نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: درخواست کمک

  1. #1

    Question درخواست کمک

    با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
    من میخوام برای نام گذاری بر روی کامپیوتر های شرکتمون از اکسس استفاده کنم . بدین صورت که میخوام با توجه به تقسیم بندی که انجام دادم ( مثلا جدول مکان ، جدول مدیریت ، و.... ) هر کدام یک شناسه خود را داشته باشند ( البته فایل جداول رو ضمیمه کردم) یعنی به این صورت که در فرم کاربر بتونه با انتخاب هریک از موارد "کد" یا شناسه مورد نظر توسط اکسس تولید بشه. مثلا طبق جداول پیوست اگر بخوام برای ( تعمیرگاه شماره یک - مدیریت ارشد - دفتر مدیر عامل ) یه شناسه ایجاد بشه قاعدتا باید به من شماره "10101" رو بده که در انتهاش باید یه عدد دو رقمی هم از 00 تا 99 اختصاص بده یعنی اینکه در دفتر مدیر عامل امکان داره چند تا کامپیوتر وجود داشته باشه که در این صورت عدد ما باید بشه 1010100
    امیدوارم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم و ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید . با تشکر از شما دوستان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar PM.rar‏ (23.7 کیلوبایت, 16 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: درخواست کمک

    ظاهرا شناسه چهار بخش داره که سه بخش رو باید از طریق کموباکس پر کنین و از این کمبوها دوتاش وابسته هستن (cascaded) و بخش چهارم که شماره ردیف هست به ازای هر سه بخش مستقل هست.
    درسته؟

    خب برای کمبوهای وابسته که اینجا بقدر کافی نمونه هست. برای ساخت ردیف هم کافی هست هنگام ثبت رکورد، آخرین ردیفی که متناظر با این سه کمبو هست رو پیدا کنین و یکی بهش اضافه کنین. برای این هم همین چند روز پیش تاپیک بود اینجا.

  3. #3

    نقل قول: درخواست کمک

    با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی . جسارتا میتونید از روی جداولی که من ساختم در فایل پیوست روال کار رو یکبار به من توضیح بدین . ممنون میشم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: درخواست کمک

    سلام
    جداولی که گذاشتین طراحیش اشکال داره
    یک نمونه دیگه میگذارم

  5. #5

    نقل قول: درخواست کمک

    با سلام و عرض ادب
    خیلی خیلی ممنونم . لطف میکنید . تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: درخواست کمک

    طراحی جداول رو از نمونه پیوست الگو بگیرین:
    1.PNG

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: درخواست کمک

    این کدها کاربرد آموزشی دارن و در عمل قسمتهایی از اون حذف میشن - بعنوان مثال اینجا همزمان با هر انتخاب مقدار سریال نامبر آپدیت میشه و اگر بخشی از اون نامعین باشه با ؟ پر میشه که در عمل نیازی نیست.


    Option Compare Database
    Option Explicit
    Const CIDQRY As String = "SELECT ProductID,ProductName FROM Products WHERE CategoryID=@CID ORDER BY ProductName"
    Private Sub CategoryID_AfterUpdate()
    Me.ProductID.RowSource = Replace(CIDQRY, "@CID", Me.CategoryID)
    Me.ProductID.Requery
    Me.ProductID = Null
    Make_Serial
    End Sub
    Private Sub CategoryID_NotInList(NewData As String, Response As Integer)
    Response = acDataErrContinue
    Me.CategoryID.Undo
    Me.CategoryID.Dropdown
    End Sub
    Private Sub CustomerID_AfterUpdate()
    Make_Serial
    End Sub
    Private Sub CustomerID_NotInList(NewData As String, Response As Integer)
    Response = acDataErrContinue
    Me.CustomerID.Undo
    Me.CustomerID.Dropdown
    End Sub
    Private Sub Form_BeforeUpdate(Cancel As Integer)
    If Nz(Me.CustomerID, "?????") = "?????" Then Cancel = True
    If Nz(Me.CategoryID, -1) = -1 Then Cancel = True
    If Nz(Me.ProductID, -1) = -1 Then Cancel = True
    If Cancel Then MsgBox ("Fill all the required fields")
    End Sub
    Private Sub Form_Current()
    If Me.NewRecord Then
    Me.ProductID.RowSource = "Products"
    Else
    Me.ProductID.RowSource = Replace(CIDQRY, "@CID", Me.CategoryID)
    End If
    Me.ProductID.Requery
    End Sub
    Private Sub ProductID_AfterUpdate()
    Make_Serial
    End Sub
    Private Sub ProductID_NotInList(NewData As String, Response As Integer)
    Response = acDataErrContinue
    Me.ProductID.Undo
    Me.ProductID.Dropdown
    End Sub
    Sub Make_Serial()
    Dim CST, CTG, PRD, SEQ As String
    CST = Nz(Me.CustomerID, "?????")
    Me.CategoryID = Nz(Me.CategoryID, "-1")
    Me.ProductID = Nz(Me.ProductID, "-1")
    SEQ = 1 + Nz(DMax("Sequence", "Items", "CustomerID='" & Me.CustomerID & "' AND CategoryID=" & Me.CategoryID & " AND ProductID=" & Me.ProductID), 0)
    If Me.CustomerID = "?????" Then
    SEQ = "???"
    End If
    If Me.CategoryID = -1 Then
    CTG = "??"
    SEQ = "???"
    Else
    CTG = Format(Me.CategoryID, "00")
    End If
    If Me.ProductID = -1 Then
    PRD = "??"
    SEQ = "???"
    Else
    PRD = Format(Me.ProductID, "00")
    End If
    If SEQ = "???" Then
    Me.Sequence = Null
    Else
    Me.Sequence = SEQ
    End If
    Me.Serial = CST & "_" & CTG & "_" & PRD & "_" & Format(SEQ, "000")
    End Sub

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: درخواست کمک

    نمونه ای از نتایج :
    2.PNG

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: درخواست کمک

    دیتابیس نمونه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: درخواست کمک

    با سلام و عرض ادب
    قبل از هر چیز از بابت وقت و انرژی که گذاشتین از شما دوست گرامی کمال تشکر و رو بجا می آورم . من یه بررسی بکنم فایل رو نتیجه رو خدمتتون منعکس میکنم . ممنونم

  11. #11

    نقل قول: درخواست کمک

    با سلام و عرض ادب
    از بابت زحماتی که کشیدید کمال تشکر را بجا می آورم . ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: درخواست کمک

    ضمن سلام متقابل براتون آرزوی موفقیت دارم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 13:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •