نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کلمه ی this در جاوااسکریپت

  1. #1

    Question کلمه ی this در جاوااسکریپت

    سلام دوستان وقت به خیر . یه سوال داشتم از خدمتتون .

    چرا توی کد زیر کلمه ی this که باید به myObject اشاره کنه ولی در نهایت به [object Object] اشاره میکنه ؟


    var myObject = {
    firstName: "John",
    lastName: "Doe",
    fullName: function () {
    return this;
    }
    }
    document.getElementById("dsfdsfsdf").innerHTML = myObject.fullName();

    //خروجی => [object Object]



  2. #2

    نقل قول: کلمه ی this در جاوااسکریپت

    چون هر شی در جاوا اسکریپت که به استرینگ بخواهد تبدیل شود خروجی " [object Object]" را میدهد
    میتوانید برای اون شی متد toString را تعریف کنید که خروجی مد نظر شما را هنگام تبدیل به استرینگ شدن بدهد


    const a = {name : 'batman' , toString() {return this.name + ' is awesome';} }



    > a + ''

    output => "batman is awesome"




تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397, 16:44 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1394, 18:24 عصر
  3. آموزش سریع وی بی اسکریپت و جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط odiseh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 فروردین 1386, 01:20 صبح
  4. چگونه ازمتن های فارسی درجاوااسکریپت یاvbاسکریپت استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط rar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1384, 10:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •