نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اجر فایل mp۴ و جلوگیری از دانلود آن توسط کاربر مثل youtube

  1. #1

    اجر فایل mp۴ و جلوگیری از دانلود آن توسط کاربر مثل youtube

    سلام
    من یه پروژه به زودی دستم میاد که تنها چیزی که این پروژه داره یه سری فایل صوتی و تصویری برای کاربران به نمایش درمیاد و کاربران نباید بتونن فایل های اونها را دانلود کنند.فقط می تونن اونها را پلی کنن.دقیقا مثل youtube
    خودتتون بهتر میدونید که تگ source در داخل تگ video هستش خصوصیت src اون آدرس فایل می خواد تا اونو نمایش بده و کاربر می تونه اونه کپی و داخل تب جدید مرورگر یا با IDM دانلودش کنه.
    من باید چیکار کنم؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجر فایل mp۴ و جلوگیری از دانلود آن توسط کاربر مثل youtube

    توی سورس بجای اینکه آدرس فایل رو بزاری آدرس یه فایل php رو بزار
    بعد تو اون فایل php بخون ویدئو رو و بده بفرست برای پلیر
    یه توکن یکبار مصرف هم تولید کن به ازای هر پخش ویدئو که کسی نتونه یک لینک رو دوبار استفاده کنه

  3. #3

    نقل قول: اجر فایل mp۴ و جلوگیری از دانلود آن توسط کاربر مثل youtube

    ممنون از راهنماییتون
    اگر امکانش هست یکم بیشتر توضیح بدید
    چطوری فایل بخونم و در src تگ source اجر کنم؟
    چطوری توکن یکبار مصرف کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجر فایل mp۴ و جلوگیری از دانلود آن توسط کاربر مثل youtube

    در مورد سوال اولت

    https://stackoverflow.com/questions/...-tag-in-chrome


    توکن هم وقتی صفحه داره لود میشه یه توکن ایجاد کن بریز تو دیتابیس بعد لینک ویدئو رو اینجوری بزار

    play.php?video_id=1&token=x12vfds2

    بعد تو فایل php قبل از پخش ویدئو توکن رو از دیتابیس چک کن ببین وجود داره همچین توکنی یا نه و قبلا استفاده شده یا نه
    اگه هرکدم از این شرط ها صحیح نبود ویدئو رو نمیاش نده

    یه فیلد بزار تو تیبل توکن که مشخص کنه استفاده شده یا نه که مثلا مقدار 0 و 1 بگیره

  5. #5

    نقل قول: اجر فایل mp۴ و جلوگیری از دانلود آن توسط کاربر مثل youtube

    سلام
    خیلی ممنون مشکلم حل شد
    کد زیر خیلی خوب این کار رو انجام میده


    ("$file_pointer = fopen($filePath, "rb
    ($data = fread($file_pointer, $size_file


    ("header("Content-type: video/mp4


    echo $data
    در کروم و فایرفاکس هم در ویندوز هم در اندورید فیلم لود و اجر میشه.
    اما متاسفانه داخل safari در ios فیلم لود نمیشه.

  6. #6

    نقل قول: اجر فایل mp۴ و جلوگیری از دانلود آن توسط کاربر مثل youtube

    سلام
    این کدها یه مشکل دارند که اول فایلو اجرا و لود میکنن اما بعد چند ثانیه اجرا و لود فیلم متوقف میشه و اگر فیلم رو از اون اول بارگذاری جلو بکشی دیگه فیلم لود و اجرا نمیشه مثلا اگر فیلم 30 دقیقه باشه چند ثانیه اول بارگذاری صفحه توسط مرورگر تا دقیقه 2 الی 3 لود و اجرا میشه بعد اگر درجا اونه به دقیقه 20 می بردی فیلم دیگه لود و اجرا نمی شد.این به خاطر اینکه وقتی که فیلم به جلو میکشی مرورگر یه request جدید با همون لینک که توش توکن یکبار وجود داره می فرسته به server و چون توکن از قبل استفاده شده دیگه server فایل براش نمی فرسته.
    ایا باید از ffmpeg استفاده کنم؟

  7. #7

    نقل قول: اجر فایل mp۴ و جلوگیری از دانلود آن توسط کاربر مثل youtube

    نقل قول نوشته شده توسط Mohsen74_programmer مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون مشکلم حل شد
    کد زیر خیلی خوب این کار رو انجام میده


    ("$file_pointer = fopen($filePath, "rb
    ($data = fread($file_pointer, $size_file


    ("header("Content-type: video/mp4


    echo $data
    در کروم و فایرفاکس هم در ویندوز هم در اندورید فیلم لود و اجر میشه.
    اما متاسفانه داخل safari در ios فیلم لود نمیشه.
    سلام

    برای فایلهای ویدئویی کوتاه و کم حجم میتوانید از php برای ساخت توکن و اعتبار سنجی کاربر استفاده کنید. در این حالت نیز ضرورتی ندارد که فایل ها را با php خوانده و برای کاربر ارسال کنید. کافیست بعد از اعتبار سنجی کاربر از ماژول mod-xsendfile آپاچی استفاده کنید:

    <?php
    //We want to force a download box with the filename hello.txt
    header('Content-Disposition: attachment;filename=hello.txt');

    //File is located at /home/username/hello.txt
    header('X-Sendfile: /home/username/hello.txt');


    یا از PECL module استفاده کنید:
    <?php
    http_send_content_disposition("document.pdf", true);
    http_send_content_type("application/pdf");
    http_throttle(0.1, 2048);
    http_send_file("../report.pdf");


    اما برای فایلهای ویدئویی طولانی و با کیفیت بالا استفاده از این روش نیز مناسب نیست چون ممکنه کانکشن ها باز بمونه و پنهای باند زیادی از سرور استفاده شود. بنابراین بهتر است فایل ویدئویی بصورت قطعه قطعه chunk برای کاربر ارسال شود. هم کاربر می تواند چند قطعه پشت سرهم را همزمان دانلود کنه و هم در صورت تغییر کیفیت ویدئو توسط کاربر کانکشن های سمت سرور باز نمی ماند. مانند پروتکل HLS .
    برای ویدئوهای با رزولوشن بالا حتی ممکن است نیاز باشد بخش تصویر و بخش صوت بصورت مجزا برای کاربر ارسال شود.

    در نهایت اینکه چالش های زیادی سر راه شماست بنابراین خیلی انرژی خود را روی دانلود نشدن ویدئو صرف نکنید چون تنها می توانید کار را برای کاربر سخت کنید نه غیر ممکن. در بدترین حالت اینکه کاربر صفحه نمایش خود را ضبط می کند.

تاپیک های مشابه

  1. اسکریپت youtube-mp3
    نوشته شده توسط yt project در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1392, 05:20 صبح
  2. آپلود فیلم مثل youtube
    نوشته شده توسط NIMA_1981 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1390, 20:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •