نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر رنگ کننترلها با برقراری شرط

  1. #1

    Exclamation تغییر رنگ کننترلها با برقراری شرط

    سلام من برنامه نوشتم که اگه هر موقع به فرم جدید اومد اگه لیبل های داخل یک گروپ باکسی عددش 14 یا بالا 14 بود بک کالرش رو سبز کن و اگر نه قرمز بعد بعضی موقع ها درست اجرا میشه بعضی وقت ها فقط برای اولین یبل اجرا میشه چی کار کنم؟


    اینم کدش: اینم عکسش:(قبل از اجرای هست)
    Captureaqa.PNG Captureaaaaaa.PNG

  2. #2

    نقل قول: مشکل در سیشارپ

    نقل قول نوشته شده توسط A.K.5858 مشاهده تاپیک
    سلام من برنامه نوشتم که اگه هر موقع به فرم جدید اومد اگه لیبل های داخل یک گروپ باکسی عددش 14 یا بالا 14 بود بک کالرش رو سبز کن و اگر نه قرمز بعد بعضی موقع ها درست اجرا میشه بعضی وقت ها فقط برای اولین یبل اجرا میشه چی کار کنم؟


    اینم کدش: اینم عکسش:(قبل از اجرای هست)
    Captureaqa.PNG Captureaaaaaa.PNG
    تو چه متدی این حلقه را call میکنید؟
    بعد همیشه اعداد label ها اعشاری دارند که double.Parse استفاده کردید! پس چرا با یک عدد رند غیر اعشار مقایسه کردید (چون کامپایلر خودش براتون یک Cast ضمنی انجام میده روی 14 استفاده شده در شرط و تبدیل به اعشاری میکنه) بنابراین اگر عدد رند غیر اعشار در label باشه ممکن که شرط نقض بشه!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مشکل در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط A.K.5858 مشاهده تاپیک
    سلام من برنامه نوشتم که اگه هر موقع به فرم جدید اومد اگه لیبل های داخل یک گروپ باکسی عددش 14 یا بالا 14 بود بک کالرش رو سبز کن و اگر نه قرمز بعد بعضی موقع ها درست اجرا میشه بعضی وقت ها فقط برای اولین یبل اجرا میشه چی کار کنم؟


    اینم کدش: اینم عکسش:(قبل از اجرای هست)
    Captureaqa.PNG Captureaaaaaa.PNG

     for (int i = 0; i < groupBox1.Controls.Count ; i++)            {
    if (groupBox1.Controls[i] is Label)
    {
    if (Convert.ToInt32(groupBox1.Controls[i].Text) >= 14)
    {
    groupBox1.Controls[i].BackColor = Color.Green;


    }
    else groupBox1.Controls[i].BackColor = Color.Red;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1394, 21:04 عصر
  2. سوال : امکان انتقال اسناد یک سازمان به دیتابیس طوری که در صورت تغییر اسناد کتابخانه نیز تغییر کند؟؟!
    نوشته شده توسط mohsenashkboos در بخش برنامه نویسی شیرپوینت (Sharepoint Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1392, 12:42 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1390, 09:43 صبح
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 18:08 عصر
  5. تغییر تغییر مشخصه دستیابی(access specifier) کد ایجاد شده توسط نتبینز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •