نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انتقال به یک سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    انتقال به یک سایت

    سلام میخوام کاربر با زدن باتن منتقل بشه به یک سایت مشخص شده ُ‌از چه روشی باید این کارو انجام بدم دوستان
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. #2

    نقل قول: انتقال به یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط m.toosi مشاهده تاپیک
    سلام میخوام کاربر با زدن باتن منتقل بشه به یک سایت مشخص شده ُ‌از چه روشی باید این کارو انجام بدم دوستان
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    خیلی ساده!
    تو رویداد setOnClickListner باتن مورد نظر فرآیندی که مورد نظرتون هست را تعریف کنید.! در اکتیویتی که باتن تعریف شده!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: انتقال به یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    خیلی ساده!
    تو رویداد setOnClickListner باتن مورد نظر فرآیندی که مورد نظرتون هست را تعریف کنید.! در اکتیویتی که باتن تعریف شده!

    سلام دوباره متاسفانه من هرچی تلاش کردم تو این رویداد فقط تونستم راهی پیدا کنم که از یک صفحه به یک صفحه دیگه بره ولی راهی نبود که بتونم با زدن باتن منتقل بشم به یک سایت

    ممنون میشم بازم راهنمایی بفرمایید

  4. #4

    نقل قول: انتقال به یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط m.toosi مشاهده تاپیک
    سلام دوباره متاسفانه من هرچی تلاش کردم تو این رویداد فقط تونستم راهی پیدا کنم که از یک صفحه به یک صفحه دیگه بره ولی راهی نبود که بتونم با زدن باتن منتقل بشم به یک سایت

    ممنون میشم بازم راهنمایی بفرمایید
    دوست عزیز تکه سورس برنامه ای که می خواهید تغییر بدید را همین جا بذارید بهتر راهنمایی کنیم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: انتقال به یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    دوست عزیز تکه سورس برنامه ای که می خواهید تغییر بدید را همین جا بذارید بهتر راهنمایی کنیم
    بازم ممنونم از شما
    کدی که از یک صفحه به یک صفحه دیگه منتقل میشم اینه
    ولی کجای این کد باید بنویسم که منتقل بشم به یک سایت دیگه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله m.toosi : سه شنبه 02 بهمن 1397 در 11:25 صبح دلیل: اشتباه وارد کردن کد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: انتقال به یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    دوست عزیز تکه سورس برنامه ای که می خواهید تغییر بدید را همین جا بذارید بهتر راهنمایی کنیم
    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    btn = findViewById(R.id.btn);
    btn.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View view) {
    Intent intent = new Intent(MainActivity.this, SecendActivity.class);
    startActivity(intent);
    }
    });

  7. #7

    نقل قول: انتقال به یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط m.toosi مشاهده تاپیک
    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    btn = findViewById(R.id.btn);
    btn.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View view) {
    Intent intent = new Intent(MainActivity.this, SecendActivity.class);
    startActivity(intent);
    }
    });
    البته اگر چند مرورگر بر روی گوشی نصب باشه بصورت پیش فرض از کاربر سوال میشه؟ که انتخاب کنه ؟ اگر هم که فقط یک مرورگر باشه با همون باز میشه؟

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    btn = findViewById(R.id.btn);
    btn.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View view) {
    Uri uri = Uri.parse("http://www.google.com");
    Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW, uri);
    startActivity(intent);
    }
    });

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: انتقال به یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    البته اگر چند مرورگر بر روی گوشی نصب باشه بصورت پیش فرض از کاربر سوال میشه؟ که انتخاب کنه ؟ اگر هم که فقط یک مرورگر باشه با همون باز میشه؟

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    btn = findViewById(R.id.btn);
    btn.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View view) {
    Uri uri = Uri.parse("http://www.google.com");
    Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_VIEW, uri);
    startActivity(intent);
    }
    });

    واقعا ممنونم از لطفتون
    بله دقیقا همچین کدی میخواستم

    سپاس فراوان

  9. #9

    نقل قول: انتقال به یک سایت

    واقعا ممنونم از لطفتون
    بله دقیقا همچین کدی میخواستم
    خواهش میکنم دوست عزیز!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: روش آپلود کردن سایت بر روی هاست و مدیریت محتوای سایت...
    نوشته شده توسط vahid1993 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1395, 19:48 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 12:02 عصر
  3. سوال: مگر 8 بیت یک بایت نمی شود پس چگونه در این الگوریتم تعداد بیت ها یک بایت میشوند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:21 عصر
  4. هزینه های احتمالی یک وبسایت تجاری در صورت رعایت کپی رایت
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1389, 08:22 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •