نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در اجرای برنامه C++‎‎

  1. #1

    Post مشکل در اجرای برنامه C++‎‎

    با سلام دوستان عزیز دو تا برنامه نوشتم کامل نیست اگر دوستانی کسی میتونی کمک کنه ممنون میشم:
    برنامه اول:
    ابزار رنگ آمیزی
    قصد داریم یک نرم افزار PAINT بنویسیم. این نرم افزار شامل چند ابزار مختلف برای رنگ آمیزی است. ابزار FILLCOLOR WITH در این نرم افزار به این صورت کار می کند که هنگامی که رنگ یک پیکسل را تغر می دهیدتمامی پیکسل های مجاوری که هم رنگ این پیکسل بودند نیز رنگ جدید به خود می گیرند.برای تکمیل این نرم افزار از شما خواسته شده در نوشتن برنامه این ابزار کمک کنید.تابعی بنویسید که یک آرایه دوبعدی شامل رنگ پیکسل ها و مختصات پیکسلی که قصد تغر رنگ آن را داریم ورنگ جدید را دریافت کرده و به صورت بازگشتی رنگ پیکسل موردنظر و تمامی پیکسل های مجاور و هم رنگ آنرا با رنگ جدید جایگزین کند.
    ورودی
    در ورودی برنامه ابتدا دو عدد N و M را که به ترتیب ابعاد صفحه نقاشی هستند را دریافت و سپس در N خط بعدو در هر خط M کاراکتر را خوانده که هر کاراکتر به معنی رنگ هر پیکسل است. سپس دو عدد x و y که مختصاتپیکسل مورد نظر است و بعد از آن یک کاراکتر که بیانگر رنگ جدید برای این پیکسل است از ورودی دریافت کنید.
    خروجی
    در خروجی مقادیر آرایه دوبعدی را چاپ کنید.
    ورودی نمونه
    ۱8 8B B B B Y B B BB W B W B B G GB G G B B G BBYYYYGBGBBBYYGBGWBBYYYYGBWBBBYBBBWBBBYYB44P۱
    نهنموجیخرو
    BBBBYBBBBWBWBBGGBGGBBGBBBPPPPGBGBBBPPGBGWBBPPPPGBW BBBPBBBWBBBPPB
    اینم کد برنامه تا اینجا"

    #include<stdio.h>
    char p[100][100] , color;
    int x , y , m , n ;
    void fill()
    {
    p[x][y] = color;
    if (x>0 && p[x-1][y] == color) fill(p[x-1][y]);
    if (x<m-1 && p[x+1][y] == color) fill(p[x-2][y-1]);
    if (y>0 && p[x][y-1] == color) fill(p[x-1][y]);
    if (y<n-1 && p[x][y+1] == color) fill(p[x-1][y-2]);
    }
    int main()
    {
    int i , j;
    printf("Enter size of array: \n");
    scanf("%d%d",&m,&n);


    for(i=0;i<m;i++)
    for(j=0;j<n;j++)
    {
    printf("Enter your color: ");
    scanf("%c",&p[i][j]);
    }


    printf("Enter your color and (x,y): \n");
    scanf("%c%d%d",&color,&x,&y);
    x--;
    y--;
    fill(p[x][y]);
    for(i=0;i<m;i++)
    {
    for(j=0;j<n;j++);
    printf("%c",&p[i][j]);
    printf("\n");
    }
    }

    اینم برنامه دوم دوستان
    پردازش رشتهمحدودیت زمان:
    رشته ی S متشکل از حروف کوچک لاتین (case Lower (با طول N به شما داده شده است. شما باید رشته را باتوجه به قوانین زیر فشرده کنید:1.حرف اول رشته را به فرم case Upper) حرف بزرگ لاتین) تبدیل کنید.2.زیر رشته شامل حروف بی صدا را به طول زیر رشته تبدیل کنید.(برای مثال رشته ی abcde به a3e تبدیل میشود.)3.حروف صدا دار پشت سر هم را حذف کنید.(برای مثال رشته ی aaaaeeeiiia به رشته ی aeia تبدیل می شود.)توجه: حرف اول رشته مشمول قوانین دو و سه نمی شود.
    ورودی
    در خط اول ورودی عدد T که نشان دهندهی تعداد تست کیس هاست نمایش داده میشود. خط اول هر تستکیس عدد N که نشاندهندهی طول رشتهی S است و خط دوم آن رشته S میباشد.
    خروجی
    برای هر تست کیس رشتهی فشرده شده را چاپ کنید.
    ورودی نمونه ۱
    210aaabcdefee15pqrsaeiiiouixyz

    خروجی ۱نهنمونه 1
    Aa3e1eP3aeioui3

    کد برنامه تا الان

    #include<stdio.h>

    int main()
    {
    char v[100][100];
    int i,j,q=1,n,t;
    scanf("%d",&t);
    for(j=0;j<t;j++)
    {
    scanf("%d",&n);
    for(i=0;i<n;i++)
    scanf("%c",&v[t][i]);
    }
    for(j=0;j<t;j++)
    {
    if (v[0]>=97 && v[0]<=123)
    v[t][0]-=32;
    printf("%c",v[0]);
    for(i=1;i<n;i++)
    if(v[t][i]=='a' || v[t][i]=='e' || v[t][i]=='i' || v[t][i]=='o' || v[t][i]=='u')
    if(v[i]==v[i+1]) continue;
    else printf("%c",v[i]);
    else if (v[t][i+1]=='a' || v[t][i+1]=='e' || v[t][i+1]=='i' || v[t][i+1]=='o' || v[t][i+1]=='u')
    {
    printf("%d",q);
    q=1;
    }
    else q++;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله rs2013 : یک شنبه 07 بهمن 1397 در 12:05 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه C++‎‎

    با سلام دوستان عزیز دو تا برنامه نوشتم ولی کمی دچار مشکل شدم اگر دوستانی کسی میتونی کمک کنه ممنون میشم:
    خوب توضیحات را ذکر کردید!؟
    ولی مشکلتون را که ذکر نکردید؟ الان مشکلتون چی؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه C++‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    خوب توضیحات را ذکر کردید!؟
    ولی مشکلتون را که ذکر نکردید؟ الان مشکلتون چی؟
    سلام ممنون از پیگیریتون
    برنامه رو تا یک جایی نوشتم ولی برای ادامه به مشکل خوردم الان این دو تا برنامه ای که نوشتم موقع اجرا خطا میده
    اگر دوستان کد این تمرین ها رو دارن ممنون میشم برام ارسال کنید

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه C++‎‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط rs2013 مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از پیگیریتون
    برنامه رو تا یک جایی نوشتم ولی برای ادامه به مشکل خوردم الان این دو تا برنامه ای که نوشتم موقع اجرا خطا میده
    اگر دوستان کد این تمرین ها رو دارن ممنون میشم برام ارسال کنید
    خوب دوست عزیر پیغام خطا را اینجا قرار بده!
    سوالات شما عمومیت نداره که دنبال سورس کد آماده هستید براشون در خوش بینانه ترین حالت شاید فقط شبیه باشه! یا شایدم کسی باشه همکلاس باشه راه حل خودش را برای شما بفرسته!
    بنابراین همانطور که عرض کردم از پیغام خطا اسکرین شات بگیر!

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •