نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اجرا نشدن اکتیویتی پیش فرض

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    Exclamation اجرا نشدن اکتیویتی پیش فرض

    سلام عرض شد
    شبتون بخیر

    دوستان هر کاری که می کنم ، این صفحه برای من اجرا نمیشه و در نهایت در اندروید خطا میده که برنامه متوقف شد
    4 تا خط برنامه ساده است
    چکار کنم بنظرتون ؟

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    android:id="@+id/activity_main"
    android:orientation="vertical"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_margin="10dp">

    <LinearLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:orientation="horizontal">

    <EditText
    android:id="@+id/input_name"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_weight="1"
    android:ems="10"
    android:hint="Name"
    android:inputType="textPersonName" />

    <EditText
    android:id="@+id/input_phone"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_weight="1"
    android:ems="10"
    android:hint="phone No."
    android:inputType="phone" />

    <CheckBox
    android:text="share my phone"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:id="@+id/cbSharePhone"
    android:checked="true"
    />
    <view
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="2dp"
    android:background="@color/colorPrimary"
    android:layout_marginTop="10dp"
    />

    </LinearLayout>

    <LinearLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:orientation="horizontal"
    android:layout_marginTop="10dp">

    <EditText
    android:id="@+id/input_email"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_weight="1"
    android:ems="10"
    android:layout_marginRight="0dp"
    android:hint="Email"
    android:inputType="textWebEmailAddress" />

    <view
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="2dp"
    android:background="@color/colorPrimary"
    android:layout_marginTop="10dp"
    />
    <Button
    android:id="@+id/btnSubmitFormInfo"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="Submit"
    style="@style/Widget.AppCompat.Button.Colored" />
    </LinearLayout>
    </LinearLayout>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: اجرا نشدن اکتیویتی پیش فرض

    لاگ کت را نگاه کنید ببینید خطا چیه . همون موقع که در اندروید خطای متوقف شد میدهد در لاگ کت علت آنرا مینویسد که میتونید متنش را در اینترنت سرچ کنید یا اینجابفرستید راهنمایی شود

    آواسام مرجع آموزش انلاین برنامه نویسی ایران

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: اجرا نشدن اکتیویتی پیش فرض

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    لاگ کت را نگاه کنید ببینید خطا چیه . همون موقع که در اندروید خطای متوقف شد میدهد در لاگ کت علت آنرا مینویسد که میتونید متنش را در اینترنت سرچ کنید یا اینجابفرستید راهنمایی شود

    آواسام مرجع آموزش انلاین برنامه نویسی ایران
    ممنون از پاسخت دوست عزیز
    اشتباه متوجه شده بودم ، چند ساعت داشتم سعی میکردم لاگ کت رو جنی موشن نصب کنم

    نگاه کنم ، باز خطاشو میفرستم براتون
    آخرین ویرایش به وسیله m.toosi : دوشنبه 15 بهمن 1397 در 21:24 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: اجرا نشدن اکتیویتی پیش فرض

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    لاگ کت را نگاه کنید ببینید خطا چیه . همون موقع که در اندروید خطای متوقف شد میدهد در لاگ کت علت آنرا مینویسد که میتونید متنش را در اینترنت سرچ کنید یا اینجابفرستید راهنمایی شود

    آواسام مرجع آموزش انلاین برنامه نویسی ایران
    متن خطا اینه
    منکه چیزی ازش سر درنیاوردم

    آخه باهمین دستورات کار میکرد ، من فقط یک پیج اضافه کردم که خطارو ازون صفحه نمیگیره و از صفحه مین اصلی میگیره

    02-04 17:00:34.934 7631-7631/ir.mtoosi.helloworld3_acrivity E/AndroidRuntime: FATAL EXCEPTION: main
    java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{ir.mtoosi.helloworld3_acrivity/ir.mtoosi.helloworld3_acrivity.MainActivity}: java.lang.NullPointerException
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2059)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:2084)
    at android.app.ActivityThread.access$600(ActivityThre ad.java:130)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1195)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99 )
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:4745)
    at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:786)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:553)
    at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
    Caused by: java.lang.NullPointerException
    at ir.mtoosi.helloworld3_acrivity.MainActivity.onCrea te(MainActivity.java:34)
    at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:5 008)
    at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(I nstrumentation.java:1079)
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2023)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:2084)
    at android.app.ActivityThread.access$600(ActivityThre ad.java:130)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1195)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99 )
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:4745)
    at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:786)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:553)
    at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
    02-04 17:05:35.010 7631-7631/? I/Process: Sending signal. PID: 7631 SIG: 9

  5. #5

    نقل قول: اجرا نشدن اکتیویتی پیش فرض

    نقل قول نوشته شده توسط m.toosi مشاهده تاپیک
    متن خطا اینه
    منکه چیزی ازش سر درنیاوردم

    آخه باهمین دستورات کار میکرد ، من فقط یک پیج اضافه کردم که خطارو ازون صفحه نمیگیره و از صفحه مین اصلی میگیره

    02-04 17:00:34.934 7631-7631/ir.mtoosi.helloworld3_acrivity E/AndroidRuntime: FATAL EXCEPTION: main
    java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{ir.mtoosi.helloworld3_acrivity/ir.mtoosi.helloworld3_acrivity.MainActivity}: java.lang.NullPointerException
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2059)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:2084)
    at android.app.ActivityThread.access$600(ActivityThre ad.java:130)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1195)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99 )
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:4745)
    at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:786)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:553)
    at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
    Caused by: java.lang.NullPointerException
    at ir.mtoosi.helloworld3_acrivity.MainActivity.onCrea te(MainActivity.java:34)
    at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:5 008)
    at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(I nstrumentation.java:1079)
    at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(A ctivityThread.java:2023)
    at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(Ac tivityThread.java:2084)
    at android.app.ActivityThread.access$600(ActivityThre ad.java:130)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1195)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99 )
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:4745)
    at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:786)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:553)
    at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
    02-04 17:05:35.010 7631-7631/? I/Process: Sending signal. PID: 7631 SIG: 9
    این پیغام خطا که Null Pointer هست که می تونه دلایل مختلفی داشته باشه! بهتر بود اون قسمت از برنامه تون را هم که مشکل داشت را اینجا قرار بدید تا مشکلتون را رفع شود!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار m.toosi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    جامعه مجازی
    سن
    37
    پست
    215

    نقل قول: اجرا نشدن اکتیویتی پیش فرض

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    این پیغام خطا که Null Pointer هست که می تونه دلایل مختلفی داشته باشه! بهتر بود اون قسمت از برنامه تون را هم که مشکل داشت را اینجا قرار بدید تا مشکلتون را رفع شود!

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
    android:id="@+id/layout_form_info"
    android:orientation="vertical"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:layout_margin="10dp">


    <LinearLayout
    android:orientation="horizontal"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content">

    <EditText
    android:layout_width="0dp"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:inputType="textPersonName"
    android:hint="Name"
    android:id="@+id/input_name"
    android:layout_weight="7" />

    <EditText
    android:layout_width="0dp"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:inputType="phone"
    android:hint="Phone No."
    android:maxLength="11"
    android:id="@+id/input_phone"
    android:layout_weight="3"
    android:textSize="12sp"/>

    </LinearLayout>

    <CheckBox
    android:text="Share my phone number"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:checked="true"
    android:id="@+id/cb_share_phone" />

    <View
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="2dp"
    android:background="#d63605"
    android:layout_marginTop="10dp" />

    <LinearLayout
    android:orientation="horizontal"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_marginTop="10dp">

    <EditText
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:inputType="textEmailAddress"
    android:hint="Email"
    android:ems="10"
    android:id="@+id/input_email"
    android:layout_weight="1" />
    </LinearLayout>

    <View
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="2dp"
    android:background="#2391b9"
    android:layout_marginTop="10dp" />

    <Button
    style="@style/Widget.AppCompat.Button.Colored"
    android:text="Submit"
    android:layout_marginTop="15dp"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:id="@+id/btn_submit" />


    </LinearLayout>


    دستورات استفاده شده در xml و جاوا

    package ir.mtoosi.helloworld3_acrivity;
    import android.app.Activity;
    import android.content.Intent;
    import android.view.View;
    import android.widget.Button;
    import android.widget.CheckBox;
    import android.widget.CompoundButton;
    import android.widget.EditText;
    import android.widget.LinearLayout;
    import android.widget.Toast;


    public class FormInfo implements View.OnClickListener, CompoundButton.OnCheckedChangeListener {
    private Activity activity;
    private LinearLayout layoutFormInfo;
    private EditText inputName;
    private EditText inputPhone;
    private EditText inputEmail;
    private CheckBox cbSharePhone;
    private Button btnSubmit;

    public FormInfo(Activity activity, int layoutId) {
    this.layoutFormInfo = (LinearLayout) activity.findViewById(layoutId);
    this.activity = activity;
    init();
    }
    private void init() {
    if(layoutFormInfo == null){
    return;
    }
    inputName = (EditText) layoutFormInfo.findViewById(R.id.input_name);
    inputPhone = (EditText) layoutFormInfo.findViewById(R.id.input_phone);
    inputEmail = (EditText) layoutFormInfo.findViewById(R.id.input_email);
    cbSharePhone = (CheckBox) layoutFormInfo.findViewById(R.id.cb_share_phone);
    btnSubmit = (Button) layoutFormInfo.findViewById(R.id.btn_submit);
    btnSubmit.setOnClickListener(this);

    cbSharePhone.setOnCheckedChangeListener(this);
    }
    public EditText getInputName() {
    return inputName;
    }

    public EditText getInputPhone() {
    return inputPhone;
    }
    public EditText getInputEmail() {
    return inputEmail;
    }
    public CheckBox getCbSharePhone() {
    return cbSharePhone;
    }
    public Button getBtnSubmit() {
    return btnSubmit;
    }

    @Override
    public void onClick(View view) {
    if(view.getId() == btnSubmit.getId()){
    String email = inputEmail.getText().toString().trim();
    String phone = inputPhone.getText().toString().trim();
    String name = inputName.getText().toString().trim();
    if(isValidInput(name, phone, email)){
    Intent intent = new Intent(activity, SecendActivity.class);
    intent.putExtra("name" , name);
    if(cbSharePhone.isChecked()){
    intent.putExtra("phone", phone);
    }
    intent.putExtra("email", email);
    activity.startActivity(intent);
    }
    }
    }

    @Override
    public void onCheckedChanged(CompoundButton compoundButton, boolean isChecked) {
    if(compoundButton.getId() == cbSharePhone.getId()){
    inputPhone.setEnabled(isChecked);
    }
    }

    public boolean isValidInput(String name, String phone, String email) {
    if(name == null)
    name = inputName.getText().toString().trim();
    if(phone == null)
    phone = inputPhone.getText().toString().trim();
    if(email == null)
    email = inputEmail.getText().toString().trim();

    if(name.length() < 3){
    Toast.makeText(activity, "name should be at least 3 characters", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    inputName.requestFocus();
    return false;
    }

    if(!phone.isEmpty() && (phone.length() != 11 || !phone.startsWith("09"))){
    Toast.makeText(activity, "Wrong Phone Number", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    inputPhone.requestFocus();
    return false;
    }
    if( email.lastIndexOf('@') <= 0 || !email.contains(".")
    || email.lastIndexOf('.') < email.lastIndexOf('@')
    || email.split("@").length > 2)
    {
    Toast.makeText(activity, "Wrong Email Address", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    inputEmail.requestFocus();
    return false;
    }
    return true;
    }
    }


    دستوراتی که استفاده کرده ام اینا هستن ، دقیقا وقتی که برنامه رو اجرا میکنم ، متوقف میشه
    و خطای زیر رو هم میده

    02-05 16:27:18.304 1773-1773/ir.mtoosi.helloworld3_acrivity E/AndroidRuntime: FATAL EXCEPTION: main
    android.content.ActivityNotFoundException: Unable to find explicit activity class {ir.mtoosi.helloworld3_acrivity/ir.mtoosi.helloworld3_acrivity.FormInfo}; have you declared this activity in your AndroidManifest.xml?
    at android.app.Instrumentation.checkStartActivityResu lt(Instrumentation.java:1541)
    at android.app.Instrumentation.execStartActivity(Inst rumentation.java:1416)
    at android.app.Activity.startActivityForResult(Activi ty.java:3351)
    at android.support.v4.app.BaseFragmentActivityApi16.s tartActivityForResult(BaseFragmentActivityApi16.ja va:54)
    at android.support.v4.app.FragmentActivity.startActiv ityForResult(FragmentActivity.java:67)
    at android.app.Activity.startActivityForResult(Activi ty.java:3312)
    at android.support.v4.app.FragmentActivity.startActiv ityForResult(FragmentActivity.java:720)
    at android.app.Activity.startActivity(Activity.java:3 522)
    at android.app.Activity.startActivity(Activity.java:3 490)
    at ir.mtoosi.helloworld3_acrivity.MainActivity$4.onCl ick(MainActivity.java:70)
    at android.view.View.performClick(View.java:4084)
    at android.view.View$PerformClick.run(View.java:16966 )
    at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:615 )
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92 )
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:4745)
    at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:786)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:553)
    at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
    02-05 16:27:48.408 1773-1773/? I/Process: Sending signal. PID: 1773 SIG: 9

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 28 خرداد 1399, 12:19 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1396, 10:53 صبح
  3. پیدا کردن اکتیویتی قبلی
    نوشته شده توسط Raminab در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 01:27 صبح
  4. تغییر اکتیویتی پیشفرض در برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط mohammad98 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 تیر 1393, 20:34 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1391, 11:33 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •