نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: فرمت بندی تاریخ گرفته شده از MaskTextBox به صورت 0000/00/00

  1. #1

    فرمت بندی تاریخ گرفته شده از MaskTextBox به صورت 0000/00/00

    سلام به همه.
    یه MaskTextBox دارم که Mask ش رو اینجوری تنظیم کردم . 0000/00/00
    با متد زیر هم اعتبار سنجیش میکنم که تاریخ درست وارد شده باشه :


    public static bool isDateInCorrectFormat(string date)
    {
    try
    {
    int year, month, day;
    year = int.Parse(date.Trim().Split('/')[0]);
    month = int.Parse(date.Trim().Split('/')[1]);
    day = int.Parse(date.Trim().Split('/')[2]);
    DateTime dateTime = new DateTime(year, month, day, new PersianCalendar());
    return true;
    }
    catch
    {
    return false;
    }
    }


    ولی اگه کاربر تویه MaskTextBox اینجوری وارد کنه بازم ارور نمیده وارد میشه . 1397/11/1
    من میخوام که تاریخ حتما به این صورت باشه :
    1397/11/16

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: فرمت بندی تاریخ گرفته شده از MaskTextBox به صورت 0000/00/00

    سلام
    return DateTime.ToString("yyyy/MM/dd ")
    یا
     return PersianDateTime.ToString("yyyy/MM/dd")

  3. #3

    نقل قول: فرمت بندی تاریخ گرفته شده از MaskTextBox به صورت 0000/00/00

    نقل قول نوشته شده توسط دلتنگ اسمان مشاهده تاپیک
    سلام
    return DateTime.ToString("yyyy/MM/dd ")
    یا
     return PersianDateTime.ToString("yyyy/MM/dd")
    من تاریخ رو توی دیتابیس به صورت رشته ذخیره میکنم . این جواب نمیده

  4. #4

    نقل قول: فرمت بندی تاریخ گرفته شده از MaskTextBox به صورت 0000/00/00

    منظورت اینه به جای اعداد تک رقمی از 1 تا 9 که برای روز یا ماه وارد میشه، قبل از عدد، صفر قرار بگیره؟ مثلا تاریخ 1/1/1397 تبدیل بشه به 01/01/1397؟

    ویرایش 1:
    کد دوستمون درسته، شما که داری عمل تبدیل به تاریخ شمسی رو انجام میدی، همون تاریخ شمسی رو به رشته تبدیل کن

  5. #5

    نقل قول: فرمت بندی تاریخ گرفته شده از MaskTextBox به صورت 0000/00/00

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    منظورت اینه به جای اعداد تک رقمی از 1 تا 9 که برای روز یا ماه وارد میشه، قبل از عدد، صفر قرار بگیره؟ مثلا تاریخ 1/1/1397 تبدیل بشه به 01/01/1397؟
    دقیقا همین رو میخوام .

    این رو چطور آورده ؟متوجه نمیشم.

    PersianDateTime
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 17 بهمن 1397 در 17:28 عصر

  6. #6

    نقل قول: فرمت بندی تاریخ گرفته شده از MaskTextBox به صورت 0000/00/00

    اینجا که تبدیل تاریخ به شمسی رو انجام دادی:
    DateTime dateTime = new DateTime(year, month, day, new PersianCalendar());
    کافیه از همون متغیر dateTime استفاده کنی

  7. #7

    نقل قول: فرمت بندی تاریخ گرفته شده از MaskTextBox به صورت 0000/00/00

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    اینجا که تبدیل تاریخ به شمسی رو انجام دادی:
    DateTime dateTime = new DateTime(year, month, day, new PersianCalendar());
    کافیه از همون متغیر dateTime استفاده کنی
    حل شد .
    فقط به یه روش دیگه .
    طول رشته رو شرط گذاشتم که اگه کمتر از 10 بود ارور بده به کاربر .


    if (dateBegin.Length != 10)
    {
    MessageBox.Show("تاریخ را به درستی وارد نمایید");
    txtDateBegin.Focus();
    txtDateBegin.SelectAll();
    return;
    }

  8. #8

    نقل قول: فرمت بندی تاریخ گرفته شده از MaskTextBox به صورت 0000/00/00

    به نظرم زیاد جالب نیس به خاطر یه صفر قرار ندادن به کاربر ارور بدی، در حالی که خودت سمت کدنویسی میتونی این مشکل رو حل کنی

  9. #9

    نقل قول: فرمت بندی تاریخ گرفته شده از MaskTextBox به صورت 0000/00/00

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    به نظرم زیاد جالب نیس به خاطر یه صفر قرار ندادن به کاربر ارور بدی، در حالی که خودت سمت کدنویسی میتونی این مشکل رو حل کنی
    میتونی زحمت تبدیل متد بالا رو به صورتی که میگی رو بکشی ؟

  10. #10

    نقل قول: فرمت بندی تاریخ گرفته شده از MaskTextBox به صورت 0000/00/00

    public static string isDateInCorrectFormat(string date)
    {
    try
    {
    int year, month, day;
    year = int.Parse(date.Trim().Split('/')[0]);
    month = int.Parse(date.Trim().Split('/')[1]);
    day = int.Parse(date.Trim().Split('/')[2]);

    DateTime dateTime = new DateTime(year, month, day, new PersianCalendar());

    return dateTime.ToString("yyyy/MM/dd");
    }
    catch
    {
    return string.Empty;
    }
    }


تاپیک های مشابه

  1. مشکل خالی بودن مقدار در masktextbox
    نوشته شده توسط eftary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1394, 18:46 عصر
  2. سوال: چاپ تمامی حالات بین 0000 تا 99999999
    نوشته شده توسط Ebrahim_Rayaneh در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1394, 19:57 عصر
  3. سوال: اشکال در masktextbox
    نوشته شده توسط hahaie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 اسفند 1389, 12:42 عصر
  4. ورود و نمايش تاريخ بصورت 0000/00/00
    نوشته شده توسط m0rteza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 22:51 عصر
  5. سوال: چک کردن تاریخ در masktextbox
    نوشته شده توسط golroz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 08:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •