نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: گزارش سازی

  1. #1

    گزارش سازی

    سلام

    روش ایجاد گزارش در php چطوره؟ صفحه ای باشه که گزارش را نمایش دهد و بعد با زدن دکمه ای ، آن گزارش چاپ شود یا به اکسل ارسال شود.

    ممنون میشم مثال هم باشه

  2. #2

    نقل قول: گزارش سازی

    دوستان کسی کار نکرده ؟!

  3. #3

    نقل قول: گزارش سازی

    با توجه به اینکه در php خروجی بصورت html است میتوانید همه کارها را خودتان انجام دهید. اطلاعات را از دیتابیس بخوانید و در یک حلقه با استفاده از کدهای html در یک جدول نمایش دهید. کارهایی از قبیل صفحه بندی نیز باید توسط خودتان انجام شود.


    یا اینکه از کتابخانه های آماده بهره ببرید. کافیست عبارت php grid را جستجو کنید.


    این کد تنها یک نمونه هست و نیاز به تغییرات دارد!
    <?php 
    if($items==false){
    echo $this->showMessage('موردی یافت نشد!');
    }else{
    echo $this->paginator;
    ?>
    <table class="list">
    <thead>
    <tr>
    <th>ردیف</th>
    <th>نام کاربری</th>
    <th>نام و نام‌خانوادگی</th>
    <th>موبایل</th>
    <th>عملیات</th>
    </tr>
    </thead>
    <tbody>
    <?php
    foreach($items as $item):
    echo '
    <tr class="'.($i%2==1?'even':'odd').'">
    <td>'.(++$i+$this->startRow).'</td>
    <td class="ltr center">'.$item['username'].'</td>
    <td class="center">'.$item['fname'].'</td>
    <td class="ltr center">'.$item['mobile'].'</td>
    <td class="center tdaction">
    <a href="'.$this->url('/admin/edit?id='.$item['id_admin']).'">ویرایش</a>
    </td>
    </tr>';
    endforeach;
    ?>
    </tbody>
    </table>
    <?php
    echo $this->paginator;
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله ali_sed : پنج شنبه 11 بهمن 1397 در 13:31 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 15:51 عصر
  2. آموزش: دانلود رایگان فیلم های آموزشی الگوریتم های بهینه سازی شبکه عصبی منطق فازی هوش مصنوعی مهندسی صنایع و
    نوشته شده توسط sptspt در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 تیر 1393, 10:26 صبح
  3. فراخوان متخصص جهت کار در تیم بازی سازی بازی پرو
    نوشته شده توسط amir22448 در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 00:08 صبح
  4. گفتگو: فراخوان متخصص جهت کار در تیم بازی سازی بازی پرو
    نوشته شده توسط amir22448 در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1392, 23:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •