نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: شناسایی نشدن scanner در جاوا

  1. #1

    Exclamation شناسایی نشدن scanner در جاوا

    سلام خسته نباشید

    من برنامه نویسی جاوا رو تازه شروع کردم ، متاسفانه هنگام اجرا یک دستور خیلی ساده مثل زیر
    import java.util.*;
    import java.lang.Object;
    import java.util.Scanner;

    public class JavaApplication2 {
    public static void main(String[] args) {
    scanner input = new scanner(system.in);
    system.out.print("1 to 7");
    int n = input.nextint();
    string day;

    if (n == 1)
    day = "saturday" ;

    }

    }


    با خطای زیر مواجه میشم

    Exception in thread "main" java.lang.RuntimeException: Uncompilable source code - cannot find symbol
    symbol: class scanner
    location: class JavaApplication2
    at JavaApplication2.main(JavaApplication2.java:7)
    Java Result: 1
    BUILD SUCCESSFUL (total time: 0 seconds)


    ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان

    برنامه خیلی ساده است ولی نمیتونم بفهمم مشکلش چیه
    فکر میکنم تابع scanner رو نمیشناسه

  2. #2

    نقل قول: شناسایی نشدن scanner در جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط mtoosiir مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید

    من برنامه نویسی جاوا رو تازه شروع کردم ، متاسفانه هنگام اجرا یک دستور خیلی ساده مثل زیر
    import java.util.*;
    import java.lang.Object;
    import java.util.Scanner;

    public class JavaApplication2 {
    public static void main(String[] args) {
    scanner input = new scanner(system.in);
    system.out.print("1 to 7");
    int n = input.nextint();
    string day;

    if (n == 1)
    day = "saturday" ;

    }

    }


    با خطای زیر مواجه میشم





    ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان

    برنامه خیلی ساده است ولی نمیتونم بفهمم مشکلش چیه
    فکر میکنم تابع scanner رو نمیشناسه
    جاوا به حروف بزرگ و کوچک حساس هست تمامی کلاسهای جاوا برای نام گذاری از استاندارد Camel Case استفاده میکنند.
    بنابراین کافی نام کلاس scanner را که دارید ازش آبجکت می سازید به این صورت بنویسید

    Scanner input = new Scanner(system.in)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: شناسایی نشدن scanner در جاوا

    ممنون از پاسختون

    ولی درست نوشته بودم ، ولی دقیقا خط کد کدی که شما نوشتید رو جایگزین کردم و باز هم همون خطارو میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: شناسایی نشدن scanner در جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    جاوا به حروف بزرگ و کوچک حساس هست تمامی کلاسهای جاوا برای نام گذاری از استاندارد Camel Case استفاده میکنند.
    بنابراین کافی نام کلاس scanner را که دارید ازش آبجکت می سازید به این صورت بنویسید

    Scanner input = new Scanner(system.in)

    متاسفانه همچنان مشکل دارم و اجرا نمیشه ، بنظرتون مشکل خاصی دیگه ای نیست ؟
    چون من تمام حروف رو کوچک وارد کردم ( باز هم همین مشکل بود )
    دقیقا چیزی که نوشتید رو جایگزین کردم بازم همین خطار رو داد
    run:
    Exception in thread "main" java.lang.RuntimeException: Uncompilable source code - Erroneous ctor sym type: <any>
    at JavaApplication2.main(JavaApplication2.java:9)
    Java Result: 1
    BUILD SUCCESSFUL (total time: 0 seconds)


    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  5. #5

    نقل قول: شناسایی نشدن scanner در جاوا

    Scanner input = new Scanner(System.in)
    ;

    System.out.print("1 to 7")
    ;
    int n = input.nextInt
    ;()تمام این خطوط مشکل دارند باید در نوشتن دستورها دقت کنید حروف بزرگ و کوچک در جاوا با هم فرق می کنند.

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی درباره Port Scanner در کیوت
    نوشته شده توسط sirwan.bz در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1393, 04:18 صبح
  2. سوال: نوشتن یک IP Scanner در دلفی
    نوشته شده توسط عقاب سیاه در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اسفند 1390, 19:55 عصر
  3. سوال: ip scanner
    نوشته شده توسط alamate_aoal در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1388, 15:41 عصر
  4. scanner.ocx(scanner ActiveX Control) VB6.0
    نوشته شده توسط liaghat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 بهمن 1386, 10:58 صبح
  5. کار با scanner
    نوشته شده توسط user_admin در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1385, 11:58 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •