نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چگونه میتوانم فیلد تکست را به افزایشی تبدیل کنم؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    44

    چگونه میتوانم فیلد تکست را به افزایشی تبدیل کنم؟

    با سلام
    ممکنه سوالم تکراری باشه. ولی هرچی گشتم جوابی براش پیدا نکردم.
    جدولی دارم که فیلدی دارد برای شماره سند از نوع تکست. به این علت اتونامبر نگذاشتم که میخواستم شماره ای از بین نرود. الان جدول نزدیک 2000 رکورد دارد. حال میخوام وقتی یک فرم جدید باز میکنم داخل تکس باکس را،به صورت پیش فرض، از آخرین شماره +1 پرکنه و کاربر نیز بتواند این شماره را ادیت کند.
    ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: چگونه میتوانم فیلد تکست را به افزایشی تبدیل کنم؟

    فرض کن a نام فیلدی که بصورت متنی هست

    کد زیر رو در رویداد دکمه ای وارد کن

    Dim rst As Recordset
    Set rst = Me.RecordsetClone
    Me.a = rst.RecordCount + 1


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: چگونه میتوانم فیلد تکست را به افزایشی تبدیل کنم؟

    البته کد بالا با شمارش رکورد و براساس آخرین رکورد عمل میکنه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    44

    نقل قول: چگونه میتوانم فیلد تکست را به افزایشی تبدیل کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_Fallah مشاهده تاپیک
    فرض کن a نام فیلدی که بصورت متنی هست

    کد زیر رو در رویداد دکمه ای وارد کن

    Dim rst As Recordset
    Set rst = Me.RecordsetClone
    Me.a = rst.RecordCount + 1

    سلام
    بسیار عالی و ممنون.
    یک نکته دیگه هم هست و اونم اینه که یه شرط باید بزارم که اگر تکست باکس خالی بود این کار را بکنه وگر نه یا نتونه یا اون کلید غیر فعال بشه. امکانش هست؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: چگونه میتوانم فیلد تکست را به افزایشی تبدیل کنم؟

    سلام نیازی به شرط برای بررسی خالی بودن نیست
    میتونید از مقدار پیشفرض استفاده کنید.
    Me.a.DefaultValue

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    44

    نقل قول: چگونه میتوانم فیلد تکست را به افزایشی تبدیل کنم؟

    سلام
    دست همگی درد نکنه. عالی عالی

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    44

    نقل قول: چگونه میتوانم فیلد تکست را به افزایشی تبدیل کنم؟

    با سلام
    این کد به خوبی کار میکند. ولی مشکلی که هست اینه که این کد تعداد رکورد را با یک جمع میکنه. چون شماره ها پشت سر هم نیستند و بعضی شماره ها اصلا وجود ندارند (مثلا برای سال 96 شماره با 96 شروع شده و برای سال 97 با 97 و قص علی هذا...). امکان داره آخرین دیتای موجود در تکس باکس را با یک جمع کنه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: چگونه میتوانم فیلد تکست را به افزایشی تبدیل کنم؟

    سلام
    این توابع رو بررسی کنید
    DLast
    DMax
    DCount

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    44

    نقل قول: چگونه میتوانم فیلد تکست را به افزایشی تبدیل کنم؟

    سلام
    مثل همیشه عالی ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: چگونه میتوانم فیلد تکست را به افزایشی تبدیل کنم؟

    If IsNull(Me.a) Or Me.a = 0 Then
    Me.a = Nz(DMax("a", "Table1"), 0) + 1
    End If


  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    44

    نقل قول: چگونه میتوانم فیلد تکست را به افزایشی تبدیل کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_Fallah مشاهده تاپیک
    If IsNull(Me.a) Or Me.a = 0 Then
    Me.a = Nz(DMax("a", "Table1"), 0) + 1
    End If

    سلام
    بسیار متشکرم.مشکلم حل شد. با این کد:
    me.filde.defultvalue=dmax("field","table")+1

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 25 مهر 1393, 21:31 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1392, 02:52 صبح
  3. درخواست ادیتور متنی(ادیتور سایت برنامه نویس)
    نوشته شده توسط reza97 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 15:57 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 18:29 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1389, 17:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •