نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل تاریخ روزهای آخر ماه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    62

    مشکل تاریخ روزهای آخر ماه

    با سلام بنده برنامه ای دارم که جهت نمایش اطلاعات از دیتابیس میاد دو روز قبل و دو روز بعد پیدا و اطلاعات بین این دو تاریخ را نمایش میده اما مشکل امروز پیدا شد که تاریخ 28 و 29 و 30 را نمایش می داد اما اطلاعات فردا 01/11 و 02/11 را نمایش نمی داد .کد هام هم به این شکل هست ممنون میشم که کمکم کنید.

    System.Globalization.PersianCalendar g;
    g = new System.Globalization.PersianCalendar();
    Int32 u;
    Int32 f;
    Int32 d;
    Int32 H;
    Int32 J;
    //Int32 L;
    u = g.GetYear(DateTime.Now);
    f = g.GetMonth(DateTime.Now);
    d = g.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    H = g.GetHour(DateTime.Now);
    J = g.GetMinute(DateTime.Now);


    radLabel_DATA_SABT.Text = " " + u.ToString() + "/" + f.ToString("0,0") + "/" + d.ToString("0,0") + "س" + H.ToString() + ":" + J.ToString("0,0") + ""; ;
    Int32 GM;
    Int32 vm;
    int days1 = (MAHSOOL.Properties.Settings.Default.days1);
    int days2 = (MAHSOOL.Properties.Settings.Default.days2);
    //int days1 = -2;
    //int days2 = 2;
    GM = g.GetDayOfMonth(DateTime.Now) + days1;
    radLabel_ADD.Text = "" + u.ToString() + "/" + f.ToString("0,0") + "/" + GM.ToString("0,0") + "";
    vm = g.GetDayOfMonth(DateTime.Now) + days2;
    radLabel_DAYS.Text = "" + u.ToString() + "/" + f.ToString("0,0") + "/" + vm.ToString("0,0") + "";


    SqlCommand CM = new SqlCommand("SELECT ID, NUMBER_SANAD,DATA_TOLEED,NAME_FORMOUL,MOSHTARI,AMO UNT,DIC,CODE_FORMOUL FROM PLAN_inter1 where DATA_TOLEED BETWEEN @date1 and @date2 ", RadForm1.conn);
    CM.Parameters.Add("@date1", SqlDbType.NVarChar).Value = radLabel_ADD.Text;
    CM.Parameters.Add("@date2", SqlDbType.NVarChar).Value = radLabel_DAYS.Text;

  2. #2

    نقل قول: مشکل تاریخ روزهای آخر ماه

    این کدی که نوشتید ناقص هست چون باید کنترل کنید چه ماهی هست و در صورت نیاز بررسی کنید سال کبیسه هست یا نه و بعد از افزودن روز اگر مقدار از سقف مجاز عبور کرد باید به ماه و یا سال اضافه کنید.
    به جای اینکه خودتون این محاسبات رو انجام بدهید از متد آماده AddDays استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 03 بهمن 1397 در 00:12 صبح

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    62

    نقل قول: مشکل تاریخ روزهای آخر ماه

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    این کدی که نوشتید ناقص هست چون باید کنترل کنید چه ماهی هست و در صورت نیاز بررسی کنید سال کبیسه هست یا نه و بعد از افزودن روز اگر مقدار از سقف مجاز عبور کرد باید به ماه و یا سال اضافه کنید.
    به جای اینکه خودتون این محاسبات رو انجام بدهید از متد آماده AddDays استفاده کنید.
    ممنون . اگه یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم هرچی جستجو کردم در مورد این متد چیزی متوجه نشدم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 آذر 1392, 23:56 عصر
  2. سوال: حوزه ها در جاوا؟
    نوشته شده توسط esmaeilbf در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1392, 21:40 عصر
  3. پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1391, 20:10 عصر
  4. سوال: 30 روزه کردن یک برنامه
    نوشته شده توسط iceboy2026 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 05 تیر 1389, 18:23 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1388, 22:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •