نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خروجی های متفاوت SHA256 با ورودی های مشابه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    خروجی های متفاوت SHA256 با ورودی های مشابه

    سلام

    من با استفاده از کدهای زیر یک رشته رو کد میکنم.

    System.Security.Cryptography.SHA256 regMD5 = System.Security.Cryptography.SHA256.Create();
    byte[] regString = System.Text.Encoding.UTF32.GetBytes(this.txtRegCod e.Text);
    byte[] hash = regMD5.ComputeHash(regString);


    for (int i = 0; i < hash.Length; i++)
    {
    FinalGeneratedCode = FinalGeneratedCode + hash[i].ToString();
    }


    حالا جالبه که این کد رو در دوتا برنامه استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا خروجی FinalGeneratedCode متفاوته. رشته ای که باید کد بشه در هر دو سیستم مشابه هستند ولی تبدیلشون متفاوت میشه. چطور میشه تبدیلات مشابه ای داشت. میشه بگید اشتباه کارم کجاست؟

    تشکر

  2. #2

    نقل قول: خروجی های متفاوت SHA256 با ورودی های مشابه

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام

    من با استفاده از کدهای زیر یک رشته رو کد میکنم.

    System.Security.Cryptography.SHA256 regMD5 = System.Security.Cryptography.SHA256.Create();
    byte[] regString = System.Text.Encoding.UTF32.GetBytes(this.txtRegCod e.Text);
    byte[] hash = regMD5.ComputeHash(regString);


    for (int i = 0; i < hash.Length; i++)
    {
    FinalGeneratedCode = FinalGeneratedCode + hash[i].ToString();
    }


    حالا جالبه که این کد رو در دوتا برنامه استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا خروجی FinalGeneratedCode متفاوته. رشته ای که باید کد بشه در هر دو سیستم مشابه هستند ولی تبدیلشون متفاوت میشه. چطور میشه تبدیلات مشابه ای داشت. میشه بگید اشتباه کارم کجاست؟

    تشکر
    سلام فک نکنم کد مشکل داشته باشه چیزی که به ذهنم میاد این هست که تو یه سیستم مثلا شما حرف ی رو میزنی و در سیستم دیگه همین حرف ی منتهی بدلیل نصب نبودن فونت های مناسب ی عربی وارد میشه (زیرش 2 تا نطقه داره) فک کنم همین باعث وجود اشکال میشه با ورودی عدد تست کنید ببینید نتیجه یکسانه یا ن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: خروجی های متفاوت SHA256 با ورودی های مشابه

    کد رو دقیقا نگاه نکردم ولی برای تست میتونید ورودی رو زمان بذارید یا عدد بدید.

    123456789

    و حالا run کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: خروجی های متفاوت SHA256 با ورودی های مشابه

    سلام

    ممنون از پاسختون. البته نکته ای که در مورد کاراکتر "ی" فارسی بود رو نمیدونستم. ولی بطور کل به دلیل اینکه برنامه من متغیرهای بسیار زیادی داشت و خیلی ها از نظر اسمی مشابه به هم بودند متوجه شذم جایی که رشته باید تولید بشه و به تابع کدگذاری ارسال بشه یک متغیر اشتباهی تعریف شده بود.

    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. کدینگ sha256
    نوشته شده توسط kiapmc در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1397, 00:46 صبح
  2. گفتگو: الگوریتم رمز نگاری sha256
    نوشته شده توسط mbabakj@gmail.com در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1397, 10:03 صبح
  3. کپی کردن اطلاعات دو تیبیل متفاوت در دو دیتابیس متفاوت درون یکدیگر هر 2 میلی ثانیه
    نوشته شده توسط nava_2012 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 اسفند 1393, 09:37 صبح
  4. راهننمایی در رابطه با تفاوت دو Syntax متفاوت LINQ TO SQL
    نوشته شده توسط sirvan-me در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 21:46 عصر
  5. الگوریتم رمزنگاری SHA256
    نوشته شده توسط younes-98 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 05:58 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •