نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تشخیص فرمت و اندازه تصویر و بازسازی آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    تشخیص فرمت و اندازه تصویر و بازسازی آن

    اساتید عزیز سلام
    تصویری داریم که ابعاد و فرمت آن مشخص نیست.و تصویر با نرم افزارهای معمولی نمایش داده نمیشود.
    آیا میشه طبق کد زیر وقتی به ارایه ای از بایتها تبدیل میکنیم بتونیم ابعاد و فرمت آن تصویر رو بدست بیاریم؟
    یعنی در داخل این آرایه ابعاد و فرمت تصویر هم وجود داره؟ یا به عبارتی شماره ارایه خاصی برای چنین مواردی وجود داره؟
    و آیا میشه این ارایه را به یک تصویر تبدیل کنیم؟
    راستش من نتونستم و خطا داد.

    تبدیل به ارایه ای از بایتها :
       byte[] buff = System.IO.File.ReadAllBytes(op.FileName);



    سعی در ساخت تصویر. البته در کد زیر ما خودمان ابعاد تصویر رو مشخص میکنیم!:
      public Bitmap CopyDataToBitmap(byte[] data)
    {
    //Here create the Bitmap to the know height, width and format
    Bitmap bmp = new Bitmap(352, 288, PixelFormat.Format24bppRgb);

    //Create a BitmapData and Lock all pixels to be written
    BitmapData bmpData = bmp.LockBits(
    new Rectangle(0, 0, bmp.Width, bmp.Height),
    ImageLockMode.WriteOnly, bmp.PixelFormat);

    //Copy the data from the byte array into BitmapData.Scan0
    Marshal.Copy(data, 0, bmpData.Scan0, data.Length);


    //Unlock the pixels
    bmp.UnlockBits(bmpData);


    //Return the bitmap
    return bmp;
    }

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: تشخیص فرمت و اندازه تصویر و بازسازی آن

          private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    // فایل مورد نظر
    var fileInfo = new FileInfo("E:\\photo_2018-12-28_21-25-28.jpg") ;

    Image ima = new Bitmap(fileInfo.FullName);


    ima.RotateFlip( RotateFlipType.Rotate90FlipX);


    ima.Save(fileInfo.FullName );

    pictureBox1.Image = ima;
    // سایز عکس
    MessageBox.Show(ima.Size.Width + @"," + ima.Size.Height);
    //فرمت عکس
    MessageBox.Show(fileInfo.Extension);


    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: تشخیص فرمت و اندازه تصویر و بازسازی آن

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
          private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    // فایل مورد نظر
    var fileInfo = new FileInfo("E:\\photo_2018-12-28_21-25-28.jpg") ;

    Image ima = new Bitmap(fileInfo.FullName);


    ima.RotateFlip( RotateFlipType.Rotate90FlipX);


    ima.Save(fileInfo.FullName );

    pictureBox1.Image = ima;
    // سایز عکس
    MessageBox.Show(ima.Size.Width + @"," + ima.Size.Height);
    //فرمت عکس
    MessageBox.Show(fileInfo.Extension);


    }
    دوست عزیز ممنون از توجهتون
    همانطور که گفتم این تصاویر با نرم افزارهای معمولی باز نمیشن(چون اسیب دیدن . علتش معلوم نیست احتمال داره باج افزار این کار را کرده باشه فرمت همه تصاویر به .zdkkm تغییر کرده) به خاطر همین به Image تبدیل نمیشه و در خط دوم خطا میده :(فرمت jpg رو هم خودم برای تصویر گذاشتم یعنی برنامه با هر فرمتی که بخونه این خطا رو میده)
    Capture.JPG

    د

  4. #4

    نقل قول: تشخیص فرمت و اندازه تصویر و بازسازی آن

    با استفاده از هدر فایل میتونید نوع فایل را تشخیص بدید.
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_file_signatures
    https://en.wikipedia.org/wiki/Magic_...mbers_in_files



    اگر فایلها توسط باج افزار رمزگذاری شده باشند برای رمزگشایی نیاز به کلید و الگوریتم دارید.

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: بازسازی مجدد بازی WildGunman میکرو با Game Maker
    نوشته شده توسط behzadkhan در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 24 مهر 1395, 21:49 عصر
  2. گفتگو: بازسازی مجدد -- بازی شورش در شهر 2 (Streets of Rage 2)
    نوشته شده توسط behzadkhan در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 11 اسفند 1393, 22:13 عصر
  3. تشخیص خطهای مرزی تصویر
    نوشته شده توسط crazy_1892 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 اردیبهشت 1389, 18:54 عصر
  4. بازسازی فرم
    نوشته شده توسط namazi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 اسفند 1382, 15:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •