نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره آنچه در view source یک webpage مشاهده می کنم در یک فایل

  1. #1

    ذخیره آنچه در view source یک webpage مشاهده می کنم در یک فایل

    با سلام
    چطور میتونم سورس صفحه اینترنتی جاری رو در یک فایل ذخیره کنم ( بدون نیاز به آدرس دهی)
    یه مثال تو سایت www.foxite.com ولی نیاز به دادن آدرس سایت هست
    من میخوام بدون دادن آدرس ، صفحه جاری در IE رو در یک فایل ذخیره کنه.
    lcText = getdatafromurl('http://www.forex.pk/open_market_rates.asp')?strextract(lcText,'','',98  )


    Function Getdatafromurl
    LPARAMETERS pcUrlName
    DECLARE INTEGER InternetOpen IN wininet.DLL STRING sAgent, ;
    INTEGER lAccessType, STRING sProxyName, ;
    STRING sProxyBypass, INTEGER lFlags


    DECLARE INTEGER InternetOpenUrl IN wininet.DLL ;
    INTEGER hInternetSession, STRING sUrl, STRING sHeaders,;
    INTEGER lHeadersLength, INTEGER lFlags, INTEGER lContext


    DECLARE INTEGER InternetReadFile IN wininet.DLL INTEGER hfile, ;
    STRING @sBuffer, INTEGER lNumberofBytesToRead, INTEGER @lBytesRead


    DECLARE short InternetCloseHandle IN wininet.DLL INTEGER hInst


    #DEFINE INTERNET_OPEN_TYPE_PRECONFIG 0
    #DEFINE INTERNET_OPEN_TYPE_DIRECT 1
    #DEFINE INTERNET_OPEN_TYPE_PROXY 3
    #DEFINE SYNCHRONOUS 0
    #DEFINE INTERNET_FLAG_RELOAD 2147483648
    #DEFINE CR CHR(13)


    local lsAgent, lhInternetSession, lhUrlFile, llOk, lnOk, lcRetVal, lcReadBuffer, lnBytesRead


    * what application is using Internet services?
    lsAgent = "VPF 5.0"


    lhInternetSession = InternetOpen( lsAgent, INTERNET_OPEN_TYPE_PRECONFIG, ;
    '', '', SYNCHRONOUS)


    * debugging line - uncomment to see session handle
    * WAIT WINDOW "Internet session handle: " + LTRIM(STR(hInternetSession))


    IF lhInternetSession = 0
    WAIT WINDOW "Internet session cannot be established" TIME 2
    RETURN .null.
    ENDIF


    lhUrlFile = InternetOpenUrl( lhInternetSession, pcUrlName, '', 0, ;
    INTERNET_FLAG_RELOAD, 0)


    * debugging line - uncomment to see URL handle
    * WAIT WINDOW "URL Handle: " + LTRIM(STR(hUrlFile))


    IF lhUrlFile = 0
    WAIT WINDOW "URL cannot be opened" Timeout 5
    RETURN .null.
    ENDIF


    lcRetVal = ""
    llOk = .t.


    DO WHILE llOK
    * set aside a big buffer
    lsReadBuffer = SPACE(32767)
    lnBytesRead = 0
    lnOK = InternetReadFile( lhUrlFile, @lsReadBuffer, LEN(lsReadBuffer), @lnBytesRead)


    if ( lnBytesRead > 0 )
    lcRetVal = lcRetVal + left( lsReadBuffer, lnBytesRead )
    endif


    * error trap - either a read failure or read past eof()
    llOk = ( lnOK = 1 ) and ( lnBytesRead > 0 )
    ENDDO


    * close all the handles we opened
    InternetCloseHandle( lhUrlFile )
    InternetCloseHandle( lhInternetSession )


    * return the URL contents
    RETURN lcRetVal



    از طریق رجیستری هم نمیخوام باشه ( چون سایت مورد نظر آدرس رو در رجیستری پاک می کنه !)
    ( وقتی روی webpage رایت کلیک و view source کلیک می کنیم محتوای صفحه در notepad نمایش داده میشه و آدرس در caption اون ( اون آدرس رو چطور میشه بدست آورد)

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: ذخیره آنچه در view source یک webpage مشاهده می کنم در یک فایل

    اون صفحه رو کجا و چطوری باز میکنید؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3

    نقل قول: ذخیره آنچه در view source یک webpage مشاهده می کنم در یک فایل

    نقل قول نوشته شده توسط binyaz2003 مشاهده تاپیک
    اون صفحه رو کجا و چطوری باز میکنید؟
    با سلام
    با مرورگر IE صفحه اینترنتی باز میشه .
    قاعدتا آدرس اخرین صفحه در رجیستری ویندوز به آدرس : Software\Microsoft\Internet Explorer\TypedURLs\
    ثبت میشه . ولی مشکل انجاست که آدرس سایت مورد نظر ثبت نمیشه !! ( احتمالا حذف میشه )
    حال با چه روشی میتونم آدرس آخرین صفحه اینترنتی رو بدست بیارم .

تاپیک های مشابه

  1. WebPage Source
    نوشته شده توسط koruir در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1387, 16:54 عصر
  2. بستن دکمه source توی webpage!
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 29 دی 1386, 13:49 عصر
  3. بستن دکمه source توی webpage!
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 11:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •