمت اساتید محترم
    خیلی جستجو کردم اما مورد مناسب پیدا نکردم
    یه سوال دارم و اون اینکه میخوام اطلاعات بانک اکسس را با کد به اسکیوال انتقال بدم (تعداد زیادی رکورد) البته با کد ویژوال بیسیک
    کسی هست بتونه منو کمک کنه؟؟؟

    با این کد اطلاعات را ویرایش میکنم



    Dim Cn As ADODB.Connection
    Dim rst As ADODB.Recordset
    Dim Cnxn As ADODB.Connection
    Dim strCnxn As String

    Set Cnxn = New ADODB.Connection

    strCnxn = " Provider = sqloledb;Data Source = 'salar\SQLEXPRESS'" & _
    ";Initial Catalog = 'mainP' ; Integrated Security = SSPI "
    Cnxn.Open strCnxn

    Set rst = New ADODB.Recordset

    rst.CursorLocation = adUseClient

    Set rst = Cnxn.Execute("UPDATE tbl_tran_snd SET codep = '" & Text22 & "' WHERE codea = " & Me.shmelli.Column(4))



  2. #2

    نقل قول: انتقال اطلاعات اکسس به اسکیوال

    سلام
    کسی نیست به سوالات جواب بده؟؟؟؟
    سوالات قبلی هم که انگار پاک شده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: انتقال اطلاعات اکسس به اسکیوال

    بجای updae باید از insert into استفاده کنین

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: انتقال اطلاعات اکسس به اسکیوال

    سلام
    چه خطايي دريافت مي كنيد؟
    كدي كه شما ازش استفاده مي كنيد در هر بار اجرا فقط يك ركورد از جدول رو اپديت ميكنه . براي تغيير گروهي بايد از for....next و يا لوپ هاي مشابه استفاده كنيد.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #5

    نقل قول: انتقال اطلاعات اکسس به اسکیوال

    این امکان نیست که به صورت یکجا اطلاعات از اکسس به اسکیوال انتقال پیدا کنه؟
    میشه برای FOR نمونه بذارید؟
    منظور بنده اینه که اطلاعات از یه کویری یا بانک انتقال پیدا کنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل بانک اکسس به اسکیوال
    نوشته شده توسط Hossis در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1392, 20:35 عصر
  2. تبدیل بانک اکسس به به اس کیوال
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش T-SQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 شهریور 1390, 15:44 عصر
  3. مهاجرت از اکسس به سکیوال
    نوشته شده توسط Hossis در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1388, 10:41 صبح
  4. مهاجرت از اکسس به سکیوال
    نوشته شده توسط Hossis در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1388, 10:31 صبح
  5. تبدیل بانک اکسس به مای اسکیوال
    نوشته شده توسط mrrajabi در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 13:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •