نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تغییر سایز فرم و ابزار ها در سیستم عامل دیگر

  1. #1

    تغییر سایز فرم و ابزار ها در سیستم عامل دیگر

    سلام و خسته نباشید دوستان برنامه نویس بنده با دو تا مشکل مواجه هستم که یکی از این مشکلات که تصویر زیر مشاهده میکنید.
    2019-01-12_15-33-45.png
    این فرم و تمام فرم های دیگرش به صورت سالم اول نمایش داده میشود. ولی هنگامی که فرم به حالت Minimize و Restore باز میگرده چهره فرم به این حالت در میا آید.
    2019-01-12_15-33-20.png
    این یکی از مشکلات بنده هستش.
    دومی مشکل برنامه من در 4 تا سیستم تحت شبکه در حال فعالیت هستش ولی از این 4 تا سیستم در حال شبکه دو تاشون همه ابزارهای بند رو درست نشان میده و هیچ ابزاری حرکت نکرده است ولی در دو سیستم دیگر که مانیتور و Resolution یکی نیست که از این مانیتور اونیکه همه ابزارها رو بهم ریخته نمایش میدهد با جفت سیستم که فقط مارک مانیتور فرق داره ولی هم سایز هستن اون دو تا که یکی هستش مارکش برنامه رو درست نمایش میده ابزارهاش رو ولی اونیکی همزان اون دو مانیتور ولی مارکش فرق میکنه به کل ابزارها جا به جا نشان میده و یک مانیتور 22 اینچ که بزرگتر از اون یکی ها داره باز resolution این مانیتور مثل همان 15inchخراب نشان میده و همه رو داخل خودش جمع میکنه نمایش میده یعنی سه تا مانیتور هم سایز که 15inch که داره دو تا درست نمایش میده ولی یکی خراب نمایش میده ابزار ها رو و یک مانیتور 22 اینچ مثل ماینتور 15 اینچ اینهم خراب نمایش میده ابزارها رو ولی من تو مانیتور 19 اینچ برنامه رو ساختم و ماندم دو تاش درست هستش و دو تا مشکل داره.
    و از دوستان خواهش دارم راهی به ذهنشان میرسه بگویند تا بنده پیاده کنم که هم مینیمایز میشه فرم جمع نشه و هم تو هر مانیتور درست نمایش بده.

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: تغییر سایز فرم و ابزار ها در سیستم عامل دیگر

    سلام

    در فرم هایی که چنین مشکلی وجود داره پراپرتی AutoScaleMode فرم رو روی None قرار دهید.

  3. #3

    نقل قول: تغییر سایز فرم و ابزار ها در سیستم عامل دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    سلام

    در فرم هایی که چنین مشکلی وجود داره پراپرتی AutoScaleMode فرم رو روی None قرار دهید.
    قرار دادم فرقی نکرد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: تغییر سایز فرم و ابزار ها در سیستم عامل دیگر

    این کد را تست کنید
          private void Form1_MaximumSizeChanged(object sender, EventArgs e)        {//سایز دلخواه بدهید
    this.Size = new Size(100, 80);

    }

    private void Form1_MinimumSizeChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    //سایز دلخواه بدهید
    this.Size = new Size(100, 80);
    }

  5. #5

    نقل قول: تغییر سایز فرم و ابزار ها در سیستم عامل دیگر

    همین مسئله توی تغییر رزولیشن سیستم هم اتفاق میفته. راه حل برای اون چیه؟

  6. #6

    نقل قول: تغییر سایز فرم و ابزار ها در سیستم عامل دیگر

    کامپوننت ReSize .Net رو تست کنید

  7. #7

    نقل قول: تغییر سایز فرم و ابزار ها در سیستم عامل دیگر

    سلام و خسته نباشید.
    دوستان تصاویر مربوط به سیستم خودم و کاربر عکس گرفتم برای مشاهده.
    این تصویر سیستم خودم هستش که همه ابزار ها Dock شده و در داخل Panel هستش از ترس اینکه بهم نخوره داخل Panel قرار دادم و Dock کردم که به تریب باشه و بهم نریزه.
    2019-01-14_15-57-30.png
    این تصویر در سیستم 15 این مشتری ام هستش که مانیتورش فرق میکنه چون در دو تا مانیتور 15 انیچ تصویر درست نشان میده. اما در مانیتور سوم که مارک مانیتور فرم میکنه و resolution مانیتور سوم و با اون دو تا مانیتور یکی نیست چون رزولیشن هم فرق میکنه در مانیتور سوم خراب میاره تصیر رو.
    2019-01-14_15-55-33.jpg
    اما الان در مانتیور 22 اینچ این صفحه درست نشان میده.
    2019-01-14_16-05-00.jpg
    ولی فرم دیگه رو بهم ریخته نشان میده طوری که ابزار ها زدن بیرون.
    2019-01-14_16-05-27.jpg
    الان تا یه خورده روی سیستم دوم با قرار دادن این تنظیمات تغییر کرد روی 22 اینچ کمی درست شد.
    2019-01-14_16-27-15.png
    فقط اینکه راهی باشه به کل فرم درست نشان بده سراغ دارید بگید ممنون میشم.

  8. #8

    نقل قول: تغییر سایز فرم و ابزار ها در سیستم عامل دیگر

    سلام و خسته نباشید
    دوستان عزیز کسی تنظیماتی دستوری سراغ نداره که ابزار و فرم باهم مرتب تو هرسیستم نمایش داده بیشن

  9. #9
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: تغییر سایز فرم و ابزار ها در سیستم عامل دیگر

    First,solve the problem then write the code

  10. #10

    نقل قول: تغییر سایز فرم و ابزار ها در سیستم عامل دیگر

    سلام و خسته نباشید
    دوست عزیز ویندوز مشتری 7 هستش و همین طور کارهای مربوط به AutoScale اول روی فونت بود که از این مورد درش آوردم ولی نوع های دیگه هم مشکل داره

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 16:24 عصر
  2. سوال: تغییر سایز فرم به ازای تغییر resolution سیستم
    نوشته شده توسط tanafos.ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1388, 09:29 صبح
  3. دسترسی به ساعت سیستم و تغییر سایز عکس ؟؟
    نوشته شده توسط babak1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1385, 18:17 عصر
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 11 مهر 1384, 10:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •