نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بررسی اتچ بودن بانک به sql

  1. #1

    بررسی اتچ بودن بانک به sql

    سلام خدمت دوستان عزیز

    چطور میشه بررسی کنم دیتابیس اتچ شده یا نه در واقع میخوام جلوی خطای پیدا نشدن دیتا بیس رو بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    698

    نقل قول: بررسی اتچ بودن بانک به sql

    ببین وقتی که اصلا خود برنامه را باز میکنی قبلش اول بانک اطلاعاتی را وصل میکنه. که اگر باشه هیچی و اگر نباشه ارور کَتوکلفت به میده.

    حالا یک راهی که فکر کنم بشه انجام داد که اون هم بستگی به سطح برنامه نویسی خودت داره

    بیا از دستور update یا همان refresh که مال خودش هست استفاده کن. که اگر واقعا متصل بود که هیچی، و اگر نبود خود برنامه ارور میده ، که اونجا شما با دستور on error میتونی جلوشو بگیری.

    اگر نتونستی بگو تا بیشتر راهنمایی کنم.

  3. #3

    نقل قول: بررسی اتچ بودن بانک به sql

    نمیدونم باید چکار کنم اگر کدش بنویسی ممنون میشم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    698

    نقل قول: بررسی اتچ بودن بانک به sql

    اول بگو چه قدر وی بی بلدی؟ تا بهت بگم

  5. #5

    نقل قول: بررسی اتچ بودن بانک به sql

    واقعیتش زیاد بلد نیستم در حد انجام امور محاسباتی ساده با بانک sql هم کار نکردم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  2. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •