نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: multitask

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار arashsoft
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    68

    multitask

    سلام میشه در cpp از ترد ها استفاده کرد برای مولتی تسک و موازییعنی مثلا


    task1 :
    for (int i =0; i<1000;i++(
    {
    }


    task 2:
    ادامه برنامه از مین شروع شه

    ؟

    یعنی دو تا عمل موازی هم کار کنند..

  2. #2

    نقل قول: multitask

    نقل قول نوشته شده توسط arashsoft مشاهده تاپیک
    سلام میشه در cpp از ترد ها استفاده کرد برای مولتی تسک و موازییعنی مثلا


    task1 :
    for (int i =0; i<1000;i++(
    {
    }


    task 2:
    ادامه برنامه از مین شروع شه

    ؟

    یعنی دو تا عمل موازی هم کار کنند..
    این هم از اون حرفها بود دوست عزیز!
    بله که میشه خیلی هم عالی تر از هر زبان دیگه می تونید Parallel برنامه بنویسید !
    هم می تونید خودتون با استفاده از thread ها و همچنین در C++‎11 به بعد حتی از Thread Pool ,Async,Lock,... برنامه های موازی پیچیده بسازید.
    اگر هم که خیلی دنبال چالش های برنامه نویسی موازی نیستید اگر می خواهید در CPU عملیات موازی انجام بدید از کتابخانه Boost استفاده کنید و اگر هم موازی سازی پیچیده و بلادرنگ برای الگوریتم های حساس مثل پردازش تصویر های RealTime می خواهید که می تونید تو GPU با استفاده از کتابخانه CUDA عملیاتهای موازی را در پردازشگر کارت گرافیکی انجام بدید.
    البته نه به سادگی همین کد پایتونی که گذاشتید. ویا موازی سازی در برنامه های مثل سی شارپ ویا جاوا ...
    چون برنامه های Multi Threading , Asynchronous , Parallel Programming در زبان ++C به مهارت خیلی زیاد نیاز داره! به همین علت هم هست که کتابخانه های مثل boost ایجاد شده اند که تا از این پیچیدگی کم کنند.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار arashsoft
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    68

    نقل قول: multitask

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    این هم از اون حرفها بود دوست عزیز!
    بله که میشه خیلی هم عالی تر از هر زبان دیگه می تونید Parallel برنامه بنویسید !
    هم می تونید خودتون با استفاده از thread ها و همچنین در C++‎‎‎11 به بعد حتی از Thread Pool ,Async,Lock,... برنامه های موازی پیچیده بسازید.
    اگر هم که خیلی دنبال چالش های برنامه نویسی موازی نیستید اگر می خواهید در CPU عملیات موازی انجام بدید از کتابخانه Boost استفاده کنید و اگر هم موازی سازی پیچیده و بلادرنگ برای الگوریتم های حساس مثل پردازش تصویر های RealTime می خواهید که می تونید تو GPU با استفاده از کتابخانه CUDA عملیاتهای موازی را در پردازشگر کارت گرافیکی انجام بدید.
    البته نه به سادگی همین کد پایتونی که گذاشتید. ویا موازی سازی در برنامه های مثل سی شارپ ویا جاوا ...
    چون برنامه های Multi Threading , Asynchronous , Parallel Programming در زبان ++C به مهارت خیلی زیاد نیاز داره! به همین علت هم هست که کتابخانه های مثل boost ایجاد شده اند که تا از این پیچیدگی کم کنند.
    خیلی ممنون بوست رو میزنم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. MultiTask و استفاده از آن در DBGrid , ListBox
    نوشته شده توسط bmanfy در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1388, 09:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •