نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دستور حذف برنامه در android studio

  1. #1

    دستور حذف برنامه در android studio

    با عرض سلام خدمت اساتید محترم.
    میخواستم ببینم کدی هست برای اندروید که اسم پکیج برنامه را بگیره و برنامه را حذف کنه؟ مثل برنامه های آنتی ویروس که یه برنامه را ویروس تشخیص میدن و بعدش برنامه را آنستال میکنن.
    خیلی ممنون

  2. #2

    نقل قول: دستور حذف برنامه در android studio

    کسی نیست پاسخ بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: دستور حذف برنامه در android studio

    امتحانش نکردم، ولی این باید جواب بده:

    Intent intent =newIntent(Intent.ACTION_DELETE,Uri.fromParts("package",PACKAGE_NAME);
    startActivity
    (intent);

  4. #4

    نقل قول: دستور حذف برنامه در android studio

    اگه کد دوستمون جواب نداد اینو چک کن

    public static Intent getUninstallAppIntent(String packageName)
    {
    Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_DELETE);
    intent.setData(Uri.parse("package:" + packageName));
    return intent.addFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK);
    }


    میدونم پست قدیمی هستش گفتم شاید بقیه هم خواستن استفاده کنن واس همین این پست رو ارسال کردم

تاپیک های مشابه

  1. ساخت شبیه ساز Android TV در Android studio
    نوشته شده توسط javadaskari در بخش Android Studio
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 17 مرداد 1395, 11:03 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1394, 07:07 صبح
  3. Xamarin Studio vs. Eclipse vs. Visual Studio vs. Android Studio
    نوشته شده توسط NasimBamdad در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 خرداد 1394, 10:07 صبح
  4. sdk برای android studio
    نوشته شده توسط skiboys در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1394, 00:16 صبح
  5. android studio vs eclipse? به نظر شما نیاز هست سراغ android studio برم؟
    نوشته شده توسط farhadfery در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1392, 03:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •