نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فراخوانی یک url و برگشت نتیجه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,703

    Question فراخوانی یک url و برگشت نتیجه

    سلام وقت بخیر.
    من یه وب سرویس پیامکی خریداری کردم که میشه از طریق url یک پیامی رو فرستاد
    حالا من میخوام اون یو آر ال رو داخل یه صفحه php اجرا کنم و نتیجشو بگردونم.ممنون میشم راهنماییم کنید. (ریدایرکت نشه)
    https://********.com/SendMessageWithCode.ashx?Username=test123&Password =****&Mobile=09111111111&Message=Your

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,790

    نقل قول: فراخوانی یک url و برگشت نتیجه

    از file_get_contents استفاده کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,703

    نقل قول: فراخوانی یک url و برگشت نتیجه

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    از file_get_contents استفاده کن
    همراه url قراره یه سری داده به صورت get ارسال بشه. و اونطرف یه وب سرویسه و نتیجه رو اجرا میکنه و برمیگردونه .آیا این جواب میده؟
    بدجور لنگ اینم .ممنون میشم راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,790

    نقل قول: فراخوانی یک url و برگشت نتیجه

    اگه get هستش که آره کافیه لینکت رو با پارمتر هاش توی تابع بزاری
    file_get_contents ("http://site.com?param=val");

    اگه جواب نداد یعنی اونور header ها رو چک میکنه که حتما مروگر باشه درخواست میده که معمولا برای api اینجوری نیست

    ولی اگه جواب نداد و به header ها گر داد که بعیده باید از curl استفاده کنی ولی احتمالا همین کارت رو راه میندازه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,703

    نقل قول: فراخوانی یک url و برگشت نتیجه

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    اگه get هستش که آره کافیه لینکت رو با پارمتر هاش توی تابع بزاری
    file_get_contents ("http://site.com?param=val");

    اگه جواب نداد یعنی اونور header ها رو چک میکنه که حتما مروگر باشه درخواست میده که معمولا برای api اینجوری نیست

    ولی اگه جواب نداد و به header ها گر داد که بعیده باید از curl استفاده کنی ولی احتمالا همین کارت رو راه میندازه
    متاسفانه جواب نداد. و از curl هم که استفاده میکنم خطایی مبنی بر نبودن چنین صفحه اینترنتی ظاهر میشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,790

    نقل قول: فراخوانی یک url و برگشت نتیجه

    لینکت چیه ؟ تو مروگرر میزنی باز میشه ؟
    با curl فرستادی هدر ها رو هم ست کردی که درخواست شبیه درخواست مرورگر بشه ؟
    https://stackoverflow.com/a/2440753/590589

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,703

    نقل قول: فراخوانی یک url و برگشت نتیجه

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    لینکت چیه ؟ تو مروگرر میزنی باز میشه ؟
    با curl فرستادی هدر ها رو هم ست کردی که درخواست شبیه درخواست مرورگر بشه ؟
    https://stackoverflow.com/a/2440753/590589
    ممنون درست شد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1394, 16:54 عصر
  2. حرفه ای: change table در زمان اجرا | استفاده جداگانه از مدل یک تیبل برای تیبل مشابه (Entity Framework)
    نوشته شده توسط youngold در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 12:52 عصر
  3. پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 18 خرداد 1392, 12:50 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 22 مرداد 1389, 22:44 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 خرداد 1387, 01:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •