نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در تنظیم SQL Server

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595

    Question مشکل در تنظیم SQL Server برای ارتباط با سرورهای دیگر !

    با سلام ...

    ما یک Server با IP Valid داریم که از یک کامپیوتر دیگر میتونیم به IIS اون وصل بشیم ولی نمیتونیم به SQL Server وصل بشیم ! فکر کنم اشکال در تنظیم SQL Server باشه !

    قبلا از شما تشکر میکنم ...

  2. #2
    پورتی که SQL Server استفاده میکنه بازه؟ پیش فرض 1433 هستش. ضمنا برنامه ای مثل آنتی ویروس ممکنه مانع بشه، باید چک کنین. ضمنا دقیقا چه خطایی دریافت میکنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    نقل قول نوشته شده توسط AminSobati
    پورتی که SQL Server استفاده میکنه بازه؟ پیش فرض 1433 هستش. ضمنا برنامه ای مثل آنتی ویروس ممکنه مانع بشه، باید چک کنین. ضمنا دقیقا چه خطایی دریافت میکنید؟
    ممنون که جواب دادید جناب ثباتی ..

    چه جوری بدونم که از کدوم پورت استفاده میکنه ؟ و چه جوری تنظیم کنم که از پورت خاصی استفاده بکنه؟
    در ضمن متن Error اینه :
    server dos not exist or access denied.ConnectionOpen(connect
    --------------------
    در ضمن وقتی با sql server 2005 وصل میشیم خطای پایین رو میده :

    TITLE: Connect to Server
    ------------------------------
    Cannot connect to (My Ip)
    ------------------------------
    ADDITIONAL INFORMATION:
    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 1231)
    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdN...1&LinkId=20476
    ------------------------------
    BUTTONS:
    OK
    ------------------------------
    آخرین ویرایش به وسیله hadi2345 : پنج شنبه 11 آبان 1385 در 14:56 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  4. #4
    از SQL Server 2005 Developer Edition اگر استفاده میکنید که اجازه Remote Connection نمیده! فقط Local

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    ممنون از جوابتون آقای ثباتی ،
    اولا ما بیشتر بر روی SQL Server 2000 تست میکنیم . ثانیا از کجا بفهمیم که پورت 1433 بازه یانه ؟ ( منظور اینکه میدونیم که FireWall پورت رو نبسته ! ) ...

    باز هم ممنون .

  6. #6
    برای دیدن port در 2000 برید به start>programs>microsift sql server >server network Utility
    و در تب general در قسمت enabled protocols گزینه tcpip رو انتخاب کنید و دکمه properties رو کلیک کنید تا پرت مورد استفاده sql رو ببینید .
    برای دیدن کلیه پرتهای باز در command ویندوز دستور (netstat -a) رو اجرا کنید .
    اگر نرم افزار firewall داشته باشید خودش بهتون نشون می ده .

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت Response.Redirect با Server.Transfer و Server.Execute
    نوشته شده توسط odiseh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 20:13 عصر
  2. Link Server & Import Data In SQL Server 2000
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 13:53 عصر
  3. طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date...
    نوشته شده توسط nak303 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 10:02 صبح
  4. پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •