نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اکسس/vba/چگونه میتوان در هنگام ورود همه کنترل های داخل یک فرم را پنهان کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار narpco
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    محل زندگی
    کرج
    پست
    352

    Cool اکسس/vba/چگونه میتوان در هنگام ورود همه کنترل های داخل یک فرم را پنهان کرد؟

    اکسس/vba/چگونه میتوان در هنگام ورود همه کنترل های داخل یک فرم را پنهان کرد؟
    یعنی visible در حالت false باشد بعد با کنترل هر شرط دلخواه .....کنترل دلخواه نمایش داده شود البته بیشت مشکل من همون بخش اول هست ...
    کد های زیادی رو تو سطح وب تست کردم عملا عمل نمی کنن..یا در فرم هایی با کارکرد عادی کارمی کنن
    ولی روی فرم هایی که در هنگام ورود اطلاعاتی را واکشی می کنن کار نمی کنن
    مثلا فرمی داریم که در هنگام ورود تاریخ روز را باید بخواند و در یک تکست باکس نمایش دهد
    وقتی این کد را می گذاریم چون در حال واکشی اطلاعات هست کارنخواهد کرد.بسیار ممنون میشم اگر کسی میتونه به من کمک کنه ....کد برای اکسس 2013 مورد نیاز است .با سپاس
    نمونه کد
    For Each ctl in Me.Controls
    ctl.Visible = False
    Next ctl

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed1234n
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    قرچک
    پست
    777

    نقل قول: اکسس/vba/چگونه میتوان در هنگام ورود همه کنترل های داخل یک فرم را پنهان کرد؟

    سلام

    ابتدا برای کنترل هایی که می خواهید خاصیت مورد نظر رو داشته باشند از تگ استفاده کنید

    یعنی تگ اونها رو برابر مقداری قرار می دید بعد مطابق شرط هاتون اونها رو مورد ارزیابی قرار می دید

    از یه همچون کدی استفاده کنید:




    For Each ctrl In Screen.ActiveForm
    If ctrl.Tag = "1" Then
    ctrl.Visible = True


    Else
    ctrl.Visible = False
    End If
    Next ctrl

تاپیک های مشابه

  1. ادیتور در اکسس
    نوشته شده توسط esmaeil2012 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1390, 12:03 عصر
  2. سوال: فرم درست شده در اکسس را میتوان در vb6 بیاوریم
    نوشته شده توسط vahid-masoudi در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1390, 19:26 عصر
  3. سوال: چگونه میتوان Add-Ins ساخت و به برنامه اکسس اضافه کرد ؟!!!
    نوشته شده توسط amir179 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 دی 1390, 12:22 عصر
  4. سوال: چگونه میتوان اعمال ریاضی را در اکسس انجام داد
    نوشته شده توسط amir4_1363 در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 11:30 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •