نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پیغام خطاهای آیدنتیتی

  1. #1

    پیغام خطاهای آیدنتیتی

    سلام

    در آیدنتیتی اگر فرضا فیلد نام کاربری و ایمیل و پسورد رو اشتباه وارد کنیم ابتدا پیغام خطای پسورد رو نمایش میده و بعد از اینکه پسورد تصحیح شد پیغام خطای یوزر و ایمیل رو نمایش میده . میشه این رو تغییر داد همه رو یکجا نشون بده ؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: پیغام خطاهای آیدنتیتی

    سلام
    منظورتون در صفحه login هست؟
    در صفحه لاگین اگه پسورد اشتباه باشه invalid login میگه.
    البته در صورتی که vali-summery رو روی all گذاشته باشید. و پیغام های با modelstate می تونید پاس بدین به ویو



    ModelState.AddModelError(string.Empty, "Invalid login attempt.");


  3. #3

    نقل قول: پیغام خطاهای آیدنتیتی

    ممنون.خیر.زمان ثبتنام اگر کاربر چند فیلد رو اشتباه وارد کنه و همچنین پسورد هم طبق قوانین تعریفی ما در آیدنتیتی نباشه و اطلاعات postback شه .ارورهایی که ModelState نمایش میده اول خطاهای مروبط به پسورد هست بعد که این خطاها برطرف شد خطای مثلا یوزرنیم و ... . میخام تمام این خطاها یکباره نمایش داده بشه .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل گزارشگیری در سیشارپ و استیمول سافت و انتیتی فریم ورک
    نوشته شده توسط p.mohammad در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1394, 16:49 عصر
  2. مبتدی: اتصال دیتا گرید ویو به دیتا بیس استفاده از انتیتی فریمورک
    نوشته شده توسط mrmaleki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 17:47 عصر
  3. سوال: مشکل درج در یک جدول با توجه به لیستی از داده ها به وسیله انتیتی
    نوشته شده توسط zahrashoja در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1391, 13:44 عصر
  4. سوال: استفاده از انتیتی فریم ورک با دیتا بیس های بزرگ با حجم داده بالا
    نوشته شده توسط sadeghhp در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 بهمن 1390, 00:44 صبح
  5. مشکل آیدنتیتی بودن و حذف سطور
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 26 دی 1382, 21:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •