نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطای System.ArgumentOutOfRangeException در استفاده از گریدویو تلریک

  1. #1

    Exclamation خطای System.ArgumentOutOfRangeException در استفاده از گریدویو تلریک

    22.jpg
    با درود بر دوستان
    علت این خطا چیست ؟
    An unhandled exception of type 'System.ArgumentOutOfRangeException' occurred in mscorlib.dll


    Additional information: Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    هنگام استفاده از دیتاگریدویو خود ویژوال برای row خطا نمی دهد ولی هنگام استفاده از دیتاگریدویو تلریک برای row خطا می دهد .

    سپاسگزارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چگونگی استفاده از کامپوننت telerik یا devcomponent در windows form

    نقل قول نوشته شده توسط ارشک اشکانی مشاهده تاپیک
    22.jpg
    با درود بر دوستان
    علت این خطا چیست ؟
    An unhandled exception of type 'System.ArgumentOutOfRangeException' occurred in mscorlib.dll


    Additional information: Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.
    هنگام استفاده از دیتاگریدویو خود ویژوال برای row خطا نمی دهد ولی هنگام استفاده از دیتاگریدویو تلریک برای row خطا می دهد .

    سپاسگزارم
    قبل از اینکه به ستون و سطری مقدار بدید باید اول اون ستون وجود داشته باشه یا اینکه ایجادش کنید.

  3. #3

    نقل قول: چگونگی استفاده از کامپوننت telerik یا devcomponent در windows form

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    قبل از اینکه به ستون و سطری مقدار بدید باید اول اون ستون وجود داشته باشه یا اینکه ایجادش کنید.
    ممنون از پاسخ گویی شما

    23.png

    همانطور که در تصویر می بینید ستون وجود دارد و مقداردهی به دیتاگریدویو ویژوال بدون هیچ مشکلی صورت می گیرد ولی برای دیتاگریدویو تلریک خطا می دهد .

    نه فقط برای مقداردهی به Row ، بلکه کار با overload ها یا خصوصیات دیگر دیتاگریدویو تلریک نیز خطا می دهد در صورتی که خصوصیات دیتاگریدویو ویژوال بدون هیچ مشکلی کار می کند .

    لطفا در این زمینه مرا راهنمایی کنید .

    از دوستان بی نهایت سپاسگزارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خطای System.ArgumentOutOfRangeException در استفاده از گریدویو تلریک

    من شاید منظورمو نتونستم خوب برسونم. شما بله ستون رو ایجاد کردید ولی من سطری نمیبینم که ایجاد کرده باشید قبل از مقدار دهی باید یک سطر ایجاد کنید.(یا داده هایی رو از یک منبع دیگه بخونید و بریزید تو دیتاگرید تا سطرهایی ایجاد بشه.)

    برای مثال:



    DataRow DR = tableTagvim.NewRow();
    DR["columnsname"] ="radGridView1 of Telerik";
    radGridView1.Rows.Add(DR);

    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : یک شنبه 16 دی 1397 در 11:12 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا Cannot implicitly convert type 'System.Collections.Generic.List<AnonymousType#1>' to 'System.Col
    نوشته شده توسط download69 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1396, 00:41 صبح
  2. ارور ArgumentOutOfRangeException
    نوشته شده توسط eletcomp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 30 آبان 1393, 13:47 عصر
  3. مبتدی: رفع خطای 'System.ArgumentOutOfRangeException'
    نوشته شده توسط ada_a899a در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 خرداد 1393, 15:50 عصر
  4. ارور An unhandled exception of type 'System.ArgumentOutOfRangeException' occurred in mscorlib.dll
    نوشته شده توسط meysam_online2012 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 06 فروردین 1393, 13:56 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1392, 19:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •