نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ثبت سه صفر در تکس باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوی_شهرستان تربت جام
    پست
    213

    ثبت سه صفر در تکس باکس

    سلام
    در یک تکس باکس با کلیک کردن کد اسکی 46 چطوری می توان در همان تکس باکس سه صفر ثبت کرد

  2. #2

    نقل قول: ثبت سه صفر در تکس باکس

    می خوای چیکار کنید دقیقا ....>؟

    Text1.Text = Text1.Text + "000"


    منظورتون اینه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوی_شهرستان تربت جام
    پست
    213

    نقل قول: ثبت سه صفر در تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    می خوای چیکار کنید دقیقا ....>؟

    Text1.Text = Text1.Text + "000"


    منظورتون اینه ؟

    می خواهم زمانی که کلیک . کنار صفر صفحه کلید را فشار میدهیم سه عدد صفر داخل تکس تایپ شود که کد اسکی . یا همان del مساوی 46 است

    جهت ماشین حساب که سه صفر دارد ویا دو صفر ویک صفر

  4. #4

    نقل قول: ثبت سه صفر در تکس باکس

    بنظرم از دو تا کلید باشه بهتره مثلا این دستور کلید Ctrl+Enter رو همزمان فشار بدی میاد 000 رو به مبغلی که زدی اضافه می کنه


    Private Sub Text1_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = 13 And Shift = 2 Then Text1.Text = Text1.Text + "000"

    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوی_شهرستان تربت جام
    پست
    213

    نقل قول: ثبت سه صفر در تکس باکس

    [QUOTE=isaac23;2408956]بنظرم از دو تا کلید باشه بهتره مثلا این دستور کلید Ctrl+Enter رو همزمان فشار بدی میاد 000 رو به مبغلی که زدی اضافه می کنه


    [VB]Private Sub Text1_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = 13 And Shift = 2 Then Text1.Text = Text1.Text + "000"




    جهت سهولت در ارقام زیاد که صفر دارند بهتر است که از یک کلیک عدد استفاده شود که بهترین گزینه همان del کنار صفر است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •