نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: char*a(char b)

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    61

    char*a(char b)

    سلام وقتتون بخیر . اگه میشه این یه تیکه کدرو بهم توضیح بدید چیه . همچین چیزیرو تو هیچ اموزشی ندیده بودم . ممنون
    Untitled.jpg

  2. #2

    نقل قول: char*a(char b)

    یک Function prototype هستش همین و بس!
    تعریف نمونه یک تابع در برنامه نویسی به زبان C خیلی مرسوم بود! به علت تابعی بودن زبان C معمولا قبل از تعریف پیاده سازی توابع ابتدا یک نمونه ازش تعریف میکردن و استفاده میکردن بعد در زمان مناسب پیاده سازی تابع را انجام میدادن!

    #include <iostream>

    using namespace std;
    char* a(char p){
    return &p;
    }
    int main()
    {
    char* a(char c); //function prototype
    cout << a('c')[0] << endl;
    return 0;
    }


    حالا اگر به همون تعریف a یک (*) اضافه کنیم تبدیل میشه به یک اشاره گر تابع که می تونه به یک تابع دیگه اشاره کنه که بهش میگن delegation !

    #include <iostream>

    using namespace std;
    char* func(char p){
    return &p;
    }
    int main()
    {
    char* (*a)(char c); //function pointer
    a = &func;
    cout << (*a)('c')[0] << endl;
    return 0;
    }

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت char* a و char *a ؟
    نوشته شده توسط moha//\\//\\ad در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 01 شهریور 1393, 18:40 عصر
  2. تفاوت CONST char * str و char * str
    نوشته شده توسط ayub_coder در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1392, 11:49 صبح
  3. سوال : *char و char
    نوشته شده توسط rangine در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 01 مرداد 1391, 11:04 صبح
  4. تفاوت تبدیل نوع const char* به char*
    نوشته شده توسط soroush_vs در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 بهمن 1388, 16:49 عصر
  5. سوال: cannot convert parameter 2 from 'char [2]' to 'char'
    نوشته شده توسط mj_developer در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آذر 1387, 18:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •