نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چاپ کاراکتر (") برنامه

  1. #1

    Question چاپ کاراکتر (") برنامه

    سلام دوستان میخوام کاراکتر " که در C#‎‎‎‎ بصورت رزرو شده است رو چاپ کنم .

    مثلا استرینگ من اینه :

    {Hoghogh1.NameFamily} ="حسن"


    حالا میخوام همینو بزارم توی " " این علامت و اونو مساوی با ورودی چیز خاصی قرار بدم. و خروجی بشه دقیقا همینی که بالا نوشتم

  2. #2

    نقل قول: چاپ کاراکتر (") برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط majhool3 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان میخوام کاراکتر " که در C#‎‎‎‎‎‎‎‎ بصورت رزرو شده است رو چاپ کنم .

    مثلا استرینگ من اینه :

    {Hoghogh1.NameFamily} ="حسن"


    حالا میخوام همینو بزارم توی " " این علامت و اونو مساوی با ورودی چیز خاصی قرار بدم. و خروجی بشه دقیقا همینی که بالا نوشتم
    از String.Format استفاده کن .



    MessageBox.Show(string.Format("{0} حسن {1}",'"','"'));

  3. #3

    نقل قول: چاپ کاراکتر (") برنامه

    مشکل اینه که تمام این متنی که نوشتم باید بصورت استرینگ دریافت بشه نه فقط قسمت حسن

  4. #4

    نقل قول: چاپ کاراکتر (") برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط jafarpalideh مشاهده تاپیک
    از String.Format استفاده کن .



    MessageBox.Show(string.Format("{0} حسن {1}",'"','"'));
    متاسفانه تمام اون عبارتو میخوام ببرم توی کوتیشن نه فقط حسن و کوتیشن های حسن

  5. #5

    نقل قول: چاپ کاراکتر (") برنامه

    String.Format محدودیتی نداره .
    اون تیکه کد رو تویه برنامه ت کپی کن و هر جا کاراکتری نیاز داشتی جاش {0} و {1} و ... بزار و اطلاعات رو فقط بینش پاس بده

  6. #6

    نقل قول: چاپ کاراکتر (") برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط jafarpalideh مشاهده تاپیک
    String.Format محدودیتی نداره .
    اون تیکه کد رو تویه برنامه ت کپی کن و هر جا کاراکتری نیاز داشتی جاش {0} و {1} و ... بزار و اطلاعات رو فقط بینش پاس بده
    دمت گرم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چاپ کاراکتر (") برنامه

    یک جور دیگه
       char  s =  '"';
    MessageBox.Show(s.ToString( ));

  8. #8

    نقل قول: چاپ کاراکتر (") برنامه

    سلام دوست عزیز علامت های رزرو شده رو درون سی شارپ به این صورت صدا میکنن برای نمایش.

    textBox1.Text = "She said, "You deserve a treat!" ";

    که میشه گفت
    n\,'\,"\
    به این صورت علامت های رزرو شده نمایش داده میشود.

تاپیک های مشابه

  1. The server principal "xxxxxx" is not able to access the database "Dataxxxxx" under the current secur
    نوشته شده توسط omid.n1990 در بخش Management Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1393, 12:03 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1393, 12:01 عصر
  3. سوال: "كريستال ريپورت" يا "سیمولات" يا "كامپوننت پيشفرض دات نت" ... ؟
    نوشته شده توسط rahe behtari hast در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 13 فروردین 1392, 22:47 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1388, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •