نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: رسم خط

  1. #1

    رسم خط

    سلام دوستان.بنده دارم تو سی شارپ(ویژوال 2015)برنامه ای مینویسم که یک فرم داره و تو بک گروند فرم عکسی گذاشتم که سه تا توش نمودار داره که با یک فاصله کنار هم هستن (هر نموداری با اعدادی تقسیم بندی شده).حالا می خوام هر وقت که از دو تا نمودار اعدادش رو داشته باشم. با کلیک روی اولین عدد روی یک نمودار و بعد دومین عدد روی نمودار بعدی خط تشکیل بشه و ادامه اون از نمودار سوم بگذره که من طلاقی عدد رو بخونم
    آخرین ویرایش به وسیله aliakbar2152 : شنبه 06 بهمن 1397 در 21:45 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: رسم خط

    نقل قول نوشته شده توسط aliakbar2152 مشاهده تاپیک
    سلام کسی نیست که تو حل این مسئله کمکم کنه!؟
    دوست عزیز عکس بگذار بهتر میشود راهنمایی کرد

  3. #3

    نقل قول: رسم خط

    jang novin.jpg
    این عکس سه تا نمودار که روش اعداد فعلا درج نشده

    ازسمت چپ.نمدار اول a دومbوسومی c است.اگه دو نقطه از نمدار های aوb راداشته باشم.با کلیک کردن روی نقطه اول مربوط به aو بعد روی نقطه مربوط به نمودار b. با زدن دکمه اجرا خطی از نمودارa(اولین نقطه) کشیده بشه که از روی نقطه دوم روی نمودار b عبور کنه و با همان شیب امتداد آن به سمت نمودار c ادامه داده بش
    ه که اگر نمودار c را قطع کنه من نقطه طلاقی را بخونم.
    ممنونم که سوالمو پاسخ بدید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 08 بهمن 1397 در 01:01 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: رسم خط

    خط بین a , b کشیده میشود

    private bool b; private Point p1 = new Point(); private Point p2 = new Point();        private bool bp1 = true;
    private bool bp2 = false;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    b = true;

    Form9_Paint(null, new PaintEventArgs(CreateGraphics(),this.Bounds ));
    }


    private void Form9_Paint(object sender, PaintEventArgs e)
    {

    e.Graphics.DrawLine(new Pen(Color.Red), new Point(100, 100), new Point(100, 300));
    e.Graphics.DrawLine(new Pen(Color.Blue), new Point(200, 100), new Point(200, 400));
    e.Graphics.DrawLine(new Pen(Color.Brown), new Point(300, 100), new Point(300, 500));


    if (b)
    {
    e.Graphics.DrawLine(new Pen(Color.YellowGreen ), p1, p2 );


    }
    }





    private void Form9_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {

    if (bp1)
    {
    p1.X = e.Location.X;
    p1.Y = e.Location.Y;
    bp1 = false;
    bp2 = true;
    return;
    }


    if (bp2)
    {


    p2.X = e.Location.X;
    p2.Y = e.Location.Y;
    bp1 = true ;
    bp2 =false ;
    }


    }

  5. #5

    نقل قول: رسم خط

    ممنون که پاسخ دادید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •