نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل دیتاسورس گریدویو به لیست

  1. #1

    Question تبدیل دیتاسورس گریدویو به لیست

    سلام دوستان .

    من چطوری میتونم دیتاسورس گرید ویو رو تبدیل به لیست کنم ؟ چنتا راه رفتم ولی نشده .

    میخام که دیتاسورسش تبدیل بشه به لیست که بتونم بعد با SortableBindingList که اجازه ی مرتب بندی ستون های گرید ویو رو میده ، ازش استفاده کنم .

     var result = Search_By_ALL_Refund_In_LAST_Refunds();


    SortableBindingList<Refund_Grid_ViewModel> list = new SortableBindingList<Refund_Grid_ViewModel>(result) ;


    SortableBindingList یک کلاسی هست که بهش یه IEnumerable میدم و گرید ویو رو دارای قابلیت مرتب سازی توی لامبدا میکنه .

    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    859

    نقل قول: تبدیل دیتاسورس گریدویو به لیست

          List<BindingSource> list = new List<BindingSource>();            list.Add("//دیتا سورس");

    BindingSource q = list.SingleOrDefault( );
    dataGridView1.DataSource = q;

  3. #3

    نقل قول: تبدیل دیتاسورس گریدویو به لیست

    نقل قول نوشته شده توسط barbimusic مشاهده تاپیک
    سلام دوستان .

    من چطوری میتونم دیتاسورس گرید ویو رو تبدیل به لیست کنم ؟ چنتا راه رفتم ولی نشده .
    دیتاسورس را دقیقا به همان نوعی که هست cast کنید.
    var list = dgv.DataSource as SortableBindingList<Refund_Grid_ViewModel>;

تاپیک های مشابه

  1. اتصال دیتابس به لیست های ویو لیست
    نوشته شده توسط Apriliyaa در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 01 آبان 1393, 23:29 عصر
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1390, 12:52 عصر
  3. سوال درباره استفاده از Image در گرید ویو یا دیتا لیست
    نوشته شده توسط liliyan87 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1388, 00:10 صبح
  4. انتخاب در لیست ویو و اضافه شدن در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط ebtekar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 10:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •