نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تعریف فیلدها در fieldList

  1. #1

    تعریف فیلدها در fieldList

    وقت بخیر
    دوستان محترم من برای ویرایش یک فیلد از یک کوئری از کد زیر استفاده میکنم:

    ADOQuery1.Edit;
    ADOQuery1NAME.AsString:='nameone';
    ADOQuery1.Post;

    همانطور که میدونید برای اینکه سطر دوم این کد اجرا بشه باید قبل از اجرای برنامه بر روی ADOQuery دبل کلیک و Add All Fields رو انتخاب کنم تا تمام فیلدهای ADOQuery در FieldList اضافه بشن و اگر این کار انجام نشده باشه دلفی از سطر دوم این کد ایراد میگیره.
    حالا با توجه به اینکه دستور SQL این ADOQuery در طول اجرای برنامه چند بار ممکنه عوض بشه و بالطبع فیلدهای موجود در FieldList هم تغییر میکنه چطور میتونم بدون دبل کلیک و Add All Fields در Query از کد بالا در برنامه استفاده کنم؟
    البته اینو میدونم که از کد زیر هم میشه استفاده کرد:

    ADOQuery1.FieldByName('NAME').AsString:='nameone';

    دوستان در صورتیکه نظری دارید لطفاً راهنمایی کنید
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: تعریف فیلدها در fieldList

    سلام
    چند روش برای این کار دارید، شما می تونید حتی کد ادیت رو با استفاده از خود اس کیو ال هم انجام بدید، ولی الان:

    - می تونید همون طور که گفتید با استفاده از Add کردن فیلد ها بهشون دسترسی داشته باشید
    - می تونید با استفاده از نام به فیلدها دسترسی داشته باشید
    - می تونید با استفاده از Index هم به فیلدها دسترسی داشته باشید


    ADOQuery1.Field[0].Value
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد تعریف تعداد ستون های بیشتر در اکسس 2003
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 بهمن 1395, 18:42 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1393, 22:14 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 11:56 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 07:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •