نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: طراحی تمام تقویم در یک جدول

  1. #1

    Question طراحی تمام تقویم در یک جدول

    با سلام
    می خواهم یک تقویم را در خروجی نمایش دهم. به طوریکه از روز اول تا پایان سال را یکجا و در 12 ردیف و 30 ستون نمایش دهد.
    سپس آنچه که باید روی این تقویم پیاده سازی شود :
    یکی از کارکنان شرکت ۶ روز کار می کند و ۶ روز استراحت . می خواهم روزهای کار و استراحت او را در طول سال در یک نگاه ببینم.
    من می خواهم روزهای حضور با یک رنگ و روزهای استراحت را با رنگی دیگر در تقویم نمایش شود.
    چگونه انجامش بدهیم؟
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله armm1388 : سه شنبه 16 بهمن 1397 در 00:14 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: طراحی تمام تقویم در یک جدول

    نقل قول نوشته شده توسط armm1388 مشاهده تاپیک
    با سلام
    می خواهم یک تقویم را در خروجی نمایش دهم. به طوریکه از روز اول تا پایان سال را یکجا و در 12 ردیف و 30 ستون نمایش دهد.
    سپس آنچه که باید روی این تقویم پیاده سازی شود :
    یکی از کارکنان شرکت ۶ روز کار می کند و ۶ روز استراحت . می خواهم روزهای کار و استراحت او را در طول سال در یک نگاه ببینم.
    من می خواهم روزهای حضور با یک رنگ و روزهای استراحت را با رنگی دیگر در تقویم نمایش شود.
    چگونه انجامش بدهیم؟
    با تشکر
    میتونید یک دیتا گریدی ایجاد کنید و به همین شکلی که خواستید سطر و ستونهاشو ایجاد کنی. و پس زمینه هر سلول رو تغییر بدی . تو دیتابیسش مشکل دارید یا شکل ظاهری؟

  3. #3

    نقل قول: طراحی تمام تقویم در یک جدول

    سلام - چطور شماره روز هر ماه را در سلولها بگنجانم؟

  4. #4

    نقل قول: طراحی تمتم تقویم در یک جدول

    شکل این این تصویر؟
    0.jpg

  5. #5

    نقل قول: طراحی تمتم تقویم در یک جدول

    با سلام
    از چه کمپوننتی استفاده کردید؟ listbox یا listview یا غیره؟

  6. #6

    نقل قول: طراحی تمتم تقویم در یک جدول

    نقل قول نوشته شده توسط armm1388 مشاهده تاپیک
    با سلام
    از چه کمپوننتی استفاده کردید؟ listbox یا listview یا غیره؟
    datagridview هست

  7. #7

    نقل قول: طراحی تمتم تقویم در یک جدول

    در
    datagridview تعداد ۳۱ ستون از عدد ۱ تا ۳۱ را به عنوان ستونهای جدول بگذارم. نام ماهها را در ردیف ها چگونه قرار دهم؟ در دلفی یک کمپوننت بنام گرید استرینگ بود که تک تک سلولهایش را می شد مقدار دهی کرد . آیا در C#‎ چنین چیزی هست؟

  8. #8

    نقل قول: طراحی تمتم تقویم در یک جدول

    مثلا یک جدول ۵ در ۷ می خواهم روی فرم نمایش دهم و سلولهای آن را مقداردهی کنم. چگونه چنین چیزی را باید طراحی کرد؟

  9. #9
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: طراحی تمام تقویم در یک جدول

    با سلام
    برای اضافه کردن سطر به دیتاگرید میتونید از متد add استفاده کنید

    string[] monthsName = new [] {"فروردین","اردیبهشت","خرداد", "تیر","مرداد","شهریور","مهر","آ ان","آذر","دی","بهمن","اسفند"};
    foreach (var month in monthsName)
    {
    dataGridView1.Rows.Add(month);
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: طراحی تمام تقویم در یک جدول

    یه همچین چیزی هم میتونید در بیارید کمتر از ده خط کد.

    Capture.PNG

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: طراحی تمام تقویم در یک جدول

    یک dockpanel که داخلش 32 تا stackpanel وجود داره
    stackpanel اول حاوی 12 تا textblock برای نام ماه ها
    و بقیه stackpanel هر کدوم حاوی 12 تا button یا textblock برای روزها

    عذر میخوام من فکر در wpf میخوایید
    امکان حذف نبود

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: طراحی تمام تقویم در یک جدول

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    یه همچین چیزی هم میتونید در بیارید کمتر از ده خط کد.

    Capture.PNG
    امکان داره سورس قرار بدید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: طراحی تمام تقویم در یک جدول

    فکر کنم شبیه به این مورد میخواید .پیاده سازیش خیلی اسونه خواستید بگید تا سورس رو هم براتون بفرستم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg C.jpg‏ (90.4 کیلوبایت, 31 دیدار)

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •