نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اشکال در آژاکس تو در تو

  1. #1

    اشکال در آژاکس تو در تو

    با سلام در نظر بگیرید جدولی داریم از دانشکده های مختلف و در جدولی دیگر گروه های اموزشی قرار دارند که مرتبط به دانشکده مربوطه هستند و در جدولی دیگر رشته ها را داریم که مرتبط با گروه اموزشی مربوطه هستند در شکل زیر جداول مربوطه را آورده ام
    1.png
    من می خواهم با استفاده از آژاکس تو درتو اگر کسی مثلا دانشکده علوم را انتخاب کرد گروه های آموزشی دانشکده علوم لود شود که مثلا عبارتند از ( ریاضی - شیمی - فیزیک) و سپس اگر کسی گروه ریاضی را انتخاب کرد رشته های مربوطه مثلا ( ریاضی محض - ریاضی کاربردی ) لود شود کد زیر را نوشته ام






    صفحه اصلی آژاکس ajax.php https://paste2.org/8Ld9WJWE
    صفحه ای که اسامی دانشکده ها نشان داده می شود college.php
    https://paste2.org/YHfEDpLn
    صفحه ای که اسامی گروه های آموزشی نشان داده می شود getgroup.php
    https://paste2.org/Bs21eJVw
    صفحه ای که اسمی رشته ها را نشان می دهد getmajor.php
    https://paste2.org/GaeCnZgw

    همه چیز درسته فقط نمی دانم چرا در بعضی مواقع وقتی چک باکس های مربوط به گروههای آموزشی را کلیک می کنم دوبار صفحه getmajor.php فراخوان می شود
    ajax.png
    همانطور که در شکل پیداست دوبار رشته های گروه کامپیوتر فراخوان شده است بعبارتی دوبار http://blog.com/getmajor.php?groupid=1
    فراخوان شده است
    ولی مثلا در مثال زیر بدرستی فقط یکبار فراخوان شده است
    ajax2.png
    لطفا راهنمایی کنید پیشاپیش ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi_asadi : یک شنبه 23 دی 1397 در 19:12 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اشکال در آژاکس تو در تو

    $(".group").change رو نباید توی ایجکس اولی بزاری
    یه تابع جدا بزار براش
    چیزی به اسم ایجکس تو در تو نداریم و نباید انجام بشه
    رویدادش رو میتونی اینجوری بنویسی


    $(document).on('change' , '.group' , function(){

    // code

    })



    وقتی هم روی یک چک باکس کلیک شد بقیه چک باکس ها رو غیر فعال کن تا وقتی که جواب ایجکس برسه

تاپیک های مشابه

  1. چرا نمیشه تغییرات تو طراحی جداول رو تو 2012 SQL Server ذخیره کرد? تو قسمت tools>option تغییر دادم
    نوشته شده توسط Mofid.m در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1393, 20:12 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1393, 20:59 عصر
  3. سوال: جستجو تو فیلد در یک دیتابیس(تو در تو)
    نوشته شده توسط Masoudse7en در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1391, 19:07 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 15:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •