نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آپلود فایل با جاوا اسکریپت و asp classic - asp classic Uploder

  1. #1

    آپلود فایل با جاوا اسکریپت و asp classic - asp classic Uploder

    یکی از موارد مشکل در زبان های اسکریپتی آپلود فایل هستش
    یه راه حل ساده یادتون میدم
    میتونید با گرفتن base64 یک تصویر و انتقال آژاکس (آژاکس کلاسیک) و آن طرف سمت سرور با کد asp classic دریافت و تبدیل Base64 به تصویر

    این کل داستان آپلود بود

  2. #2

    نقل قول: آپلود فایل با جاوا اسکریپت و asp classic - asp classic Uploder

    فیال سمت کلاینت :



    <% @ Language=VBScript CodePage = 65001%>


    <html dir="rtl">
    <center>
    <head>
    <title> جداسازی تصویر امضاء </title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="Css/NezamMohandesi.css" />
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <meta http-equiv="Content-Language" content="fa">

    <script type="text/javascript">



    function Save(namefile)
    {
    //alert(namefile);
    var base6464=document.getElementById("Pice1").value ;

    var da = new Date();
    var Randd= da.getMilliseconds();
    if (window.XMLHttpRequest)
    {
    xmlhttp=new XMLHttpRequest();
    }
    else
    {
    xmlhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    }
    xmlhttp.onreadystatechange=function()
    {
    if (xmlhttp.readyState==4 && xmlhttp.status==200)
    {

    var strArray=xmlhttp.responseText.split('^');
    alert(strArray[1]);
    }
    }
    base6464= base6464.replace(/;/gi, "^");
    alert(base6464);
    xmlhttp.open("POST","AjaXUp.asp?Randd="+Randd+"&Fi leName="+namefile,true);
    xmlhttp.setRequestHeader("Content-type", "application/x-www-form-urlencoded");
    xmlhttp.send("base64="+encodeURIComponent(base6464 ));
    }






    function previewFile() {
    var base64data ;
    var image = document.getElementById('MYPIC');
    var Info = document.getElementById('Info');
    var file = document.querySelector('input[type=file]').files[0];
    var reader = new FileReader();
    var width ,height ;


    if((file.size)<=204800){
    if (file) {
    if ( /\.(jpe?g|png|gif)$/i.test(file.name) ) {
    reader.readAsDataURL(file);
    reader.onloadend = function() {
    base64data = reader.result;
    document.getElementById('Pice1').value = base64data ;
    image.src = base64data;
    Info.innerHTML = "مشخصات تصویر :: عرض = "+ image.clientWidth+ " :: ارتفاع = "+image.clientHeight + " :: سایز = " +(Math.round(parseInt(file.size) / 1024)).toString()+" KB :: نام فایل = "+file.name;
    onPreloadComplete(0,0)
    }
    }
    else{alert("این نوع فرمت تصویر قابل قبول نمیباشد");}
    }
    }
    else{alert('اندازه فایل غیر مجاز است. حداکثر 200 کیلو بایت');}
    }


    </script>
    </head>
    <body >
    <input type="text" id="Pice1" >


    <table>
    <tr>
    <th colspan="2" >1 - انتخاب تصویر اسکن شده : <input type="file" class="inputBig" onchange="previewFile()"> </th>
    </tr>
    <tr><td colspan="2" ><span id="Info" ></span></td></tr>

    <tr><td colspan="2" >3 - <input type="button" class="bg7" value=" ثبت تصویر " onclick="Save('Farzan.jpg');" > </td></tr>
    <tr><td colspan="2" ><img id="MYPIC" ></td></tr>


    </table>




    </body>
    </center>
    </html>

  3. #3

    نقل قول: آپلود فایل با جاوا اسکریپت و asp classic - asp classic Uploder

    فایل دوم سمت سرور :



    <% @ Language=VBScript CodePage = 65001%>
    <%


    Function SaveToBase64 (base64String)
    Set Doc = Server.CreateObject("MSXML2.DomDocument")
    Set nodeB64 = Doc.CreateElement("b64")
    nodeB64.DataType = "bin.base64"
    nodeB64.Text = Mid(base64String, InStr(base64String, ",") + 1)

    dim bStream
    set bStream = server.CreateObject("ADODB.stream")
    bStream.type = 1
    call bStream.Open()
    call bStream.Write( nodeB64.NodeTypedValue )
    call bStream.SaveToFile("E:\newsign\nezam" +"\"+request.querystring("FileName"), 2 ) 'Server.MapPath(".")
    call bStream.close()
    set bStream = nothing
    response.write "^"+"OK Send"
    end function

    SaveToBase64(Replace(request("base64"),"^",";"))


    %>

  4. #4

    نقل قول: آپلود فایل با جاوا اسکریپت و asp classic - asp classic Uploder

    یکمی هم بهشون اماکنات دادم. خیلی راحت و فوری هستش
    شمارو از کدهای فراوان قدیم خلاص میکنه

تاپیک های مشابه

  1. کمک فوری درباره تبدیل کدی از ASP.NET به ASP classic
    نوشته شده توسط ehsan r در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 بهمن 1392, 16:43 عصر
  2. سوال: مشكل در نمايش فارسي در asp classic
    نوشته شده توسط mahdi1355 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1392, 09:36 صبح
  3. گفتگو: New VB Classic
    نوشته شده توسط IamOverlord در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1390, 10:35 صبح
  4. مبتدی: فرق ASP Classic با ASP.NET
    نوشته شده توسط mohsen.dbnet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 00:44 صبح
  5. متغیر سراسری در ASP CLASSIC
    نوشته شده توسط Leo_messi در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 13:54 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •