نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: متد document.write ()

  1. #1

    Question متد document.write ()

    سلام دوستان . وقتتون به خیر .

    میخاستم ببینم چرا توی کد زیر که توسط W3School گذاشته شده و توضیح داده که بعد از اینکه سند HTML به طور کامل بارگزاری شده باشد استفاده از متد document.write() باعث میشه همه ی تگ های صفحه پاک بشه و اونا جایگزینشون بشن .

    توی کد زیر که اسکریپت قبل از اتمام تگ <html> نوشته شده پس چرا پاک میشن محتویات صفحه ؟

    ممنونم

    https://www.w3schools.com/jsref/tryi...ref_doc_write4

  2. #2

    نقل قول: متد document.write ()

    نقل قول نوشته شده توسط barbimusic مشاهده تاپیک
    سلام دوستان . وقتتون به خیر .

    میخاستم ببینم چرا توی کد زیر که توسط W3School گذاشته شده و توضیح داده که بعد از اینکه سند HTML به طور کامل بارگزاری شده باشد استفاده از متد document.write() باعث میشه همه ی تگ های صفحه پاک بشه و اونا جایگزینشون بشن .

    توی کد زیر که اسکریپت قبل از اتمام تگ <html> نوشته شده پس چرا پاک میشن محتویات صفحه ؟

    ممنونم

    https://www.w3schools.com/jsref/tryi...ref_doc_write4
    با Document.write پاک میشن بزرگوار اگر میخواید پاک نشه باید از inner HTML استفاده کنین.


    <html>
    <body>

    <p id="p1">Hello World!</p>

    <script>
    function myFunction()
    {
    document.getElementById("p1").innerHTML = "New text!";
    }
    </script>
    <button type="button" onclick="myFunction()">Click me!</button>

    </body>

    </html>

  3. #3

    نقل قول: متد document.write ()

    نقل قول نوشته شده توسط barbimusic مشاهده تاپیک
    سلام دوستان . وقتتون به خیر .

    میخاستم ببینم چرا توی کد زیر که توسط W3School گذاشته شده و توضیح داده که بعد از اینکه سند HTML به طور کامل بارگزاری شده باشد استفاده از متد document.write() باعث میشه همه ی تگ های صفحه پاک بشه و اونا جایگزینشون بشن .

    توی کد زیر که اسکریپت قبل از اتمام تگ <html> نوشته شده پس چرا پاک میشن محتویات صفحه ؟

    ممنونم

    https://www.w3schools.com/jsref/tryi...ref_doc_write4
    به این دلیل که بعد از بار گزاری کامل صفحه با زدن اون دکمه تابع رو فراخوانی میکنید بنابریان تمام محتویات صفحه پاک میشود اگر در هنگام بار گذاری صفحه اون تابع را فراخوانی کنید دیگر محتویات صفحه پاک نمیشود
    برای مثال میتوانید اسکریپت رو در ان مثال با این اسکریپت جایگزین کنید و نتیجه را ببینید


    <script>
    function myFunction() {
    document.write("Hello World");
    }
    function boldTxt(){
    document.write('<br><b>This text is bold</b>');
    }
    boldTxt();
    </script>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل document.write با utf-8
    نوشته شده توسط ravand در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 01 شهریور 1393, 15:17 عصر
  2. نمایش فایل در document.write (حل شد)
    نوشته شده توسط artablog در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1392, 08:31 صبح
  3. سوال: document.write و پاك كردن همه كنترلها
    نوشته شده توسط armm1388 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 10:18 صبح
  4. document.write
    نوشته شده توسط marzbannia در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 تیر 1389, 11:05 صبح
  5. Document.write و خالی شدن صفحه
    نوشته شده توسط ali643 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 بهمن 1386, 14:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •