نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال و دریافت اطلاعات از mysql در وردپرس

  1. #1

    ارسال و دریافت اطلاعات از mysql در وردپرس

    با سلام
    دوستان من دارم یه برنامه برای اندروید مینویسم که لازم دارم که از فیلدهای دیتابیس وردپرس یه سری اطلاعات رو بخونم چون از php در حد مبتدی میدونم با مشکل مواجه شدم.
    حالا میخام نام یه دسته بندی رو از نرم افزار اندروید بفرستم سمت سرور تا نوشته های مربوط به اون دسته بندی رو برای سمت برنامه اندروید بفرسته مثلا ( تایتل- توضیحات-تاریخ ارسال-خلاصه چکیده) وسپس اونارو بصورت آرایه دریافت و تو اندروید نشون بدم. حالا تا یه قسمت از برنامه رو پیش رفتم مثلا الان نام دسته بندی رو میتونم بگیرم ونمایش بدم و همچنین اطلاعات نوشته ها رو فقط مشکلم اینکه وقتی نام دسته بندی رو از سمت اندروید مینوسم سمت سرور که اطلاعات اون دسته بتدی رو نشون بده مشکل دارم کدهای نوشته شده در php رو میزارم ببینید مشکل از کجاش میتونه باشه.

  2. #2

    نقل قول: ارسال و دریافت اطلاعات از mysql در وردپرس

    <?php
    include 'config.php' ;

    //@$cat = mysql_real_escape_string($POST['cat']);
    //if(isset($cat) && !empty($cat)){
    // $cat=$_post['cat'];
    //@$cat = mysql_real_escape_string($POST['cat']);
    $cat=mysql_real_escape_string($_POST['cat']);
    //echo $cat;
    $result = $db->query("SELECT * FROM `wp_posts` as posts
    LEFT JOIN `wp_users` as wuser ON posts.`post_author` = wuser.`ID`
    LEFT JOIN `wp_term_relationships` as wtr ON wtr.`object_id` = posts.`ID`
    LEFT JOIN `wp_term_taxonomy` as wtt ON wtt.`term_taxonomy_id` = wtr.`term_taxonomy_id`
    LEFT JOIN `wp_terms` as wt ON wt.`term_id` = wtt.`term_id`
    LEFT JOIN `wp_postmeta` as postmeta ON posts.`id` = postmeta.`post_id`
    WHERE posts.`post_type` = 'post' AND posts.`post_status` = 'publish' AND wtt.`taxonomy` = 'category' AND wt.`name` = '$cat' AND posts.`post_password` = ''
    AND postmeta.`meta_key` = '_thumbnail_id' ORDER BY posts.`ID` DESC");


    foreach ($result as $print) {

    $get = $db->prepare("SELECT * FROM `wp_posts` WHERE `ID` = ?");
    $get->bindValue(1,$print['meta_value']);
    if($get->execute()){
    $fetch = $get->fetch();
    $add = $fetch['guid'];
    }

    $pc = cleanInput($print['post_content']);
    echo $print['0']."<♦>".$print['post_title']."<♦>".$print['display_name']."<♦>".$print['comment_count']."<♦>".$print['post_date']."<♦>".$print['guid']."<♦>".$add."<♦>".mb_substr($pc,0,50,'utf-8')."..."."<♦>".$print['postmeta']."<♥>";
    }

    function cleanInput($input) {
    $more = preg_replace("<!--more-->", "", $input);
    return preg_replace("@<[\/\!]*?[^<>]*?>@si", ' ', $more);
    }

    //}
    ?>

  3. #3

    نقل قول: ارسال و دریافت اطلاعات از mysql در وردپرس

    در ظمن ورژن phphost 5.6 هستش

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره ساختن دیتابیس Mysql در Cpanel / Mysql import
    نوشته شده توسط maryamhost در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مرداد 1393, 10:24 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1393, 11:01 صبح
  3. نسخه silent از mysql connector برای ارتباط با پایگاه داده mysql هم از روی local هم از راه دور
    نوشته شده توسط Black_Strom در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1390, 11:38 صبح
  4. نسخه جدیدی از mysql connector برای ارتباط با پایگاه داده mysql هم از روی local هم از راه دو
    نوشته شده توسط Black_Strom در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1390, 06:09 صبح
  5. اتصال به remote mysql توسط mysql/net connector
    نوشته شده توسط ayub_coder در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1390, 23:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •