نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سرچ در رویداد TextChange تکست باکس و ارسال سطر فوکوس شده(جستجوشده) با زدن دکمه ی Enter

  1. #1

    سرچ در رویداد TextChange تکست باکس و ارسال سطر فوکوس شده(جستجوشده) با زدن دکمه ی Enter

    با سلام به همه .
    واسه اینکه سرعت ثبت اطلاعات کاربر بیشتر بشه میخوام وفتی کاربر تویه تکست سرچ میکنه و سطر انتخابی رو پیدا کرد دیگه از موس استفاده نکنه و با زدن دکمه اینتر رکورد انتخابی ارسال بشه .
    چطور میتونم این کار رو بکنم ؟


    frmSearchMashin.jpg

  2. #2

    نقل قول: سرچ در رویداد TextChange تکست باکس و ارسال سطر فوکوس شده(جستجوشده) با زدن دکمه ی Enter

    در رویداد KeyDown سلول مورد نظرتون که تو دیتا گرید هست! می توانید زمان فشرده شدن کلید Enter را کنترل کنید! و سورس کد موردنظرتون را قرار بدید!
    اگر هم که نیاز دارید در رویدادهای KeyDown , KeyUp ,KeyPress خود فرم کلیدی را تحت نظر بگیرید یعنی زمانی که روی یک کنترل فوکس شده هستید ولی می خواهید کلیدی که مد نظرتون هست اگر فشرده شده رویدادهای فرم کنترل کننده باشند نه کنترل فوکس شده!! کافی که خاصیت keyPreview فرم را true کرده باشید! و رویدادهای فرم را تنظیم کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: سرچ در رویداد TextChange تکست باکس و ارسال سطر فوکوس شده(جستجوشده) با زدن دکمه ی Enter

    نقل قول نوشته شده توسط jafarpalideh مشاهده تاپیک
    با سلام به همه .
    واسه اینکه سرعت ثبت اطلاعات کاربر بیشتر بشه میخوام وفتی کاربر تویه تکست سرچ میکنه و سطر انتخابی رو پیدا کرد دیگه از موس استفاده نکنه و با زدن دکمه اینتر رکورد انتخابی ارسال بشه .
    چطور میتونم این کار رو بکنم ؟


    frmSearchMashin.jpg


     private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)        {
    if (e.KeyChar == (char) Keys.Enter)
    {
    if (dataGridView1.CurrentRow != null) dataGridView1.CurrentRow.Selected = true;
    //ya
    MessageBox.Show(@"دستورات مورد نظر شما");
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با رویداد textchange در جستجوی مقادیر
    نوشته شده توسط hana2064 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1393, 13:55 عصر
  2. رویداد TextChange اتفاق نمیافته ؟!
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 11:27 صبح
  3. سوال: در مورد ایونت TextChange و هندل کردن آن توسط موس
    نوشته شده توسط Nasrin_Moradi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1387, 16:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •