نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از Auth لاراول با جدول سفارشی و فیلدهای سفارشی

  1. #1

    استفاده از Auth لاراول با جدول سفارشی و فیلدهای سفارشی

    سلام
    من یک جدول دارم به نام prj_user که در این جدول اطلاعات کاربران ذخیره میشه.
    فیلد ها جدول در زیر نوشته شده.

    CREATE TABLE IF NOT EXISTS `prj_user` (
    `usr_user_id` int(10) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT,
    `usr_firstname` varchar(191) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL,
    `usr_lastname` varchar(191) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL,
    `usr_email` varchar(191) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL,
    `usr_pass` varchar(191) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL,
    `usr_created_at` timestamp NULL DEFAULT NULL,
    `usr_updated_at` timestamp NULL DEFAULT NULL,
    PRIMARY KEY (`usr_user_id`),
    ) ENGINE=MyISAM AUTO_INCREMENT=2 DEFAULT CHARSET=utf8mb4 COLLATE=utf8mb4_unicode_ci;


    برای این جدول یه مدل ساختم به نام UserCustom.php در آدرس app /Models
    فولدر Models خودم ایجاد کردم و تمامی مدل های پروژه اونجا ذخیره می کنم.
    کد های زیر کد مدل UserCustom.php است.

    <?php

    namespace App\Models;


    use Illuminate\Database\Eloquent\Model;

    class UserCustom extends Model
    {
    public $table='prj_user';
    public $primaryKey='usr_user_id';

    const CREATED_AT='usr_created_at';
    const UPDATED_AT='usr_updated_at';

    protected $fillable = [
    'usr_user_id',
    'usr_firstname',
    'usr_lastname',
    'usr_email',
    'usr_pass',
    'usr_lastname',
    'usr_created_at',
    'usr_updated_at',
    ];

    }

    من می خوام auth::attempt و بقیه متد های کلاس auth به این جدول custom و این مدل custom وصل بشه.
    من دیگه نمی خوام از مدل User و جدول User پیش فرض لاراول استفاده کنم.
    آیا میشه لاراول در این حد سفارشی سازی کرد؟
    آیا همچنین چیزی امکان داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از Auth لاراول با جدول سفارشی و فیلدهای سفارشی

    از شدن که میشه ولی یکم دردسر داره و باید سرچ کنی
    چون هم مدل رو عوض کردی هم اسم فیلد ها رو

  3. #3

    نقل قول: استفاده از Auth لاراول با جدول سفارشی و فیلدهای سفارشی

    شما این کار رو انجام دادید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از Auth لاراول با جدول سفارشی و فیلدهای سفارشی

    من فیلدا رو تغییر دادم .... مدل رو تا حال تغییر ندادم

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از Auth با فیلدهای سفارشی جدول User
    نوشته شده توسط Mohsen74_programmer در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 آذر 1397, 13:44 عصر
  2. مشکل با auth
    نوشته شده توسط imohammad در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1393, 09:32 صبح
  3. چند auth مختلف
    نوشته شده توسط navid3d_69 در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1393, 14:32 عصر
  4. سوال: مشکل در فایل Auth.php
    نوشته شده توسط Louai_M در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 11 فروردین 1393, 10:15 صبح
  5. سوال: مشکل در فایل Auth.php
    نوشته شده توسط Louai_M در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1392, 14:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •