نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پر نشدن ComboBox1 توسط ComboBox دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question پر نشدن ComboBox1 توسط ComboBox دیگر

    باسلام خدمت تمامی دوستان

    من ComboBox ی دارم با نام cmbCommodityName که از جدول CommoTables اطلاعات فیلد CommodName میخونه، که در صفحه لودم از کد زیر استفاده کردم:

    private void frmSalesInvoices_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    db = new LinqToTrazoDataContext();
    var list = db.CommoTables.ToList();
    cmbCommodityName.ValueMember = "RowCommo";
    cmbCommodityName.DisplayMember = "CommodName";
    cmbCommodityName.DataSource = list;
    }


    حالا میخوام با اتخاب یکی از گزینه های این ComboBox اطلاعات فیلد CommodSize از همون جدول (CommoTables) و در ComboBox1 درج بشه، که از کد زیر استفاده کردم:

    private void cmbCommodityName_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (cmbCommodityName.SelectedIndex != -1)
    {
    var SizeCheng = from d in db.CommoTables
    where d.CommodName == cmbCommodityName.SelectedText
    select d;
    comboBox1.ValueMember = "RowCommo";
    comboBox1.DisplayMember = "CommodSize";
    comboBox1.DataSource = SizeCheng;
    }
    }

    ولی ComboBoX1 پر نمیشه، نمیدونم کجارو اشتباه کردم. میشه راهنماییم کنید که کدمو چجوری باید تغییر بدم تا ComboBox1 م پربشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: پر نشدن ComboBox1 توسط ComboBox دیگر

    کدها رو به این صورت تغییر دهید


            private LinqToTrazoDataContext db;
    private void frmSalesInvoices_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    db = new LinqToTrazoDataContext();
    var list = db.CommoTables.ToList();
    cmbCommodityName.DataSource = list;
    //cmbCommodityName.ValueMember = "RowCommo";
    cmbCommodityName.DisplayMember = "CommodName";

    }




    private void cmbCommodityName_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (cmbCommodityName.SelectedIndex != -1)
    {
    var SizeCheng = from d in db.CommoTables
    where d.CommodName == cmbCommodityName.SelectedText
    select d;
    comboBox1.DataSource = SizeCheng;
    // comboBox1.ValueMember = "RowCommo";
    comboBox1.DisplayMember = "CommodSize";

    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: پر نشدن ComboBox1 توسط ComboBox دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    کدها رو به این صورت تغییر دهید


            private LinqToTrazoDataContext db;
    private void frmSalesInvoices_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    db = new LinqToTrazoDataContext();
    var list = db.CommoTables.ToList();
    cmbCommodityName.DataSource = list;
    //cmbCommodityName.ValueMember = "RowCommo";
    cmbCommodityName.DisplayMember = "CommodName";

    }




    private void cmbCommodityName_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (cmbCommodityName.SelectedIndex != -1)
    {
    var SizeCheng = from d in db.CommoTables
    where d.CommodName == cmbCommodityName.SelectedText
    select d;
    comboBox1.DataSource = SizeCheng;
    // comboBox1.ValueMember = "RowCommo";
    comboBox1.DisplayMember = "CommodSize";

    }
    ممنون از راهنمایی تون.
    تغیرات رو بصورتی ک گفتید پیاده کردم ولی نتیجه نگرفتم. نمی دونم ایراد کارم از کجاست؟
    کد صفحه لودم کلا بصورت زیره:

    private void frmSalesInvoices_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    db = new LinqToTrazoDataContext();
    var query = db.FactorSaleTables;
    dgvSalesInvoi.DataSource = query;
    txtSalesDate.Text = (PerCale.GetYear(DateTime.Now) + "/" + PerCale.GetMonth(DateTime.Now)
    + "/" + PerCale.GetDayOfMonth(DateTime.Now)).ToString();
    s = txtSalesDate.Text.Replace("/", string.Empty);
    t = s.Substring(2, 4);
    //txtCodFactor.Text = t+i

    var firstRecord = db.FactorSaleTables.Select(rf => rf.RowFact);

    if (firstRecord.Count() == 0)
    txtCodFactor.Text = t + 100;
    else
    {
    var lastRecord = db.FactorSaleTables.Select(fn => fn.FactorNo);
    txtCodFactor.Text = (lastRecord.Max() + 1).ToString();
    }
    var list = db.CommoTables.ToList();
    cmbCommodityName.DataSource = list;
    //cmbCommodityName.ValueMember = "RowCommo";
    cmbCommodityName.DisplayMember = "CommodName";
    txtSaleCodCommodity.DataBindings.Add("Text", list, "CommodCod");
    txtNameCO.DataBindings.Add("Text", list, "CompanyName");
    //txtNumber.DataBindings.Add("Text", list, "CommodNumb");
    //txtSize.DataBindings.Add("Text", list, "CommodWeight");
    txtSize.DataBindings.Add("Text", list, "CommodSize");
    txtUnitPrice.DataBindings.Add("Text", list, "UnitPrice");
    txtTax.DataBindings.Add("Text", list, "Tax");
    txtOff.DataBindings.Add("Text", list, "Dicount");
    }


    و کد ComboBox م کلا بصورت زیره:

    private void cmbCommodityName_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    //txtNumber.Clear();
    if (cmbCommodityName.SelectedIndex != -1)
    {
    var SizeCheng = from d in db.CommoTables
    where d.CommodName == cmbCommodityName.SelectedText
    select d;
    comboBox1.DataSource = SizeCheng;
    //comboBox1.ValueMember = "RowCommo";
    comboBox1.DisplayMember = "CommodSize";
    }
    }


    ممنون میشم راهنماییم کنید که ببینم ایراد کارم کجاست؟
    باتشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: پر نشدن ComboBox1 توسط ComboBox دیگر

    مشکلت همون مشکل قبلی هست؟
    کد رو تغییر ده به
       private void frmSalesInvoices_Load(object sender, EventArgs e)        {
    db = new LinqToTrazoDataContext();
    var query = db.FactorSaleTables;
    dgvSalesInvoi.DataSource = query;
    txtSalesDate.Text = (PerCale.GetYear(DateTime.Now) + "/" + PerCale.GetMonth(DateTime.Now)
    + "/" + PerCale.GetDayOfMonth(DateTime.Now)).ToString();
    s = txtSalesDate.Text.Replace("/", string.Empty);
    t = s.Substring(2, 4);
    //txtCodFactor.Text = t+i


    var firstRecord = query.Select(rf => rf.RowFact);


    if (firstRecord.Count() == 0)
    txtCodFactor.Text = t + 100;
    else
    {
    var lastRecord = query.Select(fn => fn.FactorNo);
    txtCodFactor.Text = (lastRecord.Max() + 1).ToString();
    }
    var list = db.CommoTables.ToList();
    cmbCommodityName.DataSource = list;
    //cmbCommodityName.ValueMember = "RowCommo";
    cmbCommodityName.DisplayMember = "CommodName";
    txtSaleCodCommodity.DataBindings.Add("Text", list, "CommodCod");
    txtNameCO.DataBindings.Add("Text", list, "CompanyName");
    //txtNumber.DataBindings.Add("Text", list, "CommodNumb");
    //txtSize.DataBindings.Add("Text", list, "CommodWeight");
    txtSize.DataBindings.Add("Text", list, "CommodSize");
    txtUnitPrice.DataBindings.Add("Text", list, "UnitPrice");
    txtTax.DataBindings.Add("Text", list, "Tax");
    txtOff.DataBindings.Add("Text", list, "Dicount");
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: پر نشدن ComboBox1 توسط ComboBox دیگر

    برنامه است تست کن
    کوئری فایل دیتابیس و جدول داخل فولدر است مسیر دیتابیس را دلخواه تغییر بده و در اس کیو ال ایجاد کن
    کوئری دیتابیس بنام DBExampleو
    جدول TIn
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Thumbs up نقل قول: پر نشدن ComboBox1 توسط ComboBox دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    برنامه است تست کن
    کوئری فایل دیتابیس و جدول داخل فولدر است مسیر دیتابیس را دلخواه تغییر بده و در اس کیو ال ایجاد کن
    کوئری دیتابیس بنام DBExampleو
    جدول TIn
    بسیار ممنون از لطفتون، برنامه درست کارکرد.

تاپیک های مشابه

  1. یه سوال ساده در مورد comboBox1
    نوشته شده توسط viv.ninga در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1391, 00:44 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 14:58 عصر
  3. سوال: مقدار دادن به comboBox1.SelectedValue
    نوشته شده توسط abbaseftekhari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 15 تیر 1388, 21:41 عصر
  4. comboBox1
    نوشته شده توسط sepide1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 21 بهمن 1386, 23:00 عصر
  5. مشکل ComboBox1
    نوشته شده توسط lililili در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 07:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •