نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چطوری میشه تو نود جی اس تاریخ رو به زمان ایران ذخیره کرد؟

  1. #1

    چطوری میشه تو نود جی اس تاریخ رو به زمان ایران ذخیره کرد؟

    بچه ها کسی میدونی چه طوری میشه تو نود جی اس تقویم میلادی یا شمسی به تایم ایران ذخیره کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,790

    نقل قول: چطوری میشه تو نود جی اس تاریخ رو به زمان ایران ذخیره کرد؟

    زبان نود همون javascript هستش کافیه سرچ کنی ببینی چ جوری تایم زون رو با js میشه تغییر داد

    https://stackoverflow.com/questions/...-in-javascript

تاپیک های مشابه

  1. چرا نمیشه تغییرات تو طراحی جداول رو تو 2012 SQL Server ذخیره کرد? تو قسمت tools>option تغییر دادم
    نوشته شده توسط Mofid.m در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 دی 1393, 20:12 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1393, 20:59 عصر
  3. سوال: جستجو تو فیلد در یک دیتابیس(تو در تو)
    نوشته شده توسط Masoudse7en در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1391, 19:07 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 15:32 عصر
  5. کسی میدونه چطور تو ویژوال میشه تو رجستری دستکاری کرد؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط xman_dj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 خرداد 1386, 18:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •