نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل در خطای Strong name validation failed

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    مشکل در خطای Strong name validation failed

    سلام و وقت بخیر

    امروز ورژن چدید stimulreports یعنی 2019 رو دانلود کردم و نصب ، اما هرکاری میکنم نمی تونم از پروژه اجرا بگیرم.

    پیغام خاطا میده . از GAC و sn.exe هم هرکاری میشد کردم و نشد که نشد . هر بار ویندوز عوض می کنم این مشکل دارم.

    Could not load file or assembly or one of its depenecies. , Strong name validation failed
    مشکل از کجاست ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    سلام وقت شما هم بخیر
    مشکل از assambly رفرنس های stimul که در فایل app.config اضافه شده هست این رفرنس ها مربوط به نسخه قدیمتر stimul که قبلا اضافه شده و الان شما ورژن جدید رو نصب کردی و این رفرنس ها update نشدن و الان همخوانی با ورژن جدید رو ندارد.بهتره تمام رفرنس هایی که مربوط به stimul هست رو در app.config حذف کنی. وبرای افزودن رفرنس های جدید کافیه از Toolbox کنترل های مربوط رو به stimul رو مجدد به داخل یک form درگ کنی تا اتومات رفرنس های به app.config اضافه شود و مجدد پروژه رو کامپایل کن
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    سلام وقت شما هم بخیر
    مشکل از assambly رفرنس های stimul که در فایل app.config اضافه شده هست این رفرنس ها مربوط به نسخه قدیمتر stimul که قبلا اضافه شده و الان شما ورژن جدید رو نصب کردی و این رفرنس ها update نشدن و الان همخوانی با ورژن جدید رو ندارد.بهتره تمام رفرنس هایی که مربوط به stimul هست رو در app.config حذف کنی. وبرای افزودن رفرنس های جدید کافیه از Toolbox کنترل های مربوط رو به stimul رو مجدد به داخل یک form درگ کنی تا اتومات رفرنس های به app.config اضافه شود و مجدد پروژه رو کامپایل کن
    ممنون جناب رحیمی

    اصلا هیچ اسمی از استیمول در app.config نیامده. و چه به صورت اتوماتیک و چه به وصورت دستی اجازه نمیده که در toolbox اضافه اش کنم، چه برسه به اینکه از اونجا ادد کنم روی فرم .

    اینم محتویات فایل app.config


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <configuration>
    <configSections>
    <sectionGroup name="applicationSettings" type="System.Configuration.ApplicationSettingsGrou p, System">
    <section name="DevExpress.LookAndFeel.Design.AppSettings" type="System.Configuration.ClientSettingsSection" requirePermission="false" />
    </sectionGroup>
    </configSections>
    <applicationSettings>
    <DevExpress.LookAndFeel.Design.AppSettings>
    <setting name="DefaultAppSkin" serializeAs="String">
    <value>Skin/The Bezier</value>
    </setting>
    <setting name="DefaultPalette" serializeAs="String">
    <value>Gloom Gloom</value>
    </setting>
    <setting name="TouchUI" serializeAs="String">
    <value></value>
    </setting>
    <setting name="TouchScaleFactor" serializeAs="String">
    <value></value>
    </setting>
    <setting name="DirectX" serializeAs="String">
    <value></value>
    </setting>
    <setting name="RegisterUserSkins" serializeAs="String">
    <value>True</value>
    </setting>
    <setting name="FontBehavior" serializeAs="String">
    <value></value>
    </setting>
    <setting name="DefaultAppFont" serializeAs="String">
    <value></value>
    </setting>
    <setting name="DPIAwarenessMode" serializeAs="String">
    <value></value>
    </setting>
    </DevExpress.LookAndFeel.Design.AppSettings>
    </applicationSettings>
    <connectionStrings />
    <runtime>
    <bypassTrustedAppStrongNames enabled="false" />
    <NetFx40_LegacySecurityPolicy enabled="true" />
    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Windows.Forms" publicKeyToken="b77a5c561934e089" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System" publicKeyToken="b77a5c561934e089" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Drawing" publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Core" publicKeyToken="b77a5c561934e089" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Design" publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Xml" publicKeyToken="b77a5c561934e089" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Data" publicKeyToken="b77a5c561934e089" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Drawing.Design" publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web" publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Management" publicKeyToken="b03f5f7f11d50a3a" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    </assemblyBinding>
    </runtime>
    </configuration>

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    خب احتمالا داخل فایل licenses.licx در پوشه properties پروژه اضافه شده و یا در فایل اصلی پروژه که با پسوند .csproj (با notepad باز کن) این ها هم بررسی کن.اگر در این فایل هم رفرنس های مربوط به stimul نبود در اینصورت باید مشکل از register نشدن کامپوننت های stimul تو محیط ویندوز باشه
    First,solve the problem then write the code

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    خب احتمالا داخل فایل licenses.licx در پوشه properties پروژه اضافه شده و یا در فایل اصلی پروژه که با پسوند .csproj (با notepad باز کن) این ها هم بررسی کن.اگر در این فایل هم رفرنس های مربوط به stimul نبود در اینصورت باید مشکل از register نشدن کامپوننت های stimul تو محیط ویندوز باشه
    مراحل گفته شده رو پیگیری کردم . مشکل از register نشدن هستند . چه باید کرد جناب رحیمی عزیز.

    چه طوری باید رجیستر کرد ؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    از این دستور هم در cmd برای رجیستر کردن فایل ها استفاده کردم


    for %1 in (*.dll) do regsvr32 /s %1


    و موفقیت آمیز بود برای رجیستر کردن ،، اما بازم نشد و همون اررور میده !

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    جالب اینجاست که وقتی خود Stimul نصب میکنم مشکلی نیست و کار میکنه


    ولی وقتی فایل های کرک رو جایگزین میکنم این مشکل پیش میاد

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    با سلام
    من همیشه از نسخه Stimulsoft.Reports.Ultimate.2012.1.Build.2012.05.0 4 استفاده میکنم و مشکلی پیش نیومده
    وقتی شما ک*ر*ک رو جایگزین میکنید باید حتماً ویژوال استودیو بسته باشه و اگر بعد از کرک پشت گزارش Demo نوشته بود باید از Toolbox همه dll ها رو پاک کنید و دوباره add کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    من همیشه از نسخه Stimulsoft.Reports.Ultimate.2012.1.Build.2012.05.0 4 استفاده میکنم و مشکلی پیش نیومده
    وقتی شما ک*ر*ک رو جایگزین میکنید باید حتماً ویژوال استودیو بسته باشه و اگر بعد از کرک پشت گزارش Demo نوشته بود باید از Toolbox همه dll ها رو پاک کنید و دوباره add کنید
    موفق باشید
    به هیچ وجهی اجازه نمیده به toolbox اضافه بشه

  10. #10
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    اگر دستورات مربوط به رجیستر کردن dll ها رو در command prompt در مدadministrator اجرا کردی و رجیستر نشدن بهتره لینک دانلود نسخه ایی که شما دانلود کردی را بفرستید تا تست کنیم
    First,solve the problem then write the code

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    جالبش اینه که برای بقیه پروژه هام نسخه درست کار میکنه و فقط برای یک پروژه ام مشکل داره که دست آخر نسخه Retail 2015 برا اون استفاده کردم . اما بقیه درست کار می کنند

    لینک ها فرستاده شد

  12. #12
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    سلام کامپوننت های Net. استیمول تست کردم مشکلی نداره.خب با این اوصاف اگر در پروژه های دیگر کار میکنه مشکل از رجیستر کردن نیست باید داخل همون پروژه به دنبال مشکل بگردی.نسخه Net. پروژه رو بالای 4 ست کن ببین مشکل حل میشه
    First,solve the problem then write the code

  13. #13
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    جالبش اینه که برای بقیه پروژه هام نسخه درست کار میکنه و فقط برای یک پروژه ام مشکل داره که دست آخر نسخه Retail 2015 برا اون استفاده کردم . اما بقیه درست کار می کنند

    لینک ها فرستاده شد
    احتمالاٌ به دلیل این هست که توی این پروژه فایل های dll رو CopyLocal = true نکردید و برنامه وابسته به استیمول نصب شده روی سیستم بود و الان که نصب نیست یا کرکش مشکل داره یا ممکنه حتی نسخه هاشون فرق میکنه این مشکل بوجود اومده
    بهتره یک نسخه صحیح نصب کنید سپس dll هاش رو از Refrences پاک کنید و با نسخه ی جدید جایگزین کنید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل در خطای Strong name validation failed

    چرا true بوده ، اصلا نفهمیدم داستان چیه

    الان stimulreport 2018.3.3 که مشکل داشت ، برای بقیه پروژه هام درست کار می کنه و موردی نیست . اما برای این پروژه نه ، دیگه مجبور شدم نسخه 2015 retail نصب کنم که کرک شده بود و داره کار می کنه .

    اما بقیه با 2018 دارن کار می کنن

تاپیک های مشابه

  1. Validation of viewstate MAC failed
    نوشته شده توسط manager در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آبان 1391, 09:27 صبح
  2. خطای Validation of viewstate MAC failed
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 09:46 صبح
  3. خظا Validation of viewstate MAC failed.
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1390, 10:56 صبح
  4. سوال: Validation of viewstate MAC failed
    نوشته شده توسط finalcut در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 آذر 1388, 15:19 عصر
  5. setup و خطاي Strong name vallidation failed
    نوشته شده توسط bardia goharbin در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1387, 21:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •