نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چرا در کد زیر وارد ajax نمیشه؟

  1. #1

    چرا در کد زیر وارد ajax نمیشه؟

    مشکل کد زیر چیه دوستان؟
    وارد Ajax نمیشه میره تو قسمت erorr

    <script type="text/javascript">


    $(function() {
    $('#btnRegister').click(function() {
    var name = $('#inputFname').val();
    var family = $('#inputLname').val();
    var username = $('#inputUname').val();
    var password = $('#inputPassword').val();
    var mobile = $('#inputMobile').val();
    var address = $('#inputEmail').val();
    if (name !== '' && family !== '') {
    $.ajax({
    type: "POST",
    contentType: "application/json; charset=utf-8",
    url: "Registeration.aspx/InsertUser",
    data: "{'FirstName':'" + name + "' , 'LastName' : '" + family + "' , 'UserName' :'" + username + "' , 'Password':'" + password + "', 'Mobile': '" + mobile + "','Address': '" + address + "'}",
    dataType: "Json",
    success: function(data) {
    $('#inputFname').value('a');
    $('#inputLname').value('a');
    $('#inputUname').value('a');
    $('#inputPassword').value('a');
    $('#inputMobile').value('a');
    $('#inputEmail').value('a');
    alert("Registeration Complete");


    },
    error: function(result) {
    alert("Registeration Failed!");
    }
    });
    } else {
    alert('Please fill all fields!');
    return false;
    }
    });
    })


    </script>



  2. #2

    نقل قول: چرا در کد زیر وارد ajax نمیشه؟

    مشه لطقا کمک کنید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چرا در کد زیر وارد ajax نمیشه؟

    اگهمیره تو قسمت اررور مشکل از اینجاست
    Registeration.aspx/InsertUser
    که حالا داره به هر دلیلی اررور تولید میکنه , تو کنسول کروم نگاه کن ببین درخواست ایجکس که ارسال میشه چه جوابی برگشت میده اگه بلد نیستی این فیلم رو ببین

    https://www.youtube.com/watch?v=WOQDrGrd9H8

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بازیابی اطلاعات بانک mysql با ajax
    نوشته شده توسط Louai_M در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 08 اسفند 1393, 17:46 عصر
  2. سوال: ساخت لیست باکس با زیر مجموعه ajax
    نوشته شده توسط haniye70 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 18:56 عصر
  3. ajax uploader برای فایلهایی با حجم زیاد
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1390, 12:51 عصر
  4. از این سایت بازید نمایید و در مورد بکارگیری ajax , jquery که تو سایت بکار بردم نظر بدید
    نوشته شده توسط barbodsoft.com در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 08 فروردین 1390, 02:19 صبح
  5. سوال: حجم زیاد فایل های ajax در asp.net
    نوشته شده توسط hamidnet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1388, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •