نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اتصال صفحه لاگین به دیتابیس

  1. #1

    اتصال صفحه لاگین به دیتابیس

    سلام من یک کد دارم که خیلی خوب کار میکنه ولی مشکلش اینه که یوزر و پسورد داخل کد php تعریف شده. چطور میتونم این کد رو تغییرش بدم بطوری که یوزر و پسورد رو از روی دیتابیس mysql بخونه.

    یوزر = admin
    پسورد = 123


    <?php

    session_start();


    if(isset($_GET['location'])) {
    $_SESSION = [];
    }


    if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if($_POST['username'] == 'admin' && $_POST['password'] == '123') {
    $_SESSION['is_login'] = true;
    } else {
    header('Location: form.php');
    }
    } elseif (!isset($_SESSION['is_login'])) {
    header('Location: form.php');
    }


    ?>


    <a href="?location=logout">خروج</a>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mokhtasatxyz
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    130

    نقل قول: اتصال صفحه لاگین به دیتابیس

    وصلش کن به دیتابیس

  3. #3

    Post نقل قول: اتصال صفحه لاگین به دیتابیس

    شما با استفاده از PHPMYADMIN عزیز یک پایگاه داده می سازید بصورت زیر
    1) ردیف
    2) یوزر
    3) پسورد
    در قسمت پسورد برای امنیت بیشتر کد رو باید هش کنید می تونید بصورت آنلاین انجام بدی بعد داخل دیتابیس کپی کنییک فایل بساز به نام config.php و اطلاعات رو در اون درج کن

    <?php
    define('DB_SERVER', 'localhost:3036');
    define('DB_USERNAME', 'root');
    define('DB_PASSWORD', 'rootpassword');
    define('DB_DATABASE', 'database');
    $db = mysqli_connect(DB_SERVER,DB_USERNAME,DB_PASSWORD,DB_DATABASE);
    ?>
    صفحه لاگین رو باید تغییراتی بدید تا از دیتا بیس بخواند
    include("config.php");
    session_start();

    if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST") {
    // username and password sent from form

    $myusername = mysqli_real_escape_string($db,$_POST['username']);
    $mypassword = mysqli_real_escape_string($db,$_POST['password']);

    $sql = "SELECT id FROM admin WHERE username = '$myusername' and passcode = '$mypassword'";
    $result = mysqli_query($db,$sql);
    $row = mysqli_fetch_array($result,MYSQLI_ASSOC);
    $active = $row['active'];

    $count = mysqli_num_rows($result);

    // If result matched $myusername and $mypassword, table row must be 1 row

    if($count == 1) {
    session_register("myusername");
    $_SESSION['login_user'] = $myusername;

    header("location: welcome.php");
    }else {
    $error = "Your Login Name or Password is invalid";
    }
    }یک صفحه به نام session.php می سازید و اطلاعات مشابه زیر قرار می دهید
    include('config.php');
    session_start();

    $user_check = $_SESSION['login_user'];

    $ses_sql = mysqli_query($db,"select username from admin where username = '$user_check' ");

    $row = mysqli_fetch_array($ses_sql,MYSQLI_ASSOC);

    $login_session = $row['username'];

    if(!isset($_SESSION['login_user'])){
    header("location:login.php");
    die();
    }


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 26 بهمن 1391, 21:46 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 17:09 عصر
  3. سوال: پسورد گذاری بر روی دیتابیس به اتصال به دیتابیس
    نوشته شده توسط amir_3530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 خرداد 1391, 14:16 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1390, 16:06 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •