نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: محاسبه تاریخ جاری (تاریخ امروز بین دو تاریخ)

  1. #1

    محاسبه تاریخ جاری (تاریخ امروز بین دو تاریخ)

    سلام

    چطوری میشه فهمید تاریخ جاری امروز بین دو تاریخ مد نظر هست یا نه

    مثلا امروز 1397/10/22 بین دوتاریخ 1397/10/09 الی 1397/11/9

    هم بصورت میلای بشه تشخیص بدیم و هم شمسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: محاسبه تاریخ جاری (تاریخ امروز بین دو تاریخ)

    سلام
    الان امکان تست ندارم که ببینم با توابع تاریخ میشه مقایسه رو انجام داد یا نه ولی یک راه اینه که اسلش ها رو حذف کنید و اعداد رو باهم مقایسه کنید یعنی اگه d1 تاریخ اولی، d2 تاریخ دومی و d3 تاریخ جاری باشه اونوقت:
    if(d3>d1 && d3<d2)
    {
    //بین دو تاریخ هست
    }
    else
    {
    //بین دو تاریخ نیست
    }

    البته به شرطی که همه تاریخ ها با یک فرمت باشند یعنی اعداد یک رقمی با فرمت 00 باشند یعنی 01 الی 09

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: محاسبه تاریخ جاری (تاریخ امروز بین دو تاریخ)

    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: محاسبه تاریخ جاری (تاریخ امروز بین دو تاریخ)

    سه textbox را در نظر بگیرید
    تاریخ امروز در textbox1 باشد
    تاریخ اول در textbox2 باشد
    تاریخ دوم در textbox سه باشد
    میخوایم بررسی کنیم که ایا تاریخ امروز بزرگتر از textbox2 و کوچکتر از textbox3 هستش یا نه؟ ینی بین این تاریخ ها هست یا نه
    کد به شکل زیر جواب میده اونوقت :

              int c = string.Compare(textBox1.Text, textBox2.Text);            int b = string.Compare(textBox1.Text, textBox3.Text);


    if (c == 1 && b == -1)
    {
    MessageBox.Show("مابین تاریخ است");
    }
    else
    MessageBox.Show("مابین تاریخ نیست");


    نمونه :
    WindowsFormsApplication1.rar

  5. #5

    نقل قول: محاسبه تاریخ جاری (تاریخ امروز بین دو تاریخ)

    سلام

    من وقتی از فانکشن های datetime استفاده می کنم روی بعضی از سیستم ها خطا می ده . خطا مربوط میشه به am و pm یا ق .ب . ب ظ
    مشکل از کجاس ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: محاسبه تاریخ جاری (تاریخ امروز بین دو تاریخ)

    درود
    متن خطا یا واکنش چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1391, 12:51 عصر
  2. تغییر مجوز های دسترسی ویندوز
    نوشته شده توسط littledemon در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1387, 16:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •