نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چسبیدن دو فرم مثل آهنربا به هم دیگه

  1. #1

    چسبیدن دو فرم مثل آهنربا به هم دیگه

    سلام
    دیدید نرم افزار هایی مثل پخش صدا رو که لیست پخش رو به نرم افزار نزدید میکنی بهش میچسبه - این قابلیت اسمش چیه؟ میخوایم تو C#‎ اجراش کنم ولی نمیدونم چی بسرچم - اصلاحشو نمیدم.

  2. #2

    نقل قول: چسبیدن دو فرم مثل آهنربا به هم دیگه

    نقل قول نوشته شده توسط md3848 مشاهده تاپیک
    سلام
    دیدید نرم افزار هایی مثل پخش صدا رو که لیست پخش رو به نرم افزار نزدید میکنی بهش میچسبه - این قابلیت اسمش چیه؟ میخوایم تو C#‎‎ اجراش کنم ولی نمیدونم چی بسرچم - اصلاحشو نمیدم.
    سلام Dock رو سرچ کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: چسبیدن دو فرم مثل آهنربا به هم دیگه

    درود
    به کد زیر توجه کنید :

     Form1 nForm = new Form1();        nForm.Show();
    nForm.SetDesktopLocation(this.Location.X + this.Size.Width, this.Location.Y);


    حالا می تونید این مثال رو که متد ها مشخص هستش بر اساس نیاز ویژگی ها رو تغییر بدین.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •