نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: توضیح کد های htaccess

  1. #1
    کاربر جدید آواتار ali_ab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1397
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1

    Question توضیح کد های htaccess

    سلام دوستان
    شاید عنوان تایپیکم غلط باشه اما بنده سوالی دارم درباره کد های زیر که درون فایل htaccess هست و مربوط به وردپرس میشه



    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>


    اگر میشه این کد ها را خط به خط برای بنده توضیح بدید و بگید که هر کارکتر کارش چی هست مثلا توی خط سوم اصلا هیچ درکی از کاربرد کد [L] ندارم
    اگه میشه توضیح بدید

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: توضیح کد های htaccess

    اینجا میتونی بخونی توضیحات کامل رو

    http://glennmessersmith.com/pages/wphtaccess.html


    فلگ L یعنی LAST به طور خلاصه یعنی اگه این لاین درست بود دیگه بقیه لاین ها رو اجرا نکن که اینجا به index.php اشاره میکنه یعنی اگه این فایل بود تو Url بقیه لاین ها رو اجرا نکن

    بعدش 2 خط شرط داری که برسی میکنه آدرس فایل -f یا دایرکتوری -d نباشه اگه نبود خط آخر اجرا میشه که همه درخواست ها رو میفرسته به index.php

  3. #3

    نقل قول: توضیح کد های htaccess

    سلام

    بطور کلی این خطوط به این معنی است که آدرس درخواستی کاربر اگر بصورت فیزیکی روی سرور وجود ندارد درخواست را به فایل index.php ارسال کند تا پردازش شود و برای جلوگیری از گیر افتادن برنامه در لوپ اگر کاربر فایل index.php را درخواست کند برنامه نباید دوباره کاری انجام دهد.


    #بررسی کن اگر ماژول mod_rewrite نصب شده است کدهای داخل تگ را اجرا کن.
    <IfModule mod_rewrite.c>

    #موتور ریرایت را فعال کن
    RewriteEngine On

    #پایه برای آرگومان دوم در دستور RewriteRule را معین می کند. اگر وردپرس را داخل پوشه blog نصب کرده باشید (یعنی اگر آدرس صفحه اصلی سایت شما بصورت domain.com/blog باشد) آنگاه RewriteBase باید به /blog تغییر یابد. یا اینکه آرگومان دوم دستور RewriteRule را بصورت کامل بنویسید در اینجا خط آخر را باید بصورت /blog/index.php تغییر دهید.
    RewriteBase /

    #در صورتی که url برابر با مقدار index.php است - یعنی هیچ کاری انجام نده و L یعنی بقیه دستورات RewriteRule را نادیده بگیر.
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]


    #سه خط پایانه یک دستور محسوب می شوند در اینجا بررسی می کنیم اگر فایل یا پوشه درخواستی بصورت فیزیکی روی سرور وجود داشته باشد نیازی به ریدایرکت کردن نیست (مانند فایلهای تصاویر و استایل و ...)
    #اگر فایل درخواستی وجود نداشت
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

    # و اگر فایل درخواستی یک پوشه فیزیکی روی سرور نبود
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

    # درخواست کاربر را به فایل index.php ارجاع بده و در نهایت L بدین معناست که بقیه دستورات RewriteRule را نادیده بگیر. در این دستور نقطه به معنی هر url ای می باشد.
    RewriteRule . /index.php [L]

    </IfModule>


    در فایل index.php می توانیم url درخواستی کاربر را با استفاده از $_SERVER['REQUEST_URI'] بدست آوریم.
    آخرین ویرایش به وسیله ali_sed : شنبه 20 بهمن 1397 در 16:19 عصر

تاپیک های مشابه

  1. توضیح در مورد این دستور در .htaccess
    نوشته شده توسط mohammad425 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1398, 05:19 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 آذر 1393, 12:08 عصر
  3. سوال: نمایش محتوا یک سایت دیگر با htaccess
    نوشته شده توسط generalhak در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1392, 22:04 عصر
  4. سوال: توضیح راجع به این چند خط htaccess ؟
    نوشته شده توسط mosi2007 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 20:46 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 فروردین 1390, 20:46 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •