نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ذخیره تصویر از دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    Question ذخیره تصویر از دیتابیس

    با درود اساتید محترم انجمن

    یه برنامه نوشتم که اطلاعات مخاطب مانند نام و شماره و عکس مخاطب رو در دیتابیس اس کیو ال ذخیره میکنه، پس از زدن دکمه مشاهده اطلاعات مخاطب، میخوام پس از اینکه اطلاعاتش لود شد، با زدن دکمه ای عکسش رو روی دستکتاپ ذخیره کنم، لطفا تیکه کد پشت دکمه را اگر امکانش هست بنویسیم
    مشخصات:
    * ویژال استودیو
    *سی شارپ
    * اس کیو ال

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: ذخیره تصویر از دیتابیس

    درود
    من الان متوجه نشدم شما می خواین نحوه ذخیره عکس از picturebox رو بدونین یا فراخوانی عکس از پایگاه داده و نمایش و ذخیره؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: ذخیره تصویر از دیتابیس

    ذخیره عکس از picture Box رو میخوام بدونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ذخیره تصویر از دیتابیس

    سلام



    Sfd.Filter = "Bitmap Image (.bmp)|*.bmp|Gif Image (.gif)|*.gif |JPEG Image (.jpeg)|*.jpeg |Png Image (.png)|*.png |Tiff Image (.tiff)|*.tiff |Wmf Image (.wmf)|*.wmf";
    DialogResult dr = Sfd.ShowDialog();
    if (dr == DialogResult.OK)
    {
    Image img = pictureBox1.Image;
    img.Save(Sfd.FileName);
    }


    اینو تو رویداد دابل کلیک یا کلیک یا هر رویدادی که دوس داشتید بنویسید
    در ضمن:
    sdf=savefiledialog
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : شنبه 06 بهمن 1397 در 08:56 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: ذخیره تصویر از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    سلام



    Sfd.Filter = "Bitmap Image (.bmp)|*.bmp|Gif Image (.gif)|*.gif |JPEG Image (.jpeg)|*.jpeg |Png Image (.png)|*.png |Tiff Image (.tiff)|*.tiff |Wmf Image (.wmf)|*.wmf";
    DialogResult dr = Sfd.ShowDialog();
    if (dr == DialogResult.OK)
    {
    Image img = pictureBox1.Image;
    img.Save(Sfd.FileName);
    }


    اینو تو رویداد دابل کلیک یا کلیک یا هر رویدادی که دوس داشتید بنویسید
    در ضمن:
    sdf=savefiledialog


    سپاس جناب مرادی

    متوجه این نشدم: sdf=savefiledialog

    و همچنین این خطا رو میده
    آخرین ویرایش به وسیله booysusa : شنبه 06 بهمن 1397 در 09:29 صبح دلیل: تکمیل پست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ذخیره تصویر از دیتابیس

    از ابزارها یه کنترل سیو دیالوگ بزارید تو فرم اسمشم بزارید Sdf
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : شنبه 06 بهمن 1397 در 10:47 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: ذخیره تصویر از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    از ابزارها یه کنترل سیو دیالوگ بزارید تو فرم اسمشم بزارید Sdf
    بله درست شد
    سپاسگزام جناب مرادی



    فقط یک مورد: آیا می شود فایل را با پسوند خود عکس که در دیتابیس ذخیره شده است مثلا بر روی دستکاپ ذخیره کرد؟ ، الان این کد که قرار دادید ، خودش با چند فرمت پیشنهاد می دهد که تصویر را ذخیره کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله booysusa : شنبه 06 بهمن 1397 در 22:55 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ذخیره تصویر از دیتابیس

    رو این مورد تا حالا کارنکردم ولی میتونید خب موقع ذخیره کردن عکس پسوندش رو هم تو یه فیلدی ذخیره کنید. اونموقع میتونید پسوندشم همون قبلی بزارید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: ذخیره تصویر از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    رو این مورد تا حالا کارنکردم ولی میتونید خب موقع ذخیره کردن عکس پسوندش رو هم تو یه فیلدی ذخیره کنید. اونموقع میتونید پسوندشم همون قبلی بزارید.
    سپاسگزارم جناب مرادی گرامی
    لطف کردید

    با کمک یکی از دوستان (مهندس شریفی) که واقعا لطف کردند و کمی سرچ در نت این کد نوشته شد و برنامه درست شد
     {
    Image img = pictureBox1.Image;

    if (img?.RawFormat == null) return;

    Guid g = img.RawFormat.Guid;
    string ext;
    if (g == System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Bmp.Guid)
    ext = ".bmp";
    else if (g == System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Gif.Guid)
    ext = ".gif";
    else if (g == System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg.Guid)
    ext = ".jpg";
    else if (g == System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Png.Guid)
    ext = ".png";
    else if (g == System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Tiff.Guid)
    ext = ".tif";
    else if (g == System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Wmf.Guid)
    ext = ".wmf";
    else
    return;

    Sfd.Filter = $"{ext.ToUpper()} Image|*{ext}";
    if (Sfd.ShowDialog() != DialogResult.OK) return;
    img.Save(Sfd.FileName);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش تصویر اشخاص با ثبت مسیر تصویر در دیتابیس
    نوشته شده توسط fshadh1 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1394, 17:41 عصر
  2. ذخیره تصویر در دیتابیس یا در پوشه کنار دیتابیس؟
    نوشته شده توسط Fastdesign در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 13:33 عصر
  3. سوال: ذخیره آدرس تصویر در دیتابیس و ذخیره تصویر در حافظه
    نوشته شده توسط chaown در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 فروردین 1391, 08:30 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 دی 1389, 09:11 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 آبان 1386, 09:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •