نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور تایمر با جاوا اسکریپت بسازم که رفرش نشه؟

  1. #1

    چطور تایمر با جاوا اسکریپت بسازم که رفرش نشه؟

    سلام عرض ادب من یک تایمر درست کردم با جاوااسکریپت اما اگر صفحه رفرش شه از ابتدا شروع میشه. چندتا راهکار توی اینترنت پیدا کردم اما نتونستم پیاده سازی کنم بعضی هم میگن با جاوا اسکریپت چون سمت کلاینته همچین کاری منطقی نیست. لطفا راهنمایی کنید

    <script>
    var a =0;
    function startTimer(duration, display) {
    var timer = duration, minutes, seconds;
    setInterval(function () {
    minutes = parseInt(timer / 60, 10)
    seconds = parseInt(timer % 60, 10);

    minutes = minutes < 10 ? "0" + minutes : minutes;
    seconds = seconds < 10 ? "0" + seconds : seconds;

    display.textContent = minutes + ":" + seconds;


    if (--timer < 0) {
    timer = 0;
    clearInterval();

    document.write("زمان به پایان رسید. چنانچه لینک دانلود نمایش داده نشد با ما تماس بگیرید");
    }


    }, 1000);

    }

    window.onload = function () {
    var fiveMinutes = 60 * 1,
    display = document.querySelector('#time');
    startTimer(fiveMinutes, display);
    };




    </script>
    <body>
    <div>دریافت فایل تا <span id="time">01:00</span></div>
    </body>


  2. #2

    نقل قول: چطور تایمر با جاوا اسکریپت بسازم که رفرش نشه؟

    میتونید در هر تیک اطلاعات رو در localStorage ذخیره کنی که کار به صرفه ای نیست و یا میتوایند قبل از خروج کاربر از صفحه اطلاعات رو ذخیره کنید


    window.onbeforeunload = function() {
    return "Are you sure , You want to leave?";
    }


    تابع بالا قبل از خروج کاربر از صفحه فراخوانی میشود

  3. #3

    نقل قول: چطور تایمر با جاوا اسکریپت بسازم که رفرش نشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط SCoder مشاهده تاپیک
    میتونید در هر تیک اطلاعات رو در localStorage ذخیره کنی که کار به صرفه ای نیست و یا میتوایند قبل از خروج کاربر از صفحه اطلاعات رو ذخیره کنید


    window.onbeforeunload = function() {
    return "Are you sure , You want to leave?";
    }


    تابع بالا قبل از خروج کاربر از صفحه فراخوانی میشود
    من توی لوکال استوریج ذخیره کردم اما هنوز موفق نشدم درستش کنم

    <script type="text/javascript">
    if (localStorage.getItem("counter31")) {
    if (localStorage.getItem("counter32") < 1) {
    var value = "چنانچه سفارش بدست شما نرسیده با پشتیبانی تماس بگیرید";
    localStorage.removeItem('counter31');
    localStorage.removeItem('counter32')
    } else {
    var value = localStorage.getItem("counter31");
    var value2 = localStorage.getItem("counter32");
    document.getElementById('divCounter').innerHTML = value;
    }
    } else {
    var value = 60;
    var value2 = 20;
    }


    var counter = function () {
    if (value2 < 1) {
    value = "چنانچه سفارش بدست شما نرسیده با پشتیبانی تماس بگیرید";
    localStorage.removeItem('counter31');
    localStorage.removeItem('counter32');
    clearInterval(interval);
    } else if(value<1) {

    value=60;
    value2 = parseInt(value) - 1;
    }
    else
    {
    value = parseInt(value) - 1;
    localStorage.setItem("counter31", value);
    localStorage.setItem("counter32", value2);
    }
    }

    document.getElementById('divCounter').innerHTML =value2 + ":" + value ;
    };

    var interval = setInterval(function () { counter(); }, 1000);
    </script>

  4. #4

    نقل قول: چطور تایمر با جاوا اسکریپت بسازم که رفرش نشه؟

    به این شکل درستش کردم بالاخره... توی لوکال استوریج که ذخیره میکنی باعث میشه اگر شخص صفحه رو بست و فردا بازش کرد دوباره ادامش بیاد اما اینجوری بهتره که زمان فعلی رو بگیره و بر مبنای اون تایمر ایجاد شه


    <!DOCTYPE HTML>
    <html>
    <head>
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <style>
    p {
    text-align: center;
    font-size: 30px;
    margin-top: 0px;
    }
    </style>
    </head>
    <body>


    <p id="demo"></p>


    <script>


    var countDownDate = new Date();
    var v = new Date();


    if (localStorage.getItem("p"))
    {
    var t= new Date(localStorage.getItem("p"));


    countDownDate=t;
    }
    else
    {
    countDownDate.setMinutes(v.getMinutes()+20);
    localStorage.setItem("p", countDownDate);
    }
    var x = setInterval(function() {


    // Get todays date and time
    var now = new Date().getTime();
    // var countDownDate2=localStorage.getItem("p");
    // Find the distance between now and the count down date
    var distance = countDownDate - now;

    // Time calculations for days, hours, minutes and seconds

    var minutes = Math.floor((distance % (1000 * 60 * 60)) / (1000 * 60));
    var seconds = Math.floor((distance % (1000 * 60)) / 1000);

    // Output the result in an element with id="demo"
    document.getElementById("demo").innerHTML = minutes + "m " + seconds + "s ";

    // If the count down is over, write some text
    if (distance < 0) {
    clearInterval(x);
    document.getElementById("demo").innerHTML = "تمام شد";
    localStorage.removeItem('p');
    }
    }, 1000);
    </script>


    </body>
    </html>




    گذاشتم که سایرین هم بهره مند بشن البته با استفاده از نمونه های w3 school نوشتمش

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397, 16:44 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1394, 18:24 عصر
  3. آموزش سریع وی بی اسکریپت و جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط odiseh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 فروردین 1386, 01:20 صبح
  4. چگونه ازمتن های فارسی درجاوااسکریپت یاvbاسکریپت استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط rar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1384, 10:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •